Προς το περιεχόμενο

Έχετε το νου σας με τον ¨soulfree90¨

{nikos}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φυσικα κυριε Ν*** δεν υπαρχει 6 μηνη συνδρομη στην αγορα στην τιμη των 25 ευρω και με εξοπλισμο εαν σας την εστειλαν πες τε τους να μου στειλουν και μενα καμια 10 αρια για να τις βαλω στην χρυση ευκαιρια με nickname makakas αφου δεν θα μπορω σαν ρομπα να κυκλοφορήσω σε αυτο το φορουμ.

Ψέμα, εγώ έτσι την πήρα και μετά μου έστειλαν εξοπλισμό

Ακριβώς.

Επειδή δεν υπάρχει στην αγορά αυτή η τιμή γι' αυτό και εγώ έψαχνα να δω γιατί την πουλάς τόσο φτηνά.

Και γι' αυτό έψαχνα να βρω, μάταια όμως, τι κρύβεις.

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως ο καθένας πουλάει ότι θέλει σε όποια τιμή θέλει...

Και φυσικά δεν είναι ψέμα ότι πήρα το φάκελο της συνδρομής από τη Forthnet και μετά μου έστειλαν τον εξοπλισμό!!! (προσφορά 1ης Ιουνίου)

Eγώ πάντως συνεχίζω να είμαι με το μέρος του soulfree. Στην αγγελία έγραφε ότι πουλάει συνδρομή. Από πότε η λέξη συνδρομή=συνδρομή+εξοπλισμός.

Για σένα και για όλους επαναλαμβάνω αυτό μόνο το οποίο δεν χρειάζεται καμία επεξήγηση:

>
...Δεύτερον εσύ δεν έκανες ενεργοποίηση?
Τρίτον πέσμου αν γνωρίζεις το τελικό κόστος.
Θα πληρώσει ο φίλος μου κάτι επιπλέον για να "δουλέψει" 
τελικά η σύνδεση?
Υπάρχει ιδιόκτητο HOL στην περιοχή του...
Αν τελικά δεν υπάρχει επιπλέον κόστος [b][color="red"] [size="3"](κάτι για 
ενεργοποίηση, εξοπλισμό, ΟΤΕ, κτλ) [/color][/b][/size]θεώρησε
πως έκλεισε η πώληση!!!
Σε άλλη περίπτωση μιλάμε... 

είπα τέλος αλλά...

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νίκο, δίκιο θα είχες άν η HOL απαιτούσε να έχεις router με προεγκατεστημένες ρυθμίσεις (όπως πχ η ΝΕΤΟΝΕ) απο την ίδια.

Απο την στιγμή που οποιοδήποτε router μπορει να σε συνδέσει με την HOL ο soul δε σου φταίει σε κάτι κατά την ταπεινή μου γνώμη, και όσο το συνεχίζεις τόσο φαίνεται ότι ο soul δεν έκανε κάτι για να σε ρίξει.

Δημοσ.

Μα ποτε μια εταιρεια που δινει δικο της ρουτερ με προεγκατεστημενες ρυθμισεις οπως η ΝΕΤΟΝΕ και η ΟΝ που περνανε το τηλεφωνο απο voip δεν δινουν προπληρωμενες συνδεσεις τουλαχιστον μεχρι τωρα αλλα δινουν ετησιες συνδεσεις full llu.

Δημοσ.
Μα ποτε μια εταιρεια που δινει δικο της ρουτερ με προεγκατεστημενες ρυθμισεις οπως η ΝΕΤΟΝΕ και η ΟΝ που περνανε το τηλεφωνο απο voip δεν δινουν προπληρωμενες συνδεσεις τουλαχιστον μεχρι τωρα αλλα δινουν ετησιες συνδεσεις full llu.

That too ναι.

Edit: Νομίζω πως΄θα ήταν σωστό ή να αλλάξει ο τίτλος του thread ή να βγεί alltogether.

Απο αυτά που καταλάβαμε όλοι νομίζω ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και πως δεν υπάρχει λόγος να διασύρεται κάποιος (βλ. τίτλο thread) χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Συγχωρήστε με που επεμβαίνω, αλλά επειδή μας ψιλοκουράσατε και εφόσον υπάρχει τέτοια αντιπαράθεση, βρείτε από ένα δικηγόρο (μόλις λήξει η απεργία τους) και τραβήξτε το αλλού. Νομίζω είπατε και οι 2 τις απόψεις σας, απαντήσανε αρκετά μέλη, αλλά δεν έχει πλέον λόγω ύπαρξης το thread, το οποίο κατά την γνώμη μου είναι προσβλητικό, όπως προείπε και ο Skia11.

Κάτι τέτοια περιμένουν και οι δικηγόροι για να ζήσουν. ;) :-)

Δημοσ.

Εγω απαιτω απο τον Admin να σβυσει ολοκληρωτικα το thread λογω οτι με διασύρει χωρις λογο και μαλιστα χρησιμοποιωντας και το Ονομα μου!Και κατα ποσον δικαιουται το καθε μελος να αναφερει προσωπικα στοιχεια του καθενος στο Forum (ερωτηση προς Admin).

Δημοσ.

1)

>
...Δεύτερον εσύ δεν έκανες ενεργοποίηση?
Τρίτον πέσμου αν γνωρίζεις το τελικό κόστος.
Θα πληρώσει ο φίλος μου κάτι επιπλέον για να "δουλέψει" 
τελικά η σύνδεση?
Υπάρχει ιδιόκτητο HOL στην περιοχή του...
Αν τελικά δεν υπάρχει επιπλέον κόστος [b][color="red"] [size="3"](κάτι για 
ενεργοποίηση, εξοπλισμό, ΟΤΕ, κτλ) [/color][/b][/size]θεώρησε
πως έκλεισε η πώληση!!!
Σε άλλη περίπτωση μιλάμε... 

Δεν απαντάει σε όλα και λέει μόνο:

>

Oxi den thn exo energopoihsei thn syndesh 
sou stelnw ta entypa kai ta symplhrwneis monos sou.
Mesa yparxei serial number ths aithshs pou to 
energopoieis esy 

η συνδεση η 6μηνη σε αναγκαζει να πληρωσεις κ τους υπολοιπους μηνες?.

τα κοκκινα γραμματα τα χες γραψει ή τα γραψες εδω μονο?

τεσπα εννοειτε πως ο soulfree ηξερε τι ρωταγε ο noob κ απλα δεν το επισημανε για να το σπρωξει γρηγοροτερα.

κ ποσο μαλλον αν τα κοκκινα γραμματα στα χε στειλει κ στο πμ.(π αναφερει για εξοπλισμο+αν θελει τιποτα αλλο για να δουλεψει).

βεβαια κ ο αλλος θα μπορουσε ξεκαθαρα να ρωτησει αν εχει κ μοντεμ στην συνδεση.

κ δεν ξερω αν το σκηνικο το ξεκινησε οταν εμαθε οτι του εδωσαν το μοντεμ στο media markt που αγορασε την συνδεση ο soulfree...

αν ισχυει το παραπανω υπαρχει κουτοπονηρια κ απο τους 2.

οποτε αποτελεσμα: χ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άρα αγαπητέ Ρόμπαξ, εχμ, σουφρί εννοώ, είχα δίκιο από την αρχή.

Πες και κανένα ευχαριστώ γιατί θα σε πάω στον Τριανταφυλλόπουλο.

Δημοσ.
That too ναι.

Edit: Νομίζω πως΄θα ήταν σωστό ή να αλλάξει ο τίτλος του thread ή να βγεί alltogether.

Απο αυτά που καταλάβαμε όλοι νομίζω ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και πως δεν υπάρχει λόγος να διασύρεται κάποιος (βλ. τίτλο thread) χωρίς λόγο.

Το είχα πει και σε προηγούμενο post: και κερατάς και δαρμένος!!!

Όχι δεν πρόκειται για παρεξήγηση.

Ζήτησα επανειλημμένα εξηγήσεις για το τι "κρύβεται" πίσω από την φτηνή ομολογουμένως τιμή πώλησης, ρώτησα "αν πρέπει να πληρώσει κάτι επιπλέον ο φίλος μου για να δουλέψει τη σύνδεση" και είπα πως "Αν τελικά δεν υπάρχει επιπλέον κόστος (κάτι για ενεργοποίηση, εξοπλισμό, ΟΤΕ, κτλ)" τότε συμφωνώ για την αγορά.

Δεν πήρα απάντηση στο ερώτημα και θεώρησα, όπως άλλωστε ήξερα και από άλλες εταιρείες, πως όλα ήταν εντάξει.

Να τονίσω επιπλέον πως ή σύνδεση αφορά ετήσιο συμβόλαιο με προπληρωμένο το εξάμηνο και όχι εξάμηνο όπως έλεγε ο Μιχάλης.

Και για τους πλέον δύσπιστους screenshot του μηνύματος:

vzg8boc0hc9ohewambp3.jpg

Εν πάση περιπτώσει εγώ απέδειξα με στοιχεία πως μου απέκρυψε ότι δεν ήθελε να ξέρω. Αν δεν ήμουν εγώ θα ήταν κάποιος από εσάς που θα είχε το ίδιο πρόβλημα.

Ας κρατήσει λοιπόν ο καθένας την άποψή του και ας κλείσει το θέμα.

Δημοσ.

Με ρωτησες και παλι στο λεω για την συνδεση και οχι για εξοπλισμο.Μετα απο 3 βδομαδες με ρωτησες για εξοπλισμο και αφου σου ειχα πει να κοιταξεις στο site της HOL για το τι περιλαμβανει το HOL HIBOX απο θεμα συνδεσης 6μηνης και δεσμευσης ετησιας τηλεφωνικώς!Και μου ειπες οτι το κοιταξες αλλα φαινεται οτι δεν κοιταξες τιποτα και μετα απο 3 βδομαδες ηρ8ε να ζητησεις ρουτερ.Δεν ανεφερα και παλι οτι δεν υπαρχει ρουτερ διοτι η αγγελια ειναι σαφης απο μονη της.Τωρα κατα ποσον βγηκες κερατας και γδαρμενος με 25 ευρω 6 μηνης συνδρομης ADSL 24mbps αυτο ας το κρινουν τα μελη του Forum και οχι εγω και εσυ.

Δημοσ.
Με ρωτησες και παλι στο λεω για την συνδεση και οχι για εξοπλισμο....

Ποιος τελικά δεν ξέρει τι διαβάζει???

Ποιος???

Ας δούνε παρακαλώ όλοι, ξανά το screenshot, τι σε ρώτησα ΠΡΙΝ αγοράσω:

(EDIT: Για όποιον έχει ακόμα αμφιβολίες να βάλω ολόκληρη τη σελίδα)

vzg8boc0hc9ohewambp3.jpg

Μη με προκαλείς άλλο σε παρακαλώ.

ΤΕΛΟΣ

Δημοσ.

Nikos ξαναδιάβασε τι έγραψα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι για να λειτουργήσει μια DSL συνδεση πρέπει να έχεις και router,δλδ πως θα συνδεόταν η DSL?

Απο την στιγμή όμως που σου πούλησε και πλήρωσες μόνο την σύνδεση πως να το κάνουμε δεν φταίει αυτός.

Με την ίδια λογική θα έπρεπε να σου δώσει και ένα PC γιατί πως να το κάνουμε κάπου θα έπρεπε να συνδέσεις και το router για να λειτουργήσει το internet...

Δημοσ.

Τηλεφωνικώς με ειχες ρωτησει παλι τα ιδια και σου ειχα απαντησει οτι ειναι το HOL HIBOX και σου διευκρινησα οτι να δεις τους ορους και να μιλησεις μαζι τους και οτι θα σου αποστειλω την αιτηση με φαξ η email για να συμπληρωσεις.Δεν σου ειπα τιποτα για εξοπλισμο.Εαν νομιζες οτι αγορασες εξοπλισμο με τα 25 ευρω ειναι δικο σου λαθος μιας και 1ον δεν αναφερεται στην αγγελια!Και 2ον δεν σου πουλησα προσφορα της 1ης Ιουνιου Forthnet στην Οποια παιρνεις ενα φακελο και μετα σου ερχεται ο εξοπλισμος!Σου πουλησα συνδρομη και οχι το πακετο HOL HIBOX το οποιο ειπες οτι μιλησες με την εταιρεια αρα ηξερες οτι δεν παιρνεις τον εξοπλισμο απο εμενα φυσικα με 25 ευρω και ερχεσαι παλι να πεις ενω σου ειπα οτι σου στελνω μονο την αιτηση απο το HOL HIBOX παλι οτι ειμαι λαθος επειδη εγραψες ενα email.Εαν δεν ενημερωθηκες για τον εξοπλισμο απο την HOL ενω σου ειπα να ενημερωθεις πριν αγορασεις την συνδρομη δεν φταιω εγω.Επισης η επισημη τιμη του πακετου ειναι 99 ευρω

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978046&product=906107

1ον ερωτημα προς τους φιλους του forum πως γινεται καποιος να θεωρει οτι υπαρχει ο εξοπλισμος και αποστέλλεται απο την HOL ενω ηδη του εχω στειλει την αιτηση HOL HIBOX και εχει ηδη επικοινωνησει με την HOL πριν αγορασει την προπληρωμενη συνδρομη με 25 ευρω απο μενα;Αρα θεωρησε οτι με το HOL HIBOX οτι θα λαβει εξοπλισμο ενω φαινεται ξεκαθαρα στο site της HOL οτι αυτο ειναι κουτι οπως το λεει και η αιτηση HIBOX και δεν ειναι εγγραφο σκετο οπως νομιζε ο παραπανω κυριος.Και λογικο δεν ειναι στην συγκεκριμενη τιμη των 25 ευρω να μην περιλαμβανεται ο εξοπλισμος ενω δεν ειναι στην αγγελια μου αλλα και απο μονο του το ρουτερ εχει ενα λογικο κοστος 60 ευρω τουλαχιστον που ειναι ευνοητο οτι δεν δινεται δωρεαν.

Και επισης για το αιτημα σας για ασυρματο εξοπλισμο adsl 2+ ποιο ρουτερ θελατε να σας στειλω;Μηπως θελατε να σας στειλω το ρουτερ το ασυρματο fritz box fon wlan 7140 annex a που δινει η HOL με το ασπρο κουτι double play με 6μηνες δωρο;Και ολα αυτα με 25 ευρω οπως επισης να απαιτήσετε τον εξοπλισμο σχεδον ενα μηνα μετα την αιτηση;Δεν σας φαινεται περιεργο;Εμενα αρκετα διοτι ουδεποτε η HOL εδινε ασυρματο εξοπλισμο με προπληρωμενη συνδεση adsl 6μηνη.Το εδινε μονο σε συνδεσεις full llu και με παραμονη 1 χρονο στο ιδιοκτητο της δικτυο οπου αυτο υπαρχει.Φαινεται ξεκαθαρα οτι καποιοι κανουν πως δεν ξερουν εις βαρος άλλων και οποτε τους συμφερει αποκαλουν του αλλους ρομπες ε αυτο δεν ειναι δυνατον.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι το δίκιο είναι 60-40 υπέρ του soul..

Αλλά όπως και να χει μιλάμε για 25 ευρώ..Τέτοια μιζέρια πια;

Αν σας πουλάγανε τρακαρισμένο αυτοκίνητο τι θα κάνατε ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο Lucifer γνωστός στον κόσμο και σαν Γεώργιος Παπαδόπουλος, μου πούλησε κιθάρα που δεν κουρδίζεται ούτε με μανιβέλα λέγοντάς μου ότι ήταν κινέζικη αλλά καλή, και στο ίδιο πακέτο της 13ης Απριλίου προσπάθησε να μου πουλήσει χρησιμοποιημένες μπατονέτες για τα δύσκολα σημεία.

Επικοινώνησα με την εταιρία και μου έπαιξαν από το τηλέφωνο, ο luci είχε βγάλει τις χορδές για τον εαυτό του και τις είχε αντικαταστήσει ο θεός ξέρει με τι. Αλλά το χειρότερο είναι ότι ούτε ο θεός δεν ξέρει τι έκανε με τις χορδές, αν βρεθεί καμιά πνιγμένη εγώ άλλες χορδές αγόρασα!

Προκειμένου να μου πάρει τα 17,5 ευρώ αυτός ο απατεώνας, να έχετε το νου σας γιατί είναι μεγάλη λάμια. Μένει Βελζεβούλη 4 Εξάρχεια, Τηλ 69451725..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...