Προς το περιεχόμενο

Speed limiter για PCs του οικιακού δικτύου μου ;;;

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε κάποιο καλό και εύχρηστο προγραμματάκι που να μπορείς να διαχιριστείς τις ταχύτητες των downloads αλλά και γενικότερα της κίνησης του δικτύου σου προς συγκεκριμένες IP του δικτύου;;;

Ο λόγος που ρωτάω είναι κυρίως ότι έχω ένα Linksys wireless modem/router (WAG354G) και δίνω πρόσβαση Internet και στο υπόλοιπο σπίτι και σε άλλους υπολογιστές (2 laptops) wirelessly. Θέλω να μπορώ να περιορίσω τις ταχύτητες όσων υπολογιστών είναι συνδεδεμένοι τώρα πάνω στο wireless modem/router μου και βλέπουν Internet. Π.χ. όταν θέλω να κατεβάσω κάτι επειγόντως ή θέλω να χρησιμοποιήσω torrents για downloading κτλ. κτλ., τότε θα ήθελα να μπορώ να ρυθμίζω τη ταχύτητα που κατεβάζει ο καθένας από το δίκτυο ώστε να τη μειώσω (π.χ. εκεί που το Laptop με IP 192.168.100.71 κατεβάζει με απεριόριστη ταχύτητα, θα ήθελα να μπορώ να ορίσω ότι η IP 192.168.100.71 θα κατεβάζει τώρα με μέχρι, για παράδειγμα, 15KB/sec) ή και να κόψω εντελώς τη δυνατότητα στο απομακρυσμένο (wireless) PC (laptop) να κατεβάζει για όσο θέλω εγώ.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να μπορείτε να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...