Προς το περιεχόμενο

e-shop για την αγορά του Hadhafang Sword of Arwen

darkelric

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω το Hadhafang Sword of Arwen σε κανονικές διαστάσεις (οχι μινιατούρα) σε κάποιο κατάστημα στην Πάτρα ή στο internet.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?thanks

Δημοσ.

Ναί αλλά θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος.

Ψάχνεις για το κανονικό σπαθί που είναι πιστοποιημένο από την United Cutlery με την έγκριση της New Line Cinema ή για ένα απλό αντίγραφο του σπαθιου ?

Υπάρχει διαφορά και μάλιστα αρκετά μεγάλη.

• Super Moderators
Δημοσ.

θα φάει κόλλημα στο τελωνείο πάντως...

υπάρχει μαγαζί στην Ομόνοια αλλά τα έχει ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ

Δημοσ.

Δεν ήξερα οτι υπάρχει διαφορά.Νόμιζα οτι κάνει γύρω στα 150Ε.Για αντίγραφο μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ?Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια!!

Δημοσ.
θα φάει κόλλημα στο τελωνείο πάντως...

υπάρχει μαγαζί στην Ομόνοια αλλά τα έχει ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ

Υπάρχει όντως ένα μαγαζί στην Ομόνοια το οποίο είχε φέρει στο παρελθόν όλα τα σπαθιά από το Lord of the Rings και όντως τα πούλαγε πανάκριβα.

Μιλάμε πάντα για τα πιστοποιημένα σπαθιά της United Cutlery.

Πλέον δεν έχει ούτε ένα για δείγμα (εδώ και πάρα πολυ καιρό) και αυτό είναι σίγουρο.

Τα είχε φέρει Ελλάδα και τα είχε πρός διάθεση από τις 23/9/2005.

Έχουν εξαντληθεί εδώ και πάρα πολυ καιρό. Στο site του βέβαια φαίνονται ακόμα γιατί προφανώς δεν θα το έχει ανανεώσει .

Ο λόγος είναι πως η United Cultery έχει κλείσει οπότε δεν υπάρχει πλέον παραγωγή.

Όσοι πήραν τα σπαθιά τότε, έκαναν μια πάρα πολύ καλή επένδυση, αφού μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχουν γίνει συλλεκτικότατα και έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την αξία τους.

Όσοι τα φέρνουν από το εξωτερικό αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα με το τελωνείο.

Τα σπαθιά θεωρούνται όπλα και χρειάζεται έκδοση αδείας εισαγωγής όπλου από την Γενική Ασφάλεια (ΓΑΔΑ-Τμήμα όπλων και εκρηκτικών) πράγμα που μόνο απλό δεν είναι.

Αν υποθέσουμε πως την παίρνεις και εκτελωνίζεις τελικώς τα σπαθιά, θα πρέπει κατόπιν να κάνεις και κάποιες άλλες ενέργειες για να αποκτηθεί άδεια οπλοκατοχής για κάθε ένα από αυτά.

Τα δικαιολογητικά και το τρέξιμο που χρειάζεται είναι τρελλό απ'όλες τις απόψεις.

Το σύνηθες πάντως είναι να μην εκδίδεται άδεια εισαγωγής όπλων οπότε τα σπαθιά κατάσχονται από το τελωνείο πρός καταστροφή και η υπόθεση πάει σε Εισαγγελέα.

Ακολουθεί κλήση από αυτόν για να δωθούν εξηγήσεις κλπ κλπ κλπ....:-)

Δημοσ.
Δεν ήξερα οτι υπάρχει διαφορά.Νόμιζα οτι κάνει γύρω στα 150Ε.Για αντίγραφο μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ?Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια!!

Πρό μερικών μηνών είχα δεί κάποια αντίγραφα του σπαθιού σ'ένα μαγαζί στην Αθήνα (κοντά στο μοναστηράκι) αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς την διεύθυνση του για να σου πώ τώρα.

Εκτός αυτού δεν γνωρίζω αν έχει ακόμα στοκ από το εν λόγω σπαθί.

Δεν είναι πολύ μακριά μου πάντως, οπότε κάποια στιγμή αύριο που θα είμαι στον δρόμο θα περάσω μια βόλτα από εκεί και θα σε ενημερώσω αν έχει ή όχι.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε Τοξότη και για τις πληροφορίες για το τελωνείο και για τον κόπο που θα κοιτάξεις στο μαγαζί.Όποτε μάθεις πες μου.Και πάλι thanks!!

Δημοσ.

Αν είναι να βγάλεις άδεια και να τρέχεις,λέω να την δεις τρελάρας και να κυκλοφορείς με αυτό έξω...και δεν θα σου λένε και τίποτα μετά λόγω άδειας

Δημοσ.

Και εμένα θα με ενδιέφερε να μάθω τι παίζει με τα σπαθιά. Αν το αγοράσεισ απο εξωτερικό και το φέρεις ο ιδιος; Εγώ πάντως έχω φέρει απο ΗΠΑ ψαροτούφεκο μήκους 160εκ όταν ερχόμουν μαζί με αυτό και δεν υπήρξε πρόβλημα.

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ φίλε Τοξότη και για τις πληροφορίες για το τελωνείο και για τον κόπο που θα κοιτάξεις στο μαγαζί.Όποτε μάθεις πες μου.Και πάλι thanks!!

Πέρασα από το μαγαζί, αλλά έχουν εξανληθεί δυστυχώς.

Δεν γνωρίζω που άλλου θα μπορούσες να το βρείς από Ελλάδα.

Στο ebay υπάρχουν αλλά θα έχεις πρόβλημα με το τελωνείο. Μην το ρισκάρεις καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...