red7genius Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 και Εχω αυτους τους δυο επεξεργαστες διαθεσιμους. Αυτην την στιγμη εχω τον πρωτο. Ποιον λετε να κρατησω? Ποιος ειναι καλυτερος σε επιδοσεις και o/c? Ακουω τις γνωμες σας
antonl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Ε μα τον πρώτο φυσικά. Είναι ερώτηση παγίδα; edit: Και για να επιχειρηματολογίσω και λίγο, ο P4 έχει διπλάσια cache, 0.2GHz παραπάνω (μαμήσια), HT κι απ' ότι θυμάμαι οι Northwood είναι πιο ψυχροί από τους Prescott.
red7genius Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 δεν ξερω. Μου φαινεται πως ο celeron ειναι καλυτερος....ειναι και πιο καινουργιος...κανεις αλλος? συν το οτι ο σελερον εχει μεγαλυτερο μουλτι και λογικα θα ανεβαινει περισσοτερο!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 ο πρώτος είναι καλύτερη κατηγορία αλλά ο δεύτερος πιο καινούργιος εγώ θα διάλεγα τον πρώτο γιατί από σειρά Celeron δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος στο παρελθόν βέβαια άμα δε βαριέσαι δοκίμασέ τους και τους δύο και βλέπεις από πρώτο χέρι, εκτός αν δεν είσαι τόσο περίεργος να πάρεις ένα μικρό αλλά υπαρκτό ρίσκο να βάζεις-βγάζεις επεξεργαστές
red7genius Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 βέβαια άμα δε βαριέσαι δοκίμασέ τους και τους δύο και βλέπεις από πρώτο χέρι, εκτός αν δεν είσαι τόσο περίεργος να πάρεις ένα μικρό αλλά υπαρκτό ρίσκο να βάζεις-βγάζεις επεξεργαστές δυστυχως δεν εχω αυτην την ανεση χρονου, γι αυτο ρωταω εδω αλλιως θα εκανα τις δοκιμες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.