geioannou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 εχω μια διευθυνση rapidshare. πως καεβαζω το αρχειο ?
PETROS13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 μπαίνεις στη διεύθυνση αυτή, πας κάτω στη σελίδα και πατάς free. στη συνέχεια περιμένεις να περάσει ο χρόνος (θα σου δείχνει ότι πρέπει να περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα..) και μετά πατάς download
Susi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 αν ειναι LIVE το link, θα σου ανοιξει αυτοματα απλα κλικαρωντας πανω του, αν δεν ειναι Live , το ανοιγεις με copy /paste ,το λινκ στην adressbar του firefox, και θα σου ανοιξει η επιλογη λογαριασμου. εισαι premium? αν ναι πατα στο premium γιανα κανεις login, και μετα διαλε3ε σερβερ, αν οχι, πατας το κουμπακι που λει FREE και περιμενεις μεχρι να σου δωσει το αρχειο ο σερβερ.
geioannou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 επειδη δεν βγαζω ακρη να ξεκαθαρισω κατι, πρεπει να εχω κανει εγγραφη ? γιατι εμενα μου βγαζει την παρακατω σελιδα και δεν προκειπτει τιποτα απο οτι μου λετε.... http://rapidshare.com/
Susi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 3αναλεμε, οτι αν εχεις αγορασμενο ακουντ, τοτε πας εκει που λει premiumzone και κανεις login, αν δεν εχεις δωσει καποια χρηματα τοτε απλα θα πρεπει να περιμενεις να τελειωσει το χρονικο οριο που επιβαλει το rapidshare στους δωρεαν χρηστες του). (εαν πατας επανο στο λινκ για κατεβασεις το αρχειο και σε παει στην κεντρικη σελιδα του RAPIDSHARE.COΜ τοτε προφανως το αρχειο εχει διεγραφει, κατιπου στο λεει ε3αλου οταν πας να το κατεβασεις,-> FileNotFound). αν δεν σε καλυψα τοτε δεν εχω καταλαβει τι ρωτας! και θα σε βοηθησει καποιος αλλος. :ο)
PETROS13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 επειδη δεν βγαζω ακρη να ξεκαθαρισω κατι, πρεπει να εχω κανει εγγραφη ?γιατι εμενα μου βγαζει την παρακατω σελιδα και δεν προκειπτει τιποτα απο οτι μου λετε.... http://rapidshare.com/ λογικά πρέπει να έχεις μια διαφορετική διεύθυνση για το αρχείο που θες. για παράδειγμα.. rapidshare.com/files/123456/insomnia.rar και το κατεβάζεις όπως είπαμε. με το να έχεις σκέτο τη διεύθυνση rapidshare.com το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ανεβάσεις κάτι, τίποτα άλλο.
geioannou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 την διαφορετικη διευθηνση την εχω αλλα σε πιο πεδιο την βαζω?? την βαζω στον internet explorer η σε καποιο σημειο του rapidshare ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.