Προς το περιεχόμενο

Έχετε το νου σας με τον ¨soulfree90¨

{nikos}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δύο παρατηρήσεις έχω να κάνω!

1)Στην αγγελία του σύνδεση δεν πούλαγε?Έγραφε κάτι για εξοπλισμό? Αν όχι αρχικά φταίς εσύ. Ότι δεν ξεκαθαρίζεται δεν εννοείται...

2)Αν τώρα τον ρώτησες για εξοπλισμό και σου είπε ότι έχει τότε φταίει αυτός και αυτό που έκανε είναι απαράδεκτο.

Επίσης καλό θα ήταν να σβήσεις το όνομα του. Και επίσης ξεκαθάρισε μας τι ακριβως συμφωνησατε. Γιατί πάνω στον εκνευρισμό μας λέμε διάφορα!

Δημοσ.
η δική σου στάση δεν είναι μη κατακριτέα πάντως, δεδομένου του γεγονότος ότι δεν πήγες να αγοράσεις κάτι από την hol. Τέτοια αγοραπωλησία είναι μάλλον παράνομη, δηλαδή αν πουλούσε γουρούνι θα το αγόραζες και μετά θα παραπονιόσουν ότι αρρώστησες;

Είσαι μέτοχος της ΗΟL και νοιάζεσαι??? :P

Μην τα βλέπουμε όλα εκ του ασφαλούς οκ? Εσυ μπορεί να έχεις λεφτά να αγοράσεις οτι θες και μάλιστα οριτζινάλε. Ο φίλος μας εδω απ' οτι κατάλαβα έκανε εξυπηρέτηση σε έναν άλλο φίλο του. Δεν βρίσκω κάτι κακό σ' αυτό. Οπως επίσης δεν βρίσκω κατακριτέα την στάση του. Ντάξ μπορεί να πιάστηκε λίγο Κωστάκης ο ίδιος και οχι μόνο έχει τα παπάκια να το πει δημόσια αλλά έχει την ευγενή καλοσύνη να σε, με, τον προειδοποιήσει και εσείς τον κράζετε. αχμμμμ...

Εσύ Αιγαία δεν έχεις ψωνίσει τίποτα χωρίς απόδειξη και να μην ήσουν απόλυτα ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα??? Κατι λέγαμε σε άλλο τόπικ για αγορές/ενοικιάσεις με 50ευρα και για ουλτιμέιτ πλέαζουρ με 200ευρα αμα λάχει ;)

Δημοσ.
Είσαι μέτοχος της ΗΟL και νοιάζεσαι??? :P

Μην τα βλέπουμε όλα εκ του ασφαλούς οκ? Εσυ μπορεί να έχεις λεφτά να αγοράσεις οτι θες και μάλιστα οριτζινάλε. Ο φίλος μας εδω απ' οτι κατάλαβα έκανε εξυπηρέτηση σε έναν άλλο φίλο του. Δεν βρίσκω κάτι κακό σ' αυτό. Οπως επίσης δεν βρίσκω κατακριτέα την στάση του. Ντάξ μπορεί να πιάστηκε λίγο Κωστάκης ο ίδιος και οχι μόνο έχει τα παπάκια να το πει δημόσια αλλά έχει την ευγενή καλοσύνη να σε, με, τον προειδοποιήσει και εσείς τον κράζετε. αχμμμμ...

Εσύ Αιγαία δεν έχεις ψωνίσει τίποτα χωρίς απόδειξη και να μην ήσουν απόλυτα ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα??? Κατι λέγαμε σε άλλο τόπικ για αγορές/ενοικιάσεις με 50ευρα και για ουλτιμέιτ πλέαζουρ με 200ευρα αμα λάχει ;)

Εις γνώση μου μπορεί να συμμετάσχω σε μια παράνομη αγοροπωλησία στο παζάρι του Σχιστού, στο ίντερνετ ή όπου αλλού. Το να βγω όμως μετά και να καταγγέλλω επώνυμα τον άνθρωπο που με έπιασε κότσο, είναι μάλλον κακή μετάφραση του δικαίου.

:-(

Δημοσ.
Εις γνώση μου μπορεί να συμμετάσχω σε μια παράνομη αγοροπωλησία στο παζάρι του Σχιστού, στο ίντερνετ ή όπου αλλού. Το να βγω όμως μετά και να καταγγέλλω επώνυμα τον άνθρωπο που με έπιασε κότσο, είναι μάλλον κακή μετάφραση του δικαίου.

:-(

Δεν είναι καθόλου κακό σε πληροφορώ.Αφού τον εξαπάτησε γιατί να μην το πει?Να ενημερώσει και τους υπόλοιπους υποψήφιους συνδιαλεγομένους για το ποιόν του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο Soulfree90.

Εσύ θα προτιμούσες οι απατεώνες να παραμένουν απατεώνες για αιώνες?Η κάπου πρέπει να είναι και το τέλος τους?

Πολύ καλά έκανε ο Nick

Δημοσ.

Το πιο εύκολο πράγμα είναι να αλλάξει ο άλλος nickname... και ύστερα άντε βρες ποιο είναι το νέο nick που μπαίνει ο soulfree90.

η αγοραπωλησία πως έγινε; χέρι με χέρι σε κάποιο σημείο που συμφωνήσατε να συναντηθείτε; να γιατί δεν εμπιστεύομαι τέτοιες περιπτώσεις κ προτιμώ να αγοράζω από επώνυμο μαγαζί όπου θα μπορώ να απευθυνθώ και να βρω το δίκιο μου.

Δημοσ.
Το πιο εύκολο πράγμα είναι να αλλάξει ο άλλος nickname... και ύστερα άντε βρες ποιο είναι το νέο nick που μπαίνει ο soulfree90.

Έχεις δίκιο σαυτό αλλά αφού σου λέει έχει και πραγματικά στοιχεία του

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον επειδη o συγκεκριμενος κυριος δεν εχει ποσταρει την αγγελια και για να δειτε οτι μας κοροιδευει στο forum εδω ειναι το κειμενο και το url της αγγελιας η οποια αναφερει ξεκαθαρα οτι πωλειται μονο η συνδρομη!Ο συγκεκριμενος κυριος μετα απο 1 μηνα αφου ειχε κανει την αιτηση μου ζητουσε μεσω email μεχρι και ασυρματο εξοπλισμο voip router ενω η αγγελια δεν ανεφερε τιποτα για εξοπλισμο.Τα συμπερασματα δικα σας ως προς ποιος ειναι ο αναξιοπιστος.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=228155

Πωλειται εξαμηνη συνδρομη adsl 24 mbps HOL στο ιδιοκτητο.Και στις ταχυτητες που αναγραφονται παρακατω για οσους δεν εχουν ιδιοκτητο ΟΤΕ ΑΡΥΣ

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάλυψη στο δίκτυο της hellas online μπορείτε να επιλέξετε τις παρακάτω ταχύτητες μέσω δικτύου ΟΤΕ ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στη περιοχή σας και με άμεση μεταφορά στο δίκτυο της hellas online όταν υπάρξει κάλυψη: 768kbps (δίκτυο ΟΤΕ) για 6μήνες

# 1024kbps (δίκτυο ΟΤΕ) για 5μήνες

# 2048kbps (δίκτυο ΟΤΕ) για 4μήνες

# 4096kbps (δίκτυο ΟΤΕ) για 3 μήνες,

# 8192kbps (δίκτυο ΟΤΕ) για 2 μήνες.

ΤΙΜΗ 25 ΕΥΡΩ

Δημοσ.

Αφου ειχα στειλει στον συγκεκριμενο κυριο σκαναρισμενες ολες τις αιτησεις μου στελνει αυτο το email ξητωντας με 25 ευρω που αγορασε την 6μηνη συνδρομη ασυρματο εξοπλισμο με το πακετο HOL HIBOX που δεν υπαρχει πουθενα.Εκβιαζωντας με οτι θα με κανει ρομπα αφου φυσικα με ειχε ρωτησει τι χρεαιζεται για να ενεργοποιηθει η συνδεση του απαντησα τιποτα διοτι περαν απο την αιτηση δεν χρειαζεται τιποτα αλλο για να ενεργοποιησεις μια συνδεση adsl σε οποιοδηποτε τηλεφωνικο αριθμο.Μετα ομολογουσε οτι δεν ηξερε οτι ηθελε και ρουτερ και οτι επρεπε να του το προμηθευσω με δικα μου εξοδα ενω δεν αναγραφοταν και παλι στην Αγγελια!

Όπως καταλαβαίνεις θέλω το router. Οποιοδήποτε ασύρματο ADSL2 και ας μην είναι αυτό που πήρες.

Όταν πουλάς κάτι το πουλάς ολόκληρο ή ενημερώνεις πως δεν είναι και αποφασίζει ο αγοραστής

αν τον συμφέρει η αγορά ή όχι.

Δημοσ.

Βλέποντας την απάντηση του Soulfree90 , καθώς και την αγγελία που παραθέτει (η οποία ΔΕΝ έχει γίνει edit και άρα δεν πρέπει να είναι επεξεργασμένη) μου έρχονται στο μυαλό τα παρακάτω....

Α. Πόσο ανίκανοι στο να διαβάσουν μια απλή αγγελία είναι μερικά άτομα ({nikos} για σένα μιλάω).

Β. Με πόση ευκολία βγαίνουν να συκοφαντήσουν μερικά άτομα κάποιους άλλους ΧΩΡΙΣ να παραθέτουν όλα τα στοιχεία, εμφανίζοντας μόνο την δική τους πλευρά. ({nikos} για σένα μιλάω)

Γ. Το πόσο αφελής μπορεί να είναι κάποιος ({nikos} για σένα μιλάω) που νομίζει οτι με 25ευρώ μπορεί να αγοράσει όχι μόνο την σύνδεση αλλά και ασύρματο μόντεμ/ρούτερ, μήπως να βάζαμε και κανα πισάκι στο ντιλ ρε φιλάρα γιατί τα 25 ευρώ είναι λίγο τσιμπιμένα.

Τελικά αντί να καταφέρεις να κάνεις "ρόμπα" -όπως απειλούσες στο πμ σου τον soulfree90-, κατάφερες να γίνεις εσύ , πανυγηρικά κιόλας. Και επειδή μάλλον και στον φίλο σου δεν τα έχεις πει σωστά τα πράγματα (λες οτι έγινες ρόμπα στον φίλο σου λόγω του μόντεμ) στείλε του το λινκ απο το τόπικ για να καταλάβει οτι έγινες ρόμπα σε όλο το φόρουμ και όχι μόνο σε αυτόν. ({nikos} για σένα μιλάω)

Sorry για τα ({nikos} για σένα μιλάω) αλλά μερικοί τελικά ή δεν ξέρουν να διαβάσουν ή δεν ξέρουν να κατανοήσουν αυτά που διαβάζουν οπότε χρειάζονται επεξήγηση μέχρι εκεί που δεν πάει. ({nikos} για σένα μιλάω)

Δημοσ.

Εφοσον με προκαλεσει μπορουμε να ποσταρουμε και ολα τα email χωρις κανενα προβλημα και να δειτε ποσες φορες μου αναφερει οτι του αποκρυψα το ρουτερ!Και οτι δεν του ειπα τιποτα για αυτο.Επισης καλο θα ηταν κυριε πρωτου να δημοσιευτεται τις αποψεις σας να μην αναφερεται με τοση ευκολια και Ονοματα δημοσια.Παντως εγω δεν αλλαζω nickname και συνεχιζω απο τις αγγελιες να πουλαω πραγματα οπως εκανα και κανω και δεν ειχα ουδεποτε προβλημα με κανενα μελος μπορουνε οσοι εχουνε αγορασει η πουλησει να το επιβεβαιωσουν και ουτε εγινα ουδεποτε ΡΟΜΠΑ για 25 ευρω οπως καποιοι θελουν να πιστευουν.Σας ευχαριστω που περιμενατε 1 μηνα για την απαντηση μου διοτι ειλικρινα επεσα πανω της κατα λαθος ψάχνοντας κατι παλιες αγγελιες μου.

Δημοσ.

Βρε καλώς τον κ. ********ίδη!!!

Για τους υπόλοιπους:

Τα ενδιαφέροντα σημεία της επικοινωνίας:

1)

>
...Δεύτερον εσύ δεν έκανες ενεργοποίηση?
Τρίτον πέσμου αν γνωρίζεις το τελικό κόστος.
Θα πληρώσει ο φίλος μου κάτι επιπλέον για να "δουλέψει" 
τελικά η σύνδεση?
Υπάρχει ιδιόκτητο HOL στην περιοχή του...
Αν τελικά δεν υπάρχει επιπλέον κόστος [b][color="red"] [size="3"](κάτι για 
ενεργοποίηση, εξοπλισμό, ΟΤΕ, κτλ) [/color][/b][/size]θεώρησε
πως έκλεισε η πώληση!!!
Σε άλλη περίπτωση μιλάμε... 

Δεν απαντάει σε όλα και λέει μόνο:

>

Oxi den thn exo energopoihsei thn syndesh 
sou stelnw ta entypa kai ta symplhrwneis monos sou.
Mesa yparxei serial number ths aithshs pou to 
energopoieis esy 

2)

>

Πέσμου μου επίσης ποιο πακέτο είναι να 
το ψάξω μήπως κρύβουν κάτι. 
[b][color="red"]Κάτι με "έτρωγε...[/color][/b]
Είναι για 6 μήνες, όχι προπληρωμένα 6+6 για 
πληρωμή ακόμα (ετήσιο συμβόλαιο) έτσι?
Και προφανώς συμπεριλαμβάνεται η ενεργοποίηση
και τα του ΟΤΕ.... 

>

Oson anafora tous mhnes exei 6 proplhrwmenous
sigoura alla den kserw ean exei desmeysh ethsia afto 
rwta tous.Telos energopoihshs den yparxei sthn hol 
akoma kai stis kainouries grammes double play.
Loipon oti allo 8es me kaleis sta... 

3)

>

Την έστειλε το φιλαράκι, όλα καλά, αλλά 
σήμερα που μίλησε με HOL να δει τι γίνεται και πότε θα 
ενεργοποιηθεί του είπαν πως δεν 
θα του αποστείλουν εξοπλισμό γιατί μαζί με το 
φάκελο που αγόρασε από το Media Markt πήρε και  
εξοπλισμό ασύρματο router  Δεν ξέρω αν αληθεύουν αυτά που
του είπαν, μέχρι τώρα πριν την ενεργοποίηση έστελναν
τον εξοπλισμό, αλλά δες σε παρακαλώ τι γίνεται.. 

>

ο εξοπλισμος δεν περιλαμβανεται στην συνδεση 
της ΗΟL που σου εστειλα και εχει πουληθει ξεχωριστα 

>

Βρε συ, με ξέσκισες!!! Δεν γίνονται αυτά!!! 
Αυτό είναι κοροϊδία!!!Γιατί δεν μου το είπες από την αρχή? 
Τι του λέω τώρα? 
Όπως καταλαβαίνεις θέλω το router. Οποιοδήποτε ασύρματο 
ADSL2 και ας μην είναι αυτό που πήρες.
Όταν πουλάς κάτι το πουλάς ολόκληρο ή ενημερώνεις πως 
δεν είναι και αποφασίζει ο αγοραστής αν τον συμφέρει η 
αγορά ή όχι. Γιατί όταν μιλούσαμε και σε ρωτούσα διάφορα 
μου απέκρυψες πως δεν θα  πάρω απο τη HOL εξοπλισμό 
γιατί τον είχες πάρει ήδη. Αυτό το  θεωρώ απάτη. 

>

Kyrie niko fysika kai sthn timh pou agorasate thn 
syndromh  den yparxei eksoplismos alliws 8a angarafotan 
sthn aggelia.Kai fysika kamia etaireia den dinei sketh 
proplhrwmenh syndesh 6mhnwn xwris eksoplismo 
[b][color="red"]Ψέμα, εγώ έτσι την πήρα και μετά μου έστειλαν εξοπλισμό[/color][/b]
Den sas apekrypsa oti den 8a parete eksoplismo giati h 
aggelia den to anefere. Kostos epipleon apo pleyra syndromhth 
den yparxei apo 8ema energopoihshs ths adsl 

4)

>

OK.
Αφού προτιμάς να γίνεις επώνυμα ρόμπα σε net  και οπουδήποτε 
αλλού, δική σου επιλογή.

>

...Alla ean 8es router fysika oxi wirelless asyrmato 
afou oute to hol hibox den einai me asyrmato mias kai den 
gnwrizeis apo ta paketa syndromon apo oti fainete mporw
na sou brw me 20 euro (pou 8a epibarynoun esena) router
adsl 2+ kai eksoda apostolhs dika sou se aristh katastash.
Einai oti kalytero mporw na sou kanw kai eilikrina den me 
rwthses pote gia router kai poson mallon ASYRMATO!

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Αφού εγώ είμαι ανίκανος να διαβάσω μια αγγελία...

και...τέλος από μένα

Δημοσ.

Eγώ πάντως συνεχίζω να είμαι με το μέρος του soulfree. Στην αγγελία έγραφε ότι πουλάει συνδρομή. Από πότε η λέξη συνδρομή=συνδρομή+εξοπλισμός.

Το οτι στο μύνημα δεν σου το ξεκαθάρισε, για εμένα είναι αυτονόητο πως ούτε ο ίδιος κατάλαβε ότι ήθελες εξοπλισμό. Το θεώρησε αυτονόητο πως ήξερες τι αγόραζες. Και εγώ το ίδιο θα έκανα.

Κατά τη γνώμη μου είναι δικό σου το λάθος και όχι δικό του. Δεν σε εξαπάτησε. Δεν έπαιξε καν με λέξεις για να σε κοροιδέψει. Θα ήταν φανερό αν είχε γίνει κάτι τέτοιο. Συνδορμή πούλαγε->συνδρομή πήρες. Δεν πούλαγε πακέτο.

Δημοσ.

Φυσικα κυριε Ν*** δεν υπαρχει 6 μηνη συνδρομη στην αγορα στην τιμη των 25 ευρω και με εξοπλισμο εαν σας την εστειλαν πες τε τους να μου στειλουν και μενα καμια 10 αρια για να τις βαλω στην χρυση ευκαιρια με nickname makakas αφου δεν θα μπορω σαν ρομπα να κυκλοφορήσω σε αυτο το φορουμ.

Ψέμα, εγώ έτσι την πήρα και μετά μου έστειλαν εξοπλισμό

Επειδη στην ζωη ειναι ολα ενα ψεμμα οπως λεει και το ασμα του Καζαντζιδη.Διαβαστε παρακατω με προσοχη...

Την επομενη φορα που θα πουλήσετε συνδρομη προπληρωμενη εξαμηνη στην τιμη των 25 ευρω δηλαδη 4 ευρω το μηνα μην ξεχασετε να ανεφερεται οτι περιλαμβανονται δωρο κατοπιν βεβαια απαιτησης του αγοραστη μετα απο κανα μηνα και οχι του πωλητη τα εξης

1 fritz box fon 7140 wlan voip τιμη 180 ευρω

1 6 πυρινος intel full tower pc 400 ευρω

1 cayene porche jeep 150000 ευρω

Αλλιως να ξερετε οτι θα γινεται ρομπα μπορει και ξεκούμπωτη η και με κουμπια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...