passenger57 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Αγορασα ένα Dvico Τvix 5400 media player usb2.0 κουτί που περιέχει έναν sata 500gb western digital HDD και όταν το συνδέω με το pc της δουλειάς ( μητρική p4800 se ) κάνει για να μεταφέρει 4gb απο τον σκληρό 70-80 λεπτά. Λέω θα έχει πρόβλημα το usb της motherboard αγοράζω λοιπόν μια pci κάρτα sunix usb2.0 την κοτσάρω επάνω καιαναγνωρίζεται κανονικά απο το pc ( που δεν έχει αλλο πρόβλημα ).To θεμα ειναι πως και με τον νέο controller έχω την ίδια ακριβώς ΑΡΓΗ ταχύτητα μεταγωγής των δεδομένων.Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια ιδέα τι δεν κάνω σωστά? ( σε αλλα pc το HDD λειτουργεί κανονικά)
washcloud Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 το θέμα είναι ότι στα specs της μητρικής που λες ,αναφέρει ότι ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ usb2.0...Τώρα,ΤΙ ζόρι τραβάει....Δε νομίζω να γίνει και κάτι,αλλά δεν δοκιμάζεις να κατεβάσεις(αν έχει)τίποτε updates για drivers;(chipset,usb....)
antonl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Τι λειτουργικό έχει το pc; Αν είναι XP έχει SP περασμένο; Μήπως αυτά τα 4GB περιλαμβάνουν αρκετές δεκάδες χιλιάδες αρχείων; Αν θες δοκίμασε να μεταφέρεις ένα μεγάλο αρχείο ώστε να δεις το "πραγματικό" μέγιστο transfer rate.
passenger57 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 H μητρική δεν γνωρίζω αν έχει usb2.0 γιατι ειναι παλιά. Το σύστημα εχει WIN XP ENG PRO SP2 και σας είπα πως έβαλα κοντρόλερ sunix usb2.0 απο το "πλαισιο", όπου ΚΑΙ εκει δεν πάει γρήγορα η μεταφορα. Επίσης μεταφέρω ΕΝΑ αρχείο iso στις δοκιμές μου περίπου 4 gb. Καμμιά άλλη ιδέα?
platanik Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Η μητρική αυτή πάντως, υποστηρίζει usb 2. Αν έχεις και ΧΡ με SP2 πάλι δεν έχεις πρόβλημα από software. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι...
antonl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Ίσως να ήταν χρήσιμο να δοκιμάσεις το ίδιο τεστ και σε κάποιο άλλο pc, αν είναι δυνατόν, για να βεβαιωθούμε αν φταίει ο σκληρός ή το κάτι στο pc σου.
passenger57 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Το έχω δοκιμάσει σε άλλο υπολογιστή και δουλεύει κανονικά
kostas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Καλημερα,πηγαινε στο BIOS και κοιτα,γιατι σε μερικες m/b πρεπει να κανεις εσυ την επιλογη της ταχυτητας,full speed - high speed.
passenger57 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Και αυτό το έχω κάνει....και full speed εχω δοκιμάσει και high speed!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.