kgian Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Τον τελευταίο καιρό ψάχνω για κρεβάτι. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η άνεση στον ύπνο και όχι το desgn του κρεβατιού. Είδα τα στρώματα της tempur , που είναι κατασκευασμένα απο ειδικό αφρώδες υλικό που χρησιμοποιούσε η ΝΑΣΑ για τους αστροναύτες. Είναι ένα υλικό που πάιρνει το σχήμα του σωματός σου και υποστηρίζει το σώμα σωστά. Εγώ που ξάπλωσα στο μαγαζί μου άρεσε αλλά θα ήθελα αν έχει κάποιος να μου πει την γνώμη του. http://greece.tempur.com/
Steven Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δες αυτό. Εμείς έχουμε αγοράσει 2 κρεβάτια απο εκεί και είναι εκπληκτικά! Είναι βέβαια λίγο τσιμπημένα...αλλά τα αξίζουν.. http://www.coco-mat.com/ Απότι είδα τώρα στο site τους έχουν αναπτυχθεί πολύ. Όταν πριν 5-6 χρόνια πήραμε εμείς τα κρεβάτια είχαν πολύ λιγότερα καταστήματα.. Οπότε μπορείς χωρις πρόβλημα να πας να δοκιμάσεις τα κρεβάτια! Τα συστήνω πάντως ανεπιφύλακτα.. Επίσης μπορείς να αγοράσεις από αυτούς το στρώμα και να πάρεις έναν οποιοδήποτε άλλο σκελετό θέλεις ώστε να ταιριάξει το κρεβάτι απόλυτα στα γούστα σου. Το κρεβάτι των γονιών μου είναι έτσι, το δικό μου αντίθετα είναι ολόκληρο από την coco mat...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Εχω δοκιμάσει και το Ατλας της cocomat και το tempur μπορώ να πώ πως το Ατλας μου ταιριαζε παραπάνω. Βρίσκομαι στην διαδικασία ανέυρεσης στρώματος αλλά και κρεβατιού αν το σηκώσει το bugdet. Εκει που δεν θα τσιγκουνευτώ είναι το στρώμα. Εχω βάλει όριο τα 2000 ευρω. Σιγουρα με αυτά τα λεφτά πέρνω το καλυτερο απο την cocomat. Το θέμα ειναι να το σύνδιασώ με ένα επίστρωμα cocomat και ενα φτηνο κρεβάτι απο καπου αλλού ή να επενδύσω τα υπολοιπα σε ένα κρεβατι cocomat?
evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 παιδια εγω εχω μια ανωμαλια. δεν μπορω να κοιμηθω σε στρωμα με σουστες και γενικως αν ειναι πολυ μαλακο ποναει η πλατη μου. μονο σε σκληρο στρωμα χωρις σουστες μεσα. λετε να εχω προβλημα;
kgian Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Εγώ τελικά πήρα το tempur και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. ΥΓ. Δεν έχω δοκιμάσει καθόλου cocomat.
subdee Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 παιδια εγω εχω μια ανωμαλια. δεν μπορω να κοιμηθω σε στρωμα με σουστες και γενικως αν ειναι πολυ μαλακο ποναει η πλατη μου. μονο σε σκληρο στρωμα χωρις σουστες μεσα. λετε να εχω προβλημα; Σου βρήκα το ιδανικό κρεβάτι.. απο πέτρα! Μετά το σεξ όμως θα θέλεις χειροπράκτωρ...
evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Σου βρήκα το ιδανικό κρεβάτι.. απο πέτρα! Μετά το σεξ όμως θα θέλεις χειροπράκτωρ... :lol: για το σεξ δεν ξερω, ετσι κι αλλιως αντεχω στις αντιξωες συνθηκες. παντως γαι υπνο μπορει να κανει και καλο:lol:
Chrisxxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 και για να μην είμαι εντελώς οφ-τοπικ. Το στρώμα και η ανεση που προσφέρει είναι καθαρα προσωπικό θεμα άρα οτι και να σου πουμε δεν θα είναι ιδιο σε σχεση με αυτο που θελεις.
mantsat Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Έχω δοκιμάσει τα Tempur και δε ενθουσίασαν.Τα βρήκα πολύ ζεστά και δύσκολα στο να στρίψεις.Είναι που λέμε όπως στρώσεις θα κοιμηθείς! Άποψη μου είναι ότι για το στρώμα πρέπει να δίνει κανείς ΠΟΛΛΑ λεφτά δεδομένου ότι εκέι περνάμε το 1/3 της ζωής μας.Ένας καλός ύπνος συγκρίνεται με ελάχιστα πράγματα (βλ. sex,φαϊ). Οι υπόλοιπες ανέσεις TV,Αυτοκίνητο κλπ έρχονται δεύτερες..... Δεν ξέρω την Coco Mat αν και έχω ακούσει τα καλύτερα, όμως θεωρώ Media Strom κορυφαία! Ειδικα το στρώμα με τα ανεξάρτητα ελατήρια είναι φοβερό!!! Βασιλιάς!!!!
gtsamour Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Αυτά είναι στρώματα.... http://www.kingsdown.gr/proioda.html Χειροποίητα εισαγόμενα από Αμερική (που εκεί μια τρέλα με τα στρώματα την έχουν). Εγώ πήρα το Ortho-Royale Pillow Top και μπορώ να πω πως νιώθεις λές και ξαπλώνεις πάνω σε αφράτη τούρτα. Καλό ξεπαράδιασμα όμως (2900 ευρώ μετρητοίς μαζί με κεφαλάρι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.