46+2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Ξέρετε καμία σειρά στο στυλ Νοικοκυρες σε απόγνωση που να κυκλοφορεί σε dvdάδικα??? Όταν λέω στυλ εννοώ τον συνδυασμό μυστηρίου-γέλιου, ευχάριστης-δυσάρεστης διάθεσης!
porco_rosso21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 WEEDS-δεν θα βρεις κατι πιο ταιριαστο(κ απειρως καλυτερο απο τις νοικοκυρες για μενα..)..3 σεζον ως τωρα.η πρωτη βγηκε προσφατα σε dvd,την εχει στα περισσοτερα βιντεοκλαμπ....
46+2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 WEEDS-δεν θα βρεις κατι πιο ταιριαστο(κ απειρως καλυτερο απο τις νοικοκυρες για μενα..)..3 σεζον ως τωρα.η πρωτη βγηκε προσφατα σε dvd,την εχει στα περισσοτερα βιντεοκλαμπ.... Ευχαριστώ πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυύ! Έχω εθιστεί με νοικοκυρές, περιμένω τα καινούρια και είμαι (εγώ) σε απόγνωση!
Harkon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 πολύ καλή σειρά πράγματι και έχει απ όλα. η σεζόν κόπηκε απότομα αρχές Γενάρη - φαντάζομαι λόγω της γνωστής απεργείας - και στο site δεν γνωρίζουν πότε (ελπίζω όχι και αν) θα συνεχιστεί. ελπίζω να μην την φάει το σκοτάδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.