PETROS13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Γειά σας. υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το pc μου, αλλά δεν ξέρω τι.. :shock: ότι εξωτερικό σκληρό και να βάλω δεν μου τον αναγνωρίζει. το εμφανίζει σαν άγνωστη συσκευή και τίποτα άλλο. Είχα δοκιμάσει με WD 320 GB πιο παλιά και δεν τον αναγνώριζε, ενώ σε άλλα pc λειτουργούσε μια χαρά. Πρόσφατα αγόρασα έναν εξωτερικό δίσκο seagate 500 gb. στο pc του αδερφού μου τον αναγνωρίζει, αλλά στο δικό μου pc όχι.. έλεγα μήπως φταίνε τα windows,έκανα format αλλά και πάλι τα ίδια. οι θύρες usb δουλεύουν,δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. τι μένει να κοιτάξω???? τα χαρακτηριστικά του pc είναι P 4 3,2 Ghz RAM 1 GB MOBO ASUS P5GD1PRO HDD SATA Seagate 200 Gb καμιά λύση??
washcloud Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 usb 2.0 YΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ η μητρική σου; service pack 2 EXEIΣ περασμένο;
PETROS13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 usb 2.0 YΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ η μητρική σου; service pack 2 EXEIΣ περασμένο; ναι, υποστηρίζει. και το service pack 2 είναι περασμένο κανονικά. δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να φταίει..
gikas vasilis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 λοιπον επηδη αυτο το προλημα μου εχει τυχη και σε εμενα με ενα wd 120gb μου το εμφανιζε αγνωστη συσκευη. τεληκα μου τον ανοιξε σε μια συγκεκριμενη θηρα usb. δωκοιμασε σε ολες και πες μου.
PETROS13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 λοιπον επηδη αυτο το προλημα μου εχει τυχη και σε εμενα με ενα wd 120gb μου το εμφανιζε αγνωστη συσκευη.τεληκα μου τον ανοιξε σε μια συγκεκριμενη θηρα usb. δωκοιμασε σε ολες και πες μου. :shock: Απίστευτο ... αυτό ήταν....το είχα δοκιμάσει σε 4 usb από τις 6... μόλις το δοκίμασα στην 5η έπιασε !! Τι κουλό είναι αυτό που κάνει το PC?? Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια. :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.