Προς το περιεχόμενο

The Spiderwick Choricnles

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα ο θειος μου εφερε το the spider wick chrocniles. Στο readme γραφει οτι θελει DX10 για να παιξει με foll settings. Το δοκιμασα σε high settings 1280x1024 παιζει μια χαρα αλλα σιγουρα τα γραφικα του θα ειναι πολυ καλυτερα με dx10. Υπαρχει καποιος tweak για να ενεργοποιησω τα dx10 settings στα xp οπως πχ στο CRYSIS?spiof4.jpg

Δημοσ.
Σημερα ο θειος μου εφερε το the spider wick chrocniles. Στο readme γραφει οτι θελει DX10 για να παιξει με foll settings. Το δοκιμασα σε high settings 1280x1024 παιζει μια χαρα αλλα σιγουρα τα γραφικα του θα ειναι πολυ καλυτερα με dx10. Υπαρχει καποιος tweak για να ενεργοποιησω τα dx10 settings στα xp οπως πχ στο CRYSIS?spiof4.jpg

Φίλε γίνεται να βάλεις τα γραφικά στο Crysis στο ultra high με κάποιο tweak????

Δημοσ.

Αν εχεις vista δεν χρειαζεσαι το tweak. Στα xp ομως ο μονος τροπος να παιξεις το crysis σε ultra high settings ειναι να κατεβασεις το tweak. Εγω αλλο ρωτησα, υπαρχει καποιο αντιστοιχο tweak για το The Spiderwick Chronicles?

Δημοσ.

Εχει παιξει κανεις απο εσας το the Spiderwick Chronicles? Αν οχι τοτε πρεπι να το παιξεται οπωσδηποτε!!! Ειναι πολυ ωραιο και διασκεδαστικο παιχνιδι. Τωρα τελευταια εχουμε πηξει στα fps ρε παιδι μου και το συγκεκριμενο game ειναι κατι διαφορετικο μια και δεν ειναι fps. :-) Ειναι καλυτερο και απο το The golden conmpass τοσο στα γραφικα οσο και στο gameplay. Αλλα ομως ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο tweak που να ενεργοποιει τα dx10 setings στα xp? Εψαξα ολο το google και δεν βρηκα τιποτα για το συγκεκριμενο game. Δηλαδη εκτος απο το crysis, δεν γινεται να ενεργοποιησεις dx10 settings στα xp σε αλλα games οπως πχ το spiderwick chronicles?

Δημοσ.

Παιδια μιλαμε τα σπαει το game. Απο την κυριακη που το ξεκινησα μεχρι σημερα κυριολεχτικα δεν μπορω να ξεκολλησω! Μολις τωρα το εφτασα στην πεμπτη πιστα οπου και χειριζομαι 1 γκομενα με ενα σπαθι η οποια πολεμαει κατι τεραστιους βατραχους που κρατανε ροπαλα!!!!:lol::lol::-D:-D ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ GAME ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!:-):-):-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλά τι game είναι αυτό για δώσε μας καμία πληροφορία. Μονο μην μου πεις ότι είναι κανα κονσολάδικο action :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...