Προς το περιεχόμενο

notebook σε στερεοφωνικο...πως?

evilnanouk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια κ χαρα κ παλι..θα θελα ν συνδεσω το notebook μου με ενα στερεο που εχω μεσω rca για ν ακουω απο τα ηχεια....του στερεο*...

καμοια προταση?

Δημοσ.

τι προταση θελεις φιλε μου για καλωδια??? δεν μπορω να καταλαβω, αφου εχεις το ρσα βαλτο στην καρτα ηχου σου και enjoy it! αν ειναι κατι αλλο , γινε λιγο πιο σαφης!

Δημοσ.

Θα το ζητήσεις ως εξής.

"καλώδιο απο mini-jack στερεοφωνικό σε rca"

Τώρα αν σου βγάλει κάνα μπουκάλι-μινιατούρα jack daniels πιες το και πέτα του το άδειο μπουκαλάκι στην κεφάλα! :lol:

Όταν στανιάρει επανέλαβε ως

"καλώδιο από καρφάκι στερεοφωνικό σε rca"

Μερικοί μάστοροι βλέπεις αρνούνται να χρησιμοποιούν τις σωστές ονομασίες! :-D

Κι αν τελικά σου βγάλει κάνα κουτί με πρόκες σταύρωσέ τον να ησυχάσει!:lol:

Όταν τελικά το αποκτήσεις θα συνδέσεις το mini-jack στην υποδοχή των ακουστικών ή line out αν υπάρχει (χλωμό) και τα rca σε μια AUX (auxilary) είσοδο του ενισχυτή. Μην ανοίξεις πολύ την ένταση από το λάπτοπ γιατί θα παραμορφώνει ακόμα και σε χαμηλές στάθμες. Φρόντισε επίσης να σε καλύπτει το μήκος του καλωδίου. Καλές ακροάσεις!:-)

Δημοσ.

κοιτα να δεις...το στερεο σου λογικά πρέπει να έχει aux ή misc(καπως έτσι λέγετε).

το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι είναι να πάρεις ένα καλώδιο σαν αυτό που σου λέει ο michalis2610(αν το στέρεο σου έχει κόκκινη και άσπρη τρύπα)

αν δεν έχει άσπρη και κόκκινη λογικά κάπου θα έχει μια μαύρή οπότε θα πρέπει να πάρεις να καλώδιο σαν αυτό που σου λέει ο michalis2610 μόνο που στην θέση του ασπρου και κόκκινου να είναι πάλι ένα μαύρο(δηλαδή στην κάθε άκρη να υπάρχει ένα μαυρο)

εφόσον βάλεις το ένα μαύρο στην σωστή τρύπα του στέρεο και το άλλο μαυρο στην θύρα των ακουστικών του λάπτοπ(κατι που αν κατάλαβες είναι πολύ εύκολο) θα πρέπει να επιλέξεις στο στέρεο σου την επιλογή aux ή misc και είσαι έτοιμος...ελπιζω να βοήθησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...