finch Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα που έχει προκύψει. Έχω ένα nec AD-7170A και ξαφνικά χωρίς κάποιο προφανή λόγο δεν μπορεί να διαβάσει DVD τα οποία είχα γράψει στο συγκεκριμένο DVD/RW με το nero 7. Αν βάλω dvd που δεν έχουν γραφτεί από το nec τα διαβάζει κανονικά!!. Τα DVD διαβάζονται κανονικά σε άλλα pc ενώ δεν αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα με cd. Έχω τους τελευταίους aspi drivers και να τονίσω ότι ύστερα από format και με όλα τα updates στο pc το πρόβλημα συνεχίζεται. Όποιος έχει καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει ας μου πει και μένα!!! Ευχαριστώ.
finch Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Έχω κάνει από την έκδοση 1.01 στην 1.04 αλλά τίποτα. Πολύ φοβάμαι ότι τα "έφτυσε"
kostasSTi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ένα ακόμη nec... Μην αγχώνεσαι, δεν είσαι ο μόνος!
nnannos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Για δοκιμασε αν διαβαζει DVR+R... και δοκιμασε αν τα DVD-R τα διαβαζει σε dos...Ιδιο προβλημα με ενα NEC4551 εχω κ γω....Ακομα ψαχνω τη λύση... Κατι παθαινουν με τα DVD-R δισκακια....Εχει ολοκληρο θεμα συζητησης γι'αυτο στο cdfreaks, χωριε συγκεκριμενη λύση
finch Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 οκ φίλε nnannos θα δοκιμάσω αυτό που μου προτείνεις και θα αναφέρω οποιαδήποτε πρόοδο, αν υπάρξει..
gtok Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μια που αναφέρθηκε σχετικό πρόβλημα: Το δικό μου Nec 4550A σταμάτησε να διαβάζει DVD-R , κενά ή γραμμένα από το φθινόπωρο. Στα φόρουμ έχω διαβάσει πολλούς με παρόμοιο πρόβλημα χωρίς λύση. το αποδίδουν στους drivers των XP. Με το Isobuster μπορούσε να δει τα περιεχόμενα ενός DVD-R, κατάφερα μια φορά να τα αντιγράψω και στο σκληρό χωρίς να διαπιστώσω πρόβλημα στο νέο copy. Δοκίμασε και αυτό , αν και αφού έκανες επανεγκατάσταση του λειτουργικού και δεν διορθώθηκε το πρόβλημα τείνω να πιστεύω πως είναι πρόβλημα στο hardware και όχι σε drivers ή firmware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.