Προς το περιεχόμενο

Μatroska: Προβληματική αναπαραγωγή

avisinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έδωσαν ένα αρχείο matroska και τον vlc player για να το δω.

O vlc ενώ το έπαιζε κόλαγε η εικόνα και δεν είχε καλό ήχο.

Κατέβασα ένα codec pack για xp και ο vlc έχασε την εικόνα και του έμεινε ο ήχος μόνο.Εν το μεταξύ μπόρεσα να το δω με τον media player στον οποίο πάλι κόλαγε η εικόνα και ο ήχος δεν ήταν συγχρονισμένος με το φιλμ και παράλληλα είχε σκαμπανευάσματα στην έντασή του!

Κατέβασα ένα matroska pack αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα.Ούτε με bs player είδα φως.Πέρασα και το τελευταίο ffd show γιατι είχα κανα δύο χρόνια να ασχοληθώ με τις εξελίξεις πάλι τίποτα.

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να περάσω για να το δω αξιοπρεπώς?

Ο υπολογιστής μου είναι ένας atlon 2000,κάρτα γραφικών Ti(νομίζω) 128mb,512 μνήμη, xpsp1 6ετίας.

Μήπως φταίει αυτός?

Δημοσ.

Εξαρτάται από πολλά πράγματα αυτό. Τα iPods που παίζουν H.264 video έχουν μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ από έναν Athlon XP 2000+; Δε νομίζω...

Δημοσ.

Κατέβασε το haali media splitter και τον media player classic(δε διευκρινίζεις ποιος είναι).

Αν δε δουλέψει αυτό κατέβασε km player και coreavc .Βάλε το ως external filter στον km η ακόμα και στον media player classic και πες μας τι γίνεται.

Δημοσ.
Εξαρτάται από πολλά πράγματα αυτό. Τα iPods που παίζουν H.264 video έχουν μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ από έναν Athlon XP 2000+; Δε νομίζω...

Φυσικά όχι,αλλά ένα H.264 video σε μια ανάλυση χαμηλή (όπως της οθόνης του iPod),σαφώς και έχει μικρότερες απαιτήσεις επεξεργαστικής ισχύος από ότι ένα αρχείο H.264 που αναπαράγεται σε PC (που υποψιάζομαι θα είναι κάποια ταινία high definition).

Γι αυτό το ipod παίζει ένα Η.264 video, ενώ στα PCιά μας θέλουμε C2D επεξεργαστή και αρκετή μνήμη για να δούμε μια ωραία ταινία 720p ή 1080p..

Δημοσ.

Απόλυτα σωστός, γι' αυτό το παρακάτω :

Με τέτοια specs, αν μιλάς για x264 αρχείο, δε σε βλέπω να καταφέρνεις κάτι...

...δε λέει τίποτα από μόνο του. Π.χ. έχω φτιάξει πολλά MKV αρχεία με x264 video stream που παίζουν άψογα σε σύστημα όπως του original poster. Όμως είναι όλα κάτω από 312 Kpixels ανάλυση καρέ, σε Main Profile. Τα συγκεκριμένα είναι σίγουρο ότι θα μπούκωναν ένα portable MP4 player...

Δημοσ.

Μαζί σου parsifal, απλά επειδή συνήθως μιλάμε για 720p σε matroska με χ264, εξ ου και το σχόλιο, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, που με XP-2800+ mobile, δεν έχω καταφέρει να δω χωρίς σπασίματα τέτοια αρχεία.

Σε χαμηλότερες αναλύσεις και λιγότερα bitrate είναι λογικό να έχεις μικρότερες απαιτήσεις υλικού. :-)

Δημοσ.

Το coreavc είναι freeware?

Το haali media splitter θέλει τίποτα ρυθμίσεις? Πρεπει να αφαιρέσω το matroska pack που εγκατέστησα?

Δημοσ.
Το coreavc είναι freeware?

8 ευρώ έχει

Το haali media splitter θέλει τίποτα ρυθμίσεις? Πρεπει να αφαιρέσω το matroska pack που εγκατέστησα?

Ρυθμίσεις θέλουν τα πάντα:-)Εξαρτάται πόσο ψαγμένος είσαι.Εγώ που δεν είμαι το βαλα όπως να ναι.Απεγκαθιστάς ότι codec έχεις και player έχεις(για βιντεο πάντα0 και βάζεις media player classic.Στα external filters βάζεις ac3filter, haali, coreavc, χvid και είσαι εντάξει.Σε παρόμοιο θέμα έχει οδηγίες.

Δημοσ.

Πάντως σε Laptop με core2duo 7200,2gb ram ακι ati1400 να παιζουν τα μισα που κατεβάζω είναι λίγο περίεργο;;;

Δοκίμασα και το coreavc αλλά τζίφος.Όταν βάζω δικάναλο ήχο όλα καλά,όταν όμως είναι 5.1(μέσω spdif) σέρνεται.Καμία λύση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...