pabou13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 παιδια, μηπως ξερετε πως μπορω να ενωσω την tv με την καρτα γραφικων μεσω s-video; εχω ψαξει στο catalist αλλα δεν μου λεει τπτ για συνδεση μεσω s-video μονο για τις δυο εξοδους dvi. Ευχαριστω
phanispal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω... Τι καλώδια χρειάζονται; Έχω αγοράσει ένα scart με s-video αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς να κάνω τη σύνδεση...
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Συνδέστε το s-video στη κάρτα γραφικών και στο scart της Τιβι, κάντε Τερματισμό του υπολογιστή (αν δουλεύετε windows), ξεσυνδέστε το καλώδιο vga και bootάρετε. Συνήθως το scart (ανεξαρτήτως αν έχει s-video ή όχι είναι στο ΑVI1.
phanispal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Η σύνδεση μεταξύ tv και κάρτας θα γίνει μόνο με ένα καλώδιο; Το λέω επειδή οι 2 υποδοχές s-video (κάρτας και scart) είναι διαφορετικές μεταξύ τους. Και στη συσκευασία της κάρτας δεν εμπεριέχεται τέτοιο καλώδιο...
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δεν έχει σημασία. Όταν bootάρει θα ψάξει να "βρεί" η κάρτα έξοδο για να βγάλει το σήμα οπότε μην ανυσηχείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.