Προς το περιεχόμενο

Τα top50 προγράμματα για Win έχουν open source εκδοχή!


gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ισχυρίζομαι ότι καθετί που χρησιμοποιείτε στα Win έχει open source εκδοχή (ακόμα και εγώ χρησιμοποιώ win λόγω συγκεκριμένων προγραμμάτων - ακόμα να βρω σοβαρό video editing και dvd authoring για Linux). Ισχυρίζομαι όμως ότι τα προγράμματα που χρησιμοποιεί το 90-99% του κοσμάκη, έχουν open source ανταγωνιστή. Δείτε τη λίστα και ίσως και εσείς κερδίσετε σε χρόνο, χρήμα και ασφάλεια χρησιμοποιώντας Linux :

 

The Top 50 Proprietary Programs that Drive You Crazy — and Their Open Source Alternatives

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι δυνατον να σχετιζουν το Gimp με το Photoshop και το Nvu με το Dreamweaver!

Κανουν μεν τις ιδιες δουλειες, αλλα τα opensource ειναι πολυ πισω σε σχεση με αυτα της adobe

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

jim_p: Για τις ανάγκες του 99,9% των οικιακών χρηστών, gimp == photoshop. Τα ίδια ισχύουν για σχεδόν οποιοδήποτε εμπορικό πακέτο. Από 'κει και πέρα, αν είσαι εξειδικευμένος επαγγελματίας και έχεις χτίσει τη δουλειά σου γύρω από ένα εμπορικό πακέτο, προφανώς οι παράμετροι αλλάζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά , εδώ δεν μιλάμε για επαγγελματίες.Επειδή ασχολούμαι πάρα πολυ καιρό με photoshop , και έχω μια σχετική εμπειρία, μπορώ άνετα να πω, οτι για home use, το GIMP είναι καλύτερο και απο το photoshop.Οι δουλειές που ένας home user χρειάζεται γίνονται πιό εύκολα στο GIMP.Επίσης, πιστέυω οτι με CYMK support, layer styles και ένα history brush της προκοπής, για μένα θα έχει διαγράψει το photoshop παντελώς...Και ας μήν προτρέξουν να απαντήσουν κάποιοι, ας δούνε λίγο τί παραμετροποίηση σηκώνει το GIMP πρώτα.Καλό θα τους κάνει :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πχ εγώ δοκίμασα για παράδειγμα λίγο το Freemind αλλά δεν συγκρίνεται με το Mindmanager κυρίως χάνει στο θέμα της γραφικής απεικόνισης που είναι πολύ αρνητικό γιατί όταν μιλάς για παρουσιάσεις ανάπτυξης σκέψης πρέπει να μπορεί ο άλλος να παρακολουθήσει αυτό που θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...