Προς το περιεχόμενο

εχω μια διευθυνση rapidshare. πως καεβαζω το αρχειο ?

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπαίνεις στη διεύθυνση αυτή, πας κάτω στη σελίδα και πατάς free.

στη συνέχεια περιμένεις να περάσει ο χρόνος (θα σου δείχνει ότι πρέπει να περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα..)

και μετά πατάς download

Δημοσ.

αν ειναι LIVE το link, θα σου ανοιξει αυτοματα απλα κλικαρωντας πανω του,

αν δεν ειναι Live , το ανοιγεις με copy /paste ,το λινκ στην adressbar του firefox, και θα σου ανοιξει η επιλογη λογαριασμου.

εισαι premium? αν ναι πατα στο premium γιανα κανεις login, και μετα διαλε3ε σερβερ,

αν οχι, πατας το κουμπακι που λει FREE και περιμενεις μεχρι να σου δωσει το αρχειο ο σερβερ.

Δημοσ.

επειδη δεν βγαζω ακρη να ξεκαθαρισω κατι, πρεπει να εχω κανει εγγραφη ?

γιατι εμενα μου βγαζει την παρακατω σελιδα και δεν προκειπτει τιποτα απο οτι μου λετε....

http://rapidshare.com/

Δημοσ.

3αναλεμε, οτι αν εχεις αγορασμενο ακουντ, τοτε πας εκει που λει premiumzone και κανεις login, αν δεν εχεις δωσει καποια χρηματα τοτε απλα θα πρεπει να περιμενεις να τελειωσει το χρονικο οριο που επιβαλει το rapidshare στους δωρεαν χρηστες του).

(εαν πατας επανο στο λινκ για κατεβασεις το αρχειο και σε παει στην κεντρικη σελιδα του RAPIDSHARE.COΜ τοτε προφανως το αρχειο εχει διεγραφει, κατιπου στο λεει ε3αλου οταν πας να το κατεβασεις,-> FileNotFound). αν δεν σε καλυψα τοτε δεν εχω καταλαβει τι ρωτας! και θα σε βοηθησει καποιος αλλος. :ο)

Δημοσ.
επειδη δεν βγαζω ακρη να ξεκαθαρισω κατι, πρεπει να εχω κανει εγγραφη ?

γιατι εμενα μου βγαζει την παρακατω σελιδα και δεν προκειπτει τιποτα απο οτι μου λετε....

http://rapidshare.com/

λογικά πρέπει να έχεις μια διαφορετική διεύθυνση για το αρχείο που θες.

για παράδειγμα..

rapidshare.com/files/123456/insomnia.rar

και το κατεβάζεις όπως είπαμε.

με το να έχεις σκέτο τη διεύθυνση rapidshare.com το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ανεβάσεις κάτι, τίποτα άλλο.

Δημοσ.

την διαφορετικη διευθηνση την εχω αλλα σε πιο πεδιο την βαζω??

την βαζω στον internet explorer η σε καποιο σημειο του rapidshare ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...