Προς το περιεχόμενο

Forthnet 24Mbps speed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το ξέρω αυτό. Όμως μην ξεχνάς ότι κατεβάζω από microsoft, nvidia, amd που είναι σηκωμένοι σε γρήγορους servers. Οπότε μάλλον είναι πρόβλημα της γραμμής μου ή του dslam μου (πόσες συνδέσεις να έχει το dslam Αγίου Παύλου !*@!*#!@*)

Δημοσ.

Και μια τελευταία ερώτηση.. Είχα κάνει ενεργοποίηση της γραμμής μου στη forthnet πριν 1 μήνα περίπου. Δεν είμαι σε 12μηνο συμβόλαιο έτσι; Μπορώ να φύγω όποτε θέλω και να πάω σε άλλη εταιρία (πχ ΟΤΕ) χωρίς να χρειαστώ να πληρώσω τίποτα στη forthnet ή ενεργοποίηση γραμμής και τέτοια;

Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά στο συμβόλαιο αναφέρει πως στον πρώτο χρόνο για να φύγεις πρέπει να πληρώσεις 70-80 ευρώ... Διαβάζουμε τι υπογράφουμε πρώτα...

Δημοσ.

Εχω και εγω το ιδιο πακετο της forthnet και μπορω να πω πως και εμενα παλιοτερα επεφτε η ταχυτητα τα βραδια.Τωρα τελευταια εχει φτιαξει!Και εγω Θεσσαλονικη ειμαι αλλα μην ρωτησεις σε ποιο κεντρο ειμαι δεν ξερω!!

Παντως βρε παιδια με την ευκαιρια να ρωτησω και εγω κατι.Ακουω και απο αλλους γνωστους μου(που εχουν το ιδιο πακετο) να λενε οτι κατεβαζουν torrent με πανω απο 1Mbps ενω εγω κατεβαζω max μεχρι 700kbps(απο torrent μιλαμε παντα).Δεν μπορω να καταλαβω γιατι.Εχω κανει port forwarding.Οχι οτι με χαλαει δηλαδη να κατεβαζω με 700 απλα σαν απορια το ρωταω,ετσι απο περιεργεια!

Επισης αλλο ενα που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι εχω τοσο μικρη ταχυτητα οταν κατεβαζω κατευθειαν απο server.Πανω απο 120Kbps δεν εχω κατεβασει ενω φιλος μου με 4αρα συνδεση κατεβαζει με 300-400 περιπου.Εδω τι παιζει?

Και νομιζω πως πληρωνεις αποζημειωση στο 6μηνο και οχι στον χρονο!

• Super Moderators
Δημοσ.
Παντως βρε παιδια με την ευκαιρια να ρωτησω και εγω κατι.Ακουω και απο αλλους γνωστους μου(που εχουν το ιδιο πακετο) να λενε οτι κατεβαζουν torrent με πανω απο 1Mbps ενω εγω κατεβαζω max μεχρι 700kbps(απο torrent μιλαμε παντα).Δεν μπορω να καταλαβω γιατι.Εχω κανει port forwarding.Οχι οτι με χαλαει δηλαδη να κατεβαζω με 700 απλα σαν απορια το ρωταω,ετσι απο περιεργεια!

κατεβάζουν από private tracker ίσως?

Επισης αλλο ενα που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι εχω τοσο μικρη ταχυτητα οταν κατεβαζω κατευθειαν απο server.Πανω απο 120Kbps δεν εχω κατεβασει ενω φιλος μου με 4αρα συνδεση κατεβαζει με 300-400 περιπου.Εδω τι παιζει?

δεν χρησιμοποιείς download manager ίσως? ή απλούστατα ο server δεν έχει την δυνατότητα να στείλει πιο γρήγορα

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να το επαναφέρω.... :-)

Αυρίο θα συμπληρώσω κι εγώ αίτηση για 24mb αλλα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιο royter για τόσο υψηλή ταχύτητα αλλα να μην είναι ασύρματο... (αρκετά ραδιοκύματα δεχόμαστε :rolleyes::-D )

Προσωπικά έχω το usr 9105 πολύ καλό... δουλεύει συνέχεια και δεν έχει παρουσιάσει εδω και "κάτι χρόνια" κανένα πρόβλημα σε αντίθεση με το προηγούμενο :mad:το θέμα είναι αν το κρατήσω πόση ταχύτητα θα πιάσω max με αυτό.

Ωστόσο έχω forthnet και εγώ (απο την Κρήτη) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη... ελπίζω το ίδιο να παραμείνω τώρα που θα αποκοπώ τελέιως απο τον ΟΤΕ :rolleyes

Δημοσ.
Να το επαναφέρω.... :-)

Αυρίο θα συμπληρώσω κι εγώ αίτηση για 24mb αλλα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιο royter για τόσο υψηλή ταχύτητα αλλα να μην είναι ασύρματο... (αρκετά ραδιοκύματα δεχόμαστε :rolleyes::-D )

Προσωπικά έχω το usr 9105 πολύ καλό... δουλεύει συνέχεια και δεν έχει παρουσιάσει εδω και "κάτι χρόνια" κανένα πρόβλημα σε αντίθεση με το προηγούμενο :mad:το θέμα είναι αν το κρατήσω πόση ταχύτητα θα πιάσω max με αυτό.

Ωστόσο έχω forthnet και εγώ (απο της Κρήτη) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη... ελπίζω το ίδιο να παραμείνω τώρα που θα αποκοπώ τελέιως απο τον ΟΤΕ :rolleyes

και τι πειραζει αν ειναι ασυρματο?το κανεις απενεργοποιηση .;)

Δημοσ.

Με βάση όσα ξέρω, αν είσαι σε μια απόστασ 3-4 μέτρων δεν σε επηρεάζει καθώς η ισχύς είναι μικρή. Και αν θες το απενεργοποιείς και όταν κοιμάσαι και είσαι απόλυτα καλυμμένη

Δημοσ.

Δεν θα απενεργοποιησεις το ρουτερ αλλα το ασυρματο μεσα απο το cp του. Κι εγω επειδη το ασυρματο συνηθως δεν το χρειαζομαι ετσι κανω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...