searching Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Όπως είπα το site ανανεώνετε καθημερινά εβδομαδιαίο Back up θέλει αρκετή δουλεία γιατί το site είναι 17 GB. Όσο για το security είναι αρκετά καλό αλλά αν ξέρετε από Linux είναι δύσκολο να το κρατάς ενήμερο συνέχεια, άσε που στο Fedora που έχω υπάρχουν τρύπες που δεν κλείνουν και μπορεί να τινάξει ένα server στον αέρα, πέρα από αυτό πολύ εύκολα μπορεί να μπει ένα sniffer σε ένα Server τόσο απλά που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Τα τελευταία νέα δείχνουν ότι ο τύπος είχε βρει πρόγραμμα και ήταν μάλλον άσχετος καθώς στα log ανακάλυψαν ότι ανέβασε ένα Trojan στη photo gallery και από εκεί και πέρα τα ανέλαβε το πρόγραμμα. Από το provider μου είπαν ότι θα προσθέσουν άλλο ένα software firewall για να μην ξαναγίνει (έχω 2 firewall και ένα antivirus). Η λύση με το εξωτερικό δίσκο είναι μια καλή λύση αλλά αρκετά ακριβή για εβδομαδιαίο back up πάει + 240 ? το μήνα
GIANNISPATRA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 240 eurw ?? παααραααα πολλάα ας ελπίζεις με το firewall να μην καταφέρει να περάσει κανένας ..
prodigy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 υπάρχει και σε jpg και σε pdf trojans .. Πάντως εγώ θέλω να εκφράσω μία άλλη άποψη .. Το θέμα δεν είναι να εντοπίσεις ποιος στο κατάστρεψε αλλά να το ασφαλίσεις περισσότερο .. γιατί σίγουρα έχουν χρησιμοποιήσει κάποια μέθοδο που θα την ξέρουν πάρα πολλοί .. Τώρα να τρέχεις σε εισαγγελείς κλπ για να βρεις ποιος σου διέγραψε τα αρχεία, μου ακούγεται γελείο . (Κατ'εμέ). Το φταίξιμο είναι αποκλειστικά δικό σου . γιατί εφόσον είχες στην κατοχή σου σημαντικά αρχεία έπρεπε να τα κάνεις με κάποιον τρόπο backup και έπειτα να τα βάλεις σε σκληρό δίσκο που να μην έχει καμία σύνδεση με το διαδίκτυο ώστε να μην μπορεί υποστεί επίθεση. Στη συνέχεια βεβαίως πρέπει να τον τσακώσουν το ηλίθιο που στο έκανε (δεν είχε τίποτα σημαντικό να κάνει) <.φιλικά.> μαζι σου. νομιζω πως μιλας σωστα. αποψη μου ειναι να παρεις τον server στα χερια σου φιλε searching.
searching Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν ο Server είναι δικός μου και βρίσκετε Αμερική. Έχω νοικιάσει server γιατί έχω πάνω από 75 000 επισκέπτες το μήνα 1 250 000 Page view, πάνω από 3 600 000 hits και bandwidth πάνω από 50GB το μήνα. Ο server έχει mirror και η λύση με εξωτερικό δίσκο θα στοιχήσει 240 e επιπλέον το μήνα, λόγο χαμηλού Budget δεν με παίρνει ακόμα να το κάνω. Όσο για το θέμα της μήνυσης μάλλον βρήκα το μπελά μου αφού πήγα στον εισαγγελέα με έστειλε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Από την δίωξη μου ζήτησαν τα στοιχεία του server καθώς και τα logs να τα στείλω με e-mail καθώς βρίσκονται Αθήνα και μου είπαν ότι θα πάρει περίπου 5 μέρες να αναλύσουν τα στοιχεία και 1 μήνας παρακολούθησης για να βεβαιωθεί η αστυνομία ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, μετά να γίνει μήνυση και ανάλογα με τους δικηγόρους μπορεί να γίνουν μερικά δικαστήρια η αρκετά για να βγει η ετυμηγορία, εκτός αν προβεί σε hacking σε λιγότερο από ένα μήνα που τότε με εντολή του εισαγγελέα μπορεί να γίνει επαυτοφόρο σύλληψη και να δικαστεί άμεσα και χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Αν η αστυνομία δεν καταφέρει να εντοπίσει το δράση εντός του μήνα η υπόθεση μπένει στο αρχείο.
poscaman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια,ειμαι λιγο παραπανω καχυποπτος,αλλα υπαρχει και προιστορια... ΜΗΠΩΣ,λεω ΜΗΠΩΣ,η αληθεια ειναι λιιιιγο διαφορετικη;;;
steliospal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Και μη χειρότερα λέω εγώ... Το να κάνεις το site σου διάσημο μέσα απο μαύρη διαφήμιση είναι εύκολο. Το να κάνεις κάτι καλό που θα έχει απήχηση είναι το δύσκολο. Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ!
poscaman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 και μετα το ξεσπεπασμα,εχουμε 2 μερες ησυχια....μαλιστα...
searching Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα δεν κάνω διαφήμιση απλός ζητάω βοήθεια αν κάποιος ανακαλύψει κάπου κάποιο να κοκορεύεται ότι έκανε hacking στο site μου. Μέτα από την Δευτέρα δεν έχω και εγώ κανένα νέο και από ότι βλέπω δεν πρόκειται να γίνουν και πολλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.