Προς το περιεχόμενο

MLS Destinator A3850

dtomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το MLS Destinator A3850 το οποίο γράφει ότι έχει δυνατότητα αναπαραγωγής MP3 , divX και φωτογραφίες ....

δοκίμασα να παίξει mp3 αλλά ποτέ δεν τα βρήσκει για να τα αναπαράγω.... παρα μόνο αρχεία WAV....

δεν αναφέρει πουθένα τι encoding υποστιρίζει....

γνωρίζει κανείς?

Δημοσ.
παιδια τι λεει το μηχανημα σαν gps γιατι θελω να το αγορασω;

Καλη τιμη εχει και αφου εχει και destnator μια χαρα ακουγεται !!!!

Για τον επεξεργαστη του Centrality Atlas III 372MHz δεν ξερω αν ειναι καλος σαν τον samsung του Tibo.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αργεί καπως περισσότερο να επαναυπολογίσει την διαδρομή αλλα δεν είναι και ιδιαίτερα αισθητο....Το εχει φίλος μου και για πλοήγηση ειναι μια χαρα....ειδικα για την τιμη των 189 ευρώ....

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
B) εχω και εγω το MLS Destinator A3850 και οντος δεν παιζει mp3. Ακομα μου ειπαν οτι ειναι κλειδωμενο και εχει μεγαλη διαδικασια .... αμα ξερει κανεις τι γινεται ας μου πει ...Εχω κατεβασει και το iGo8 8.0.0.49545+Upgrade+GREECE παρα πολυ καλο το εχω δει σε αλλο GPS φιλου καλητερο απο το Destinator, αλλα δεν ξερω πως θα μπει στο MLS B)
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
B) εχω και εγω το MLS Destinator A3850 και οντος δεν παιζει mp3. Ακομα μου ειπαν οτι ειναι κλειδωμενο και εχει μεγαλη διαδικασια .... αμα ξερει κανεις τι γινεται ας μου πει ...Εχω κατεβασει και το iGo8 8.0.0.49545+Upgrade+GREECE παρα πολυ καλο το εχω δει σε αλλο GPS φιλου καλητερο απο το Destinator, αλλα δεν ξερω πως θα μπει στο MLS B)

Φιλε,καλημερα και Χριστος ανεστη.

Καταφερες να το 3εκλειδωσεις ?

Εαν ναι, μπορεις σε παρακαλω ( ετσι με καποια λεπτομερια )να μου πεις κι εμενα τον τροπο ?

Σε ευχαριστω

Δημοσ.

Γεια σου φιλεεχω και εγω το 3850 της MLS και πριν λίγες μέρες ένας φίλος το ξεκλείδωσε. Θα σου στείλω εντός των ημερών λεπτομέρειες ξεκλειδώματος...είναι εύκολο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...