evilnanouk Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 ...ΒΛΑΠΤΕΙ? χαλαει το μηχανημα επειδη δεν αεριζεται σωστα? Πως μπορω ν τον εχω στα ποδια μου για ωρες χωρις προβλημα....καπου ειδα κατι μαξιλαρακια ειδικα... ξερετε κατι?
dorak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Στα ikea είχα δει μαξιλαράκια.20 ευρώ νομίζω. Μαξιλάρι απο κάτω και πλαστικό από πάνω για στήριξη του laptop. Αν δε καλύπτεις την εξαγωγή του θερμού αέρα δεν υπάρχει πρόβλημα με το laptop. Αν είσαι αγοράκι όμως ίσως να υπάρξει πρόβλημα με σενα (λόγο της έκθεσης στη ζέστη για πολλή ώρα). Ετσι τουλάχιστον λένε οι επιστήμονες.
disqualified Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 καλυτερα να μην εχετε το laptop για πολυ ωρα στα ποδια σας και ειδικα πολυ κοντα στα γεννητικα σας οργανα
sintalkas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Πρόσοχη αν είναι όντως notebook κάλο είναι να μην το βάζεις στα πόδια σου γιατί θα σε καίει.Αν είναι laptop μπορείς άνετα να το βάζεις αφού είναι είδικα φτιάγμενο για αυτό.(LAP=γόνατο) Δες το κούτι του φορητού να δεις τι ακριβώς είναι και δες τι θερμοκρασίες αναπτύσσει και αποφάσισε.
evilnanouk Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Πρόσοχη αν είναι όντως notebook κάλο είναι να μην το βάζεις στα πόδια σου γιατί θα σε καίει.Αν είναι laptop μπορείς άνετα να το βάζεις αφού είναι είδικα φτιάγμενο για αυτό.(LAP=γόνατο)Δες το κούτι του φορητού να δεις τι ακριβώς είναι και δες τι θερμοκρασίες αναπτύσσει και αποφάσισε. το pavillion dv6661....πηρα...τι ειναι notebook η laptop? ....και το προβλημα ειναι οτι θα με καιει..η οτι θα χαλασει..επειδη δε θα αεριζεται καλα?
sintalkas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 και τα 2.Πάντως η λύση του dorak μαλλόν είναι μια χάρα.Επόμενως πήγαινε στα ΙΚΕΑ μαζί με το φορητό σου δόκιμασε το και αν σου κάνει αγόρασε το.
vagpap Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μην ξεχνάτε, αν είστε καθιστοί και το έχετε στα γόνατά σας, που και που να τεντώνεστε. Κακό δεν κάνει ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.