Ozone Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑς εχω αυτο το φορητο υπολογιστη οπου εχει προβλημα το κουμπι εκκινησης του. οταν πρωτοαρχισε αυτο το προβλημα πριν 1-2 μηνες περιπου αναγκαζομουνα να το παταω συνεχεια για πειρπου 5 λεπτα μεχρι να εκκινηση ο υπολογιστης. πριν λιγες δεν ξεκινουσε με τιποτα με αυτο το τροπο. αναγκατηκα να ανοιξω το φορητο ωστε να βρω το προβλημα. το προβλημα τελικα ειναι στο κουμπι μαζι με το καλωδιο συνδεσησ στη μητρικη. πρεπει να εχει βραχυκυκλωθει η δεν ξερω τη αλλο και χρειαζεται .. πρεπει να αλλακτει εκεινο το κομβιο μαζι με το καλωδιο συνδεσης. μηπως γνωριζετι απο που μπορω να αγορασω αυτο το εξαρτημα και να το αλλαξω απο μονος μου? δεν θελω να το παρω στην αντιπροσωπια γιατι 1 εχει λειξη η εγκυιση και 2 θα παρει κατι μηνες. εχω βγαλει φωτογραφιες για να σας βοηθησω καλυτερα να καταλαβεται που ειναι το προβλημα
P270 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 καλημερα πως καταλαβες οτι φταει το κουμπι του power on και κατι ακομα μαλλον δεν θα το βρεις πουθενα μονο απο καποιο χαλασμενο αλλα μαλλον δεν ειναι το προβλημα εκει δεν εχουμε αλλαξει ποτε στο service το μπουτον αυτο
Ozone Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 που μπορει να οφειλεται αυτο το προβλημα εαν δεν ειναι το κουμπι εκκινησης?
P270 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ισως να εχει προβλημα το main board h vga εχουν τα m3438 μεγαλο προβλημα με την vga και εχει σχεσει με το προβλημα που εχεις μονο με ελενχο μπορει να εισαι σιγουρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.