Προς το περιεχόμενο

9600GT την σηκώνει???

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exω:

Intel core2duo 6300

Motherboard Gigabyte Ga-945p-s3

2GB ram

για την ώρα φοράω την 7600gt και είμαι ευχαριστημένως. Αξίζει να πάμε στην 9600gt ρε παιδιά ή θα τα παίξει το συστημα μου.

Thanx!

Δημοσ.

Ναι αν έχει τροφοδοτικό της "προκοπής" δε θα χεις πρόβλημα. Αλλά πάλι αν είσαι ευχαριστημένος (=>σε καλύπτει) η 7600GT γιατί να την αλλάξεις;

Δημοσ.

Με ποια λογική να τα παίξει? Έχω παρόμοιο σύστημα και την σκέφτομαι επίσης αυτήν την κάρτα. Το ότι είναι pci expressx16 2.0 δεν παίζει ρόλο. Απλά αν είχες κατάλληλη motherboard θα είχες έξτρα ταχύτητα σε σχέση με ότι έχουμε, αν εννοείς αυτό. http://en.wikipedia.org/wiki/PCI_Express#PCI_Express_2.0

Δημοσ.
Ναι αν έχει τροφοδοτικό της "προκοπής" δε θα χεις πρόβλημα. Αλλά πάλι αν είσαι ευχαριστημένος (=>σε καλύπτει) η 7600GT γιατί να την αλλάξεις;

Συνήθως έχω ώς κριτίο αναβάθμησης να πηγαίνω γενιά παρα γενία με της κάρτες γραφικών. Πρίν είχα την 5700 (παλίοτερο σύστημα pc) πηγαίνωντας στην 7600gt είδα πολύ μεγάλη διαφορά. Ελπίζω να γίνει πάλι το ίδιο.

Δημοσ.

Και τώρα θα δεις την ιδία διαφορά περίπου 80%-100%+, η 9600GT είναι η καλύτερη επιλογή για τα λεφτά της αυτή την εποχή.

To link του Θωμά σου δείχνει την διαφορά στα καρέ/sec.

Vga Chart toms hardware

Δημοσ.
Και τώρα θα δεις την ιδία διαφορά περίπου 80%-100%+, η 9600GT είναι η καλύτερη επιλογή για τα λεφτά της αυτή την εποχή.

To link του Θωμά σου δείχνει την διαφορά στα καρέ/sec.

Vga Chart toms hardware

'Οντως εντυπωσιακή διαφορά! Μαλον θα την κάνω τελικα την μαμουνια και θα την τσιμπίσω την καρτουλα και εγώ :P

Δημοσ.
'Οντως εντυπωσιακή διαφορά! Μαλον θα την κάνω τελικα την μαμουνια και θα την τσιμπίσω την καρτουλα και εγώ :P

Ελπίζω το συμπέρασμα να μην το έβγαλες από το συγκριτικό του τελευταίου Link, που συγκρίνει μια 8800GT o/c με την 7600GT. Όχι ότι δε θα υπάρχει σοβαρή διαφορά αλλά σε καμία περίπτωση δε θα είναι τόση.

Δημοσ.
Ελπίζω το συμπέρασμα να μην το έβγαλες από το συγκριτικό του τελευταίου Link, που συγκρίνει μια 8800GT o/c με την 7600GT. Όχι ότι δε θα υπάρχει σοβαρή διαφορά αλλά σε καμία περίπτωση δε θα είναι τόση.

Την συνέκρινα με την 8800GTS μιας και έχω διαβάσει ότι βρισκεται περίπου στα ίδια επίπεδα με την 9600Gt. H διαφορά είναι περίπου στα 300fps σίγουρα εμφανής λοιπόν αλλά όχι και φοβερή.

Πάντως από τις δοκιμές σε αυτή την σελίδα είδα όχι χρησιμοποιούν ένα state of the art εργαλείο και αλλάζουν τις κάρτες. Όλο το βάρος λοιπόν πέφτει στις δυνατότητες των καρτών. Στην δικιά μου περίπτωση όμως έχουμε ένα μηχάνημα σχεδόν 1.5 χρόνου οπότε δέν είμαι σιγουρος άν θα μπορέσω να δώ τέτοια διαφορά.

Δημοσ.

Πολύ σωστά η 8800gts G80 αποτελεί μέτρο σύγκρισης, μιας και έχει παρόμοιες επιδόσεις. Η 7600GT(G73) έχει 177Μ transistors ενώ η 9600gt(G94) 500M transistors.

Αν παίζεις παιχνίδια τύπου Crysis στο high είναι απαραίτητη κάρτα με υψηλές επιδόσεις, επίσης αύξηση στης επιδόσεις βλέπεις κάνοντας overclock στη CPU στα 3GHz.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...