Lefteris29 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας απο τον Glossy τυπο οθονης???? Matte or Glossy τελικα????
TechnoPrisoner Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 gloss τα σπαει,αλλα σε σκοτεινο χωρο εκτος αν θελεις οθονη-καθρεφτη. εχω την HP w2408H ειναι super!!!
osalonikios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Oι Glossy οθόνες έχουν πολλά πλεονεκτήματα (καλυτερο μαυρο, πιο ζωντανα χρώματα) και ενα μειονέκτημα... τις αντανακλάσεις απο φωτεινες πηγες. Στο δικο μου δωμάτιο με μετριο εως λιγο φωτισμο δεν εχω κανενα πρόβλημα.
oneofthem Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 +1 osalonikios μειονέκτημα οι ανακλάσεις, όμως καλύτερο μαύρο και επομένως περισσότερη ευελιξία για contrast, κάποια προστασία ίσως οπότε εγώ ψηφίζω gloss
vanzelvoul Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Και από εμένα +1 για glossy!! HP w2207 έχει αίστευτα χρώματα out of the box! που να τα πειράξω κιόλας!!! Βέβαια όντως οι αντανακλάσεις ίσως να σε ενοχλήσουν αν η πηγή τους ειναι ακριβώς μπροστα απο την οθόνη αλλιώς δεν νομίζω να ενοχληθείς ιδιαίτερα!!
iced Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ναι αντι για μπροστα πατε πισω δηλαδη εσεις... Καλα σκαστε αρκετο χρημα αν ειναι να δειτε χρωματα, τι το θελετε το glossy, για να τσουζουν τα ματια οπως στις crt???
osalonikios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ειναι θεμα του ποιος παει μπροστα και ποιος μενει πισω... Αν η μεγαλύτερη αντίθεση και τα πιο ζωντανα χρωματα που προσφέρουν οι glossy οθόνες ειναι το πίσω... τότε ας μεινω πίσω ! Και τα δυο ειδη έχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα, αναλόγα με την περίπτωση διαλεγεις τι σου ταιριαζει... Πριν αγοράσω την ΝΕC 20WGX2 (με glossy επίστρωση) είχα και εγω επιφυλάξεις αλλά μετα απο 2 μηνες μπορω να πω πως είμαι υπερευχαριστημένος και δεν κουράζει καθόλου, παρά την πολύωρη χρήση.
vanzelvoul Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 @iced: Το σχόλιο σου δεν μας πολυβοήθησε καθώς δεν το τεκμηριώνεις. Αν θέλεις δώσε μας μια εξήγηση για αυτό που υποστηρίζεις.
chrinsomnias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Εχω την HP w2408H και πιστευω οτι εκανα καλη επιλογη που πηρα glossy. Tα χρωματα ειναι καλυτερα, οι ταινιες φαινονται πολυ πιο καλα !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.