IoannisDr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Hi guyz..σήμερα το πρωί δοκίμασα να ανοίξω το pc αλλά ενώ έκανε τον κλασσικό θόρυβο εκκίνησης και ενώ η οθόνη έπαιρνε ρεύμα, δεν άνοιγε ( μούγκα, μαυρίλα )! Επίσης δεν άκουγα τον ήχο εκκίνησης των windows..πήγα το κουτί από το μαγαζί που το πήρα να το κοιτάξουν και μου είπαν ότι κάηκε κάποιο τσιπάκι της κάρτας γραφικών ( geforce 6600 ), μου βάλαν προσωρινά για να πορεύομαι μια geforce FX 5600 και μου πρότειναν να παραγγείλω μια από τις παρακάτω : VGA ATI SAPPH X1550 256MB AGP VO DVI 63euroz http://www.hawkfire.gr/store/index.php?main_page=product_info&products_id=7541 VGA ATI CP 1650PRO 512MB AGP VO DVI 76euroz http://www.hawkfire.gr/store/index.php?main_page=product_info&products_id=3659 VGA ATI SAPPH 2600PRO 512MB AGP DDRII 92euroz http://www.hawkfire.gr/store/index.php?main_page=product_info&products_id=23673 Υπόψην έχω επεξεργαστή 2.3 Ghz Celeron, 2x512 DDR-SDRAM μνήμη & η μητρική είναι Albatron PX 865Pe Pro ενώ το τροφοδοτικό πρέπει να είναι 420w ( πριν 2-3 χρόνια το πήρα )..Είμαι μεταξύ 1ης - 2ης, να μη σπρώξω πολλά δλδ καθώς μελλοντικά σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση. Περιμένω να δω τη γνώμη σας παίδες καθώς και εναλλακτικές προτάσεις..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
dimpa16 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μπορεις αν ψαξεις,δες στις αγγελιες υπαρχει προσφορα στα 90ευρο, να βρεις καμια μεταχειρισμενη 1950 pro και να εισαι super;)
IoannisDr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Η 1950 pro που λες pci-e δεν είναι ?? Νομίζω ότι η albatron που έχω, υποστηρίζει μόνο agp οπότε είμαι ανάμεσα σε ATI SAPPH 2600PRO και στην GeForce 7600GS 512 MΒ ... και ο θεός βοηθός!! Πάντως όπως την κόβω τη δουλειά, από το μαγαζί που πήγα , βλέπω να μου βγαίνει γύρω στο κατοστάρι!! Επίσης, δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει όταν κάνει restart μόνο του το pc? Σα να το βγάζεις από την πρίζα..αρχικά νόμιζα ότι έφταιγε η κάρτα γραφικών ή οι μνήμες ( δε καθόντουσαν καλά πάνω στη μητρική ή είχε μαζευτεί σκόνη )! Όμως το πρόβλημα ( έχει κανα 3μηνο ) συνεχίζεται και με την κάρτα γραφικών που μου βάλανε προσωρινά στο μαγαζί...κάθησα να δω 2 επεισόδια friends και μου βγήκε η παναγία από τα restart!! Μήπως είναι το τροφοδοτικό ?
duffyduck Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 μπορει να ειναι το τροφοδοτικο. δανεισου απο καποιο φιλο σου ενα αλλο τροφοδοτικο και δοκιμασε το. απο θερμοκρασιες επεξεργαστη, καρτα γραφικων, μητρικη πως πας? Να παρεις την ATI SAPPH 2600PRO 512MB
antonl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Η 1950 pro που λες pci-e δεν είναι ?? [...] Υπάρχει και AGP έκδοση αλλά είναι λίγο πιο απαιτητική από τις υπόλοιπες σε τροφοδοτικό (και αρκετά πιο ισχυρή φυσικά).
IoannisDr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Άσχετο..άλλαξα στο monitor,το screen refresh rate από 70 σε 60 Hertz & σταμάτησαν τα restart!! Μακάρι να έφταιγε μόνο αυτό τόσο καιρό και όχι η ( πλέον καμμένη ) κάρτα ή οι drivers ή τροφοδοτικό..Aν και μου έκανε ένα..γερό με blue screen λόγω αλλαγής hardware ( dumping physical memory ?? ) Υ.Γ. Τώρα που το θυμήθηκα, όταν πρωτοαντιμετώπισα το πρόβλημα πριν κανά 3μηνο, δοκίμασα format...αλλά τζίφος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.