strouga2000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 apple iphone εχω ενα περιεργω πλροβλημα με το τηλεφωνο οταν το συνδεω στο laptop μου συνχρωνιζει κανονικα με το iTunes οταν το συνδεω στο destop δεν μου συνχρωνιζει ενω το ipod μου συνχρωνιζει κανονικα στο destop μου ζηταει cd εχω τσεκαρει τα καλωδια
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Στις επιλογές του iTunes το έχεις βάλει να συγχρονίζει αυτόματα στο desktop ;; Επείσης έχεις την τελευταία έκδοση και στους 2 υπολογιστές;;
strouga2000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 τελικα εκανα format και ειναι ολα οκ ευχαριστω τωρα θελω να κανω mp3 σαν ηχο κλησης πως να το κανω?
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δε μπορείς να αλλάξεις ringtones εκτός άμα το κάνεις unlock (void warranty). Εκτός αν άλλαξε αυτό, πάει καιρός που κοίταξα τα updates.
georgeadams Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Σε αυτό εδώ το site: http://audiko.net/ μπορείς να φτιάξεις μόνος σου το ringtone που θέλεις. Εναλλακτικά, αν έχεις υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα της Apple (Mac OS X) και το πρόγραμμα Garageband (από το πακέτο Apple iLife '08), τότε μπορείς να φτιάξεις με αυτό μόνος σου ringtones.
sotris99 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 για να μην ανοίγω νέο θέμα. Στο iphone του γιου του αφεντικού μου τι πρέπει να κάνω για να μην κάνει restart το acer laptop του κάθε φορά που το συνδέω επάνω του?
alex2539 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 για να μην ανοίγω νέο θέμα. Στο iphone του γιου του αφεντικού μου τι πρέπει να κάνω για να μην κάνει restart το acer laptop του κάθε φορά που το συνδέω επάνω του? Αν εχει ενσωματωμενη καμερα ,πρεπει να απεγκαταστισεις τους drivers της καμερας. Και εγω acer εχω και μου εκανε τα ιδια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.