{nikos} Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Προσοχή στις συναλλαγές σας με το μέλος soulfree90, ************ από Αθήνα, γιατί εγώ την πάτησα. Μου πούλησε μια σύνδεση HOL, ομολογουμένως σε χαμηλή τιμή που με έβαλε σε υποψίες. Τον ρώτησα επανειλημμένα γιατί είναι τόσο φτηνή, μήπως κρύβεται κάτι, μήπως δεν περιλαμβάνει ενεργοποίηση, εξοπλισμό, μήπως μήπως κτλ αλλά με διαβεβαίωσε πως όλα ήταν ΟΚ. Την σύνδεση τη χάρισα σε ένα φίλο, ο οποίος αφού προχώρησε τη διαδικασία ενεργοποίησης πήρε κάποια στιγμή τη HOL να δει σε ποιο στάδιο βρίσκονται και πότε θα του στείλουν εξοπλισμό. Του απάντησαν πως η διαδικασία προχωράει αλλά δεν δικαιούται εξοπλισμό γιατί το router και μάλιστα ασύρματο επιδόθηκε με την αγορά του φακέλλου σύνδεσης από Media markt. Επικοινώνησα ξανά με τον soulfree90 και απαίτησα το router, το οποίο παραδέχτηκε κατόπιν εορτής πως πούλησε ξεχωριστά, αλλά μου λέει πως αν θέλω μπορεί να μου στείλει ένα απλό αφού του πληρώσω το κόστος του και τα έξοδα αποστολής του σε μένα!!! Φαντάζεστε το ρεζιλίκι μου στο φιλαράκι μου, στον οποίο αγόρασα και έδωσα άλλο router μαζί με την αλληλογραφία μου με τον "soulfree90" (που ευτυχώς δεν έχω διαγράψει και είναι και στη δική σας διάθεση) ώστε να γίνω πιστευτός πως δεν κράτησα εγώ το router... Είχα ξαναγράψει το μήνυμα, το μετέφερε κάπου ο paredwse αλλά χάθηκε στη μεταφορά και το ξαναγράφω και εδώ εφιστώντας την προσοχή σας.
{nikos} Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος με ενημερώνει πως: >Νομίζω ότι το routrer/modem Fritzbox που δίνει η HOL είναι με leasing και δεν δικαιούται ο χρήστης να το πωλήσει γιατί πρέπει να επιστραφεί αν και όταν λήξει η συνδρομή ADSL. Toυλάχιστον αυτό ίσχυε ως λίγο καιρό πριν. Για μάθε περισσότερα γιατί μπορείς να πέσεις στην περιπέτεια να στο ζητάνε και πίσω... Αν έχει ο φίλος μου και τέτοιο πρόβλημα, που δεν νομίζω γιατί η απόδειξη αγοράς είναι στο όνομα του Σακελλαρίδη, τότε θα δεις γέλια με τον τύπο!!!
Mika Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 για μενα, μεγα λαθος να δινεισ ονοματα απο εδω. στο κατω κατω τα στοιχεια του τα εχεις, μπορεις να διεκδικισεις το δικιο σου νομικά αν θες να το τραβηξεις. Για το φορουμ μια αναφορα στο username αρκει
{nikos} Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 για μενα, μεγα λαθος να δινεισ ονοματα απο εδω. στο κατω κατω τα στοιχεια του τα εχεις, μπορεις να διεκδικισεις το δικιο σου νομικά αν θες να το τραβηξεις. Για το φορουμ μια αναφορα στο username αρκει Δεν έχεις δίκιο. Τον προειδοποίησα... Το τελευταίο email που του έστειλα > OK. Αφού προτιμάς να γίνεις επώνυμα ρόμπα σε net και οπουδήποτε αλλού, δική σου επιλογή. Μέχρι τώρα σε όσους έστειλα και είδαν την αλληλογραφία μας δεν σε δικαίωσε κανένας. Αντίθετα μάλιστα όλοι λένε πως με εξαπάτησες!!! Εγώ θα αγοράσω router για το φιλαράκι μου και θα του το δώσω.
Mika Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 μα δεν τον δικαιωνω ρε συ προφανως και ειναι απατεωνας αν εγιναν ετσι τα πραγματα!! απλα δε συμφωνω με το να δινεις το επιθετο απο εδω
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 [...]απλα δε συμφωνω με το να δινεις το επιθετο απο εδω Όντως, η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων δεν επιτρέπεται. Άλλο το nickname κι άλλο το ονοματεπώνυμο.
kage Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 τα λεφτα πως τα στειλες αν τα στειλες με paypal μπορεις να τα παρεις πισω... αν ξερεις που μενει θα βρεις τροπο αν θες να τον κανεις ρομπα φτιαξε σιτε με ολα τα στοιχεια του
{nikos} Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Όντως, η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων δεν επιτρέπεται. Άλλο το nickname κι άλλο το ονοματεπώνυμο. Φίλε μου username μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή και να "κάνει" τη "δουλειά" του ανενόχλητα. Ονοματεπώνυμο δεν μπορεί να αλλάξει όμως!!! Γι' αυτό θεωρώ πως πρέπει να τον ξέρετε με το πραγματικό του όνομα. Αν παρόλα αυτά επιμένετε διαφορετικά, δεν έχω πρόβλημα. Εγώ τον ξέρω πλέον...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Κάποιος soufree σε σούφρωσε και φυσικά ούτε πίθηκας δεν θα πίστευε ότι του χαρίζουν εντελώς δωρεάν σε πάμφθηνη τιμή τέτοιο πράγμα αλλά και ο γύφτοι δεν θα επιβίωναν ποτέ αν δεν υπήρχαν άνθρωποι να πουλήσουν σούπερ βιντεοκάμερα sony με όλα τα φωτάκια μόνο στην τιμή των 150 ευρώ. Γατούλης ο soufrotis αλλά ο κλέφτης και ο ψεύτης μόνο την πρώτη μέρα χαίρονται. Μα κορόιδα έχει κάθε μέρα. Βέβαια απομένει να ακούσουμε και την δική του άποψη για το θέμα. Και η δική σου στάση δεν είναι μη κατακριτέα πάντως, δεδομένου του γεγονότος ότι δεν πήγες να αγοράσεις κάτι από την hol. Τέτοια αγοραπωλησία είναι μάλλον παράνομη, δηλαδή αν πουλούσε γουρούνι θα το αγόραζες και μετά θα παραπονιόσουν ότι αρρώστησες;
{nikos} Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Κάποιος soufree σε σούφρωσε και φυσικά ούτε πίθηκας δεν θα πίστευε ότι του χαρίζουν εντελώς δωρεάν σε πάμφθηνη τιμή τέτοιο πράγμα αλλά και ο γύφτοι δεν θα επιβίωναν ποτέ αν δεν υπήρχαν άνθρωποι να πουλήσουν σούπερ βιντεοκάμερα sony με όλα τα φωτάκια μόνο στην τιμή των 150 ευρώ. Γατούλης ο soufrotis αλλά ο κλέφτης και ο ψεύτης μόνο την πρώτη μέρα χαίρονται. Μα κορόιδα έχει κάθε μέρα. Βέβαια απομένει να ακούσουμε και την δική του άποψη για το θέμα. Και η δική σου στάση δεν είναι μη κατακριτέα πάντως, δεδομένου του γεγονότος ότι δεν πήγες να αγοράσεις κάτι από την hol. Τέτοια αγοραπωλησία είναι μάλλον παράνομη, δηλαδή αν πουλούσε γουρούνι θα το αγόραζες και μετά θα παραπονιόσουν ότι αρρώστησες; Αν κατάλαβα καλά στο τέλος θα είμαι: και κερατάς και δαρμένος!!! Δηλ αν αγοράσεις ένα αυτοκίνητο και τελικά στο δώσουν χωρίς τροχούς θα φταις εσύ που δεν ρώτησες για το αυτονόητο? Εγώ παρόλα αυτά τον ρώτησα για τον εξοπλισμό... Τον προκαλώ και εγώ να ποστάρει. Γιατί είπα στο αρχικό post: Στη διάθεση του καθενός όλη η μεταξύ μας αλληηλογραφία...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Αν κατάλαβα καλά στο τέλος θα είμαι:και κερατάς και δαρμένος!!! Δηλ αν αγοράσεις ένα αυτοκίνητο και τελικά στο δώσουν χωρίς τροχούς θα φταις εσύ που δεν ρώτησες για το αυτονόητο? Εγώ παρόλα αυτά τον ρώτησα για τον εξοπλισμό... Τον προκαλώ και εγώ να ποστάρει. Γιατί είπα στο αρχικό post: Στη διάθεση του καθενός όλη η μεταξύ μας αλληηλογραφία... Στην αγορά του αυτοκινήτου φίλε θα κάνεις τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για να ισχύει. Εδώ αγόρασες από κάποιον άγνωστο κάτι που δεν σου έκοψε απόδειξη. Αυτός μπορεί να είχε απόδειξη από το μαγαζί που αγόρασε την σύνδεση, αλλά αυτό βεβαίως δεν σημαίνει τίποτα για την μεταξύ σας συναλλαγή. Άρα και αυτός, τουλάχιστον στην δική μου κριτική συνείδηση, μάλλον αθωώνεται λόγω αμφιβολιών.
aLek0s Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Πας και εσύ και μπλέκεις αντί να πας κατευθείαν στην εταιρία...
{nikos} Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Το θέμα για μένα κλείνει εδώ εκτός και αν φανεί οπότε βλέπουμε. Αυτό που ήθελα ήταν να σας προφυλάξω ενδεχομένως από κέποιον που με εξαπάτησε και αντί του ευχαριστώ δέχομαι ίσως και επίθεση. Ο καθένας κρίνεται από τα έργα του και από αυτά που γράφει δημόσια θέα, έστω και αν κρύβεται πίσω από ένα ψευδώνυμο. Φιλικά Νίκος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.