marte Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά βοήθεια! Έκανα μια τόση δα αλλαγούλα στην επιλογή της γλώσσας, δηλαδή εκεί που είχε πρώτη την αγγλική και δεύτερη την ελληνική εγώ πείρα την ελληνική και την έβαλα πρώτη. Από την στιγμή εκείνη το λειτουργικό δεν λειτουργεί. (leopard) Αναβοσβήνει πάνω πάνω η γραμμή finder τα μενού εμφανίζονται ελληνικά, δεν ανοιγει κανένα προγραμμα, δεν κλείνει (ούτε από το κουμπί) δεν κάνει restart. Τον έβγαλα από την πρίζα έβαλα το cd leopard εκανα repair έκανα κι άλλα, αλλά τίποτα. Τι μπορώ να κάνω εκτός από format?
dali13gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Από το κουμπί δεν γίνεται να μην κλείνει, μάλλον δεν το πάτησες αρκετά. Τι εννοείς έβαλες την Ελληνική γλώσσα πρώτη; Έχεις βάλει κανένα Gr Update?
marte Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Ναι είχα περάσει μάλλον το to gr update αλλα δεν ήταν για το 10.5 και μαλλον για αυτό δεν λειτουργησε. Τελικα έβαλα ξανά το λεοπαρδ και μου κράτησε σε ένα φάκελο όλα τα αρχεια. Χάθηκαν όμως το iwork, idvd, imovie κτλ... Καμια ιδέα τι να κάνω για να τα ξαναβρώ? Μήπως τα είχε στα δύο άλλα cd του 10.4?
georgeadams Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Ναι είχα περάσει μάλλον το to gr update αλλα δεν ήταν για το 10.5 και μαλλον για αυτό δεν λειτουργησε. Τελικα έβαλα ξανά το λεοπαρδ και μου κράτησε σε ένα φάκελο όλα τα αρχεια. Χάθηκαν όμως το iwork, idvd, imovie κτλ... Καμια ιδέα τι να κάνω για να τα ξαναβρώ? Μήπως τα είχε στα δύο άλλα cd του 10.4? Ναι, κατά 99% εκεί θα βρεις το iLife & το iWork. Και φυσικά καλό θα ήταν στο μέλλον να μείνεις ΜΑΚΡΥΑ από το gr-update!
giorgos_k Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Ναι, κατά 99% εκεί θα βρεις το iLife & το iWork. Και φυσικά καλό θα ήταν στο μέλλον να μείνεις ΜΑΚΡΥΑ από το gr-update! Ίσως λίγο off-topic αλλά όντως μακρυά απο gr-update? σκέφτομαι να το βάλω στον imac της κοπέλας μου, τρέχει leopard τώρα. Λές να έχει πρόβλημα?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Ίσως λίγο off-topic αλλά όντως μακρυά απο gr-update? σκέφτομαι να το βάλω στον imac της κοπέλας μου, τρέχει leopard τώρα. Λές να έχει πρόβλημα? Όσο πιο μακριά μπορείς. Το GR-Update είναι άχρηστο για την απλή υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας, η οποία υποστηρίζεται εγγενώς από το λειτουργικό. Αν επιμένεις να θες να αποκτήσεις ελληνικά μενού (δεν βλέπω το λόγο αλλά... γούστα είναι αυτά ) υπάρχει το Hello MacOS, μία ελληνική, δωρεάν προσπάθεια - μόνο που δεν είναι διαθέσιμη ακόμα για το Leopard. Στη θέση σου θα περίμενα το Hello MacOS και θα απέφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι το GR-update.
giorgos_k Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Ok ευχαριστώ, θα το αποφύγω..μικρό το κακό! Αυτή η rainbow.. ούτε επίτηδες να έκανε οτι κάνει
marte Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 georgeadams ευχαριστώ. Τελικά τα βρήκα τα προγράμματα κι όλα εντάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.