Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια να εντοπίσω ποιος κατάστρεψε το site μου.

searching

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To http://www.aera.gr επέστρεψε τελικά η εταιρία αν και έκανε 24 ώρες για να λύσει το πρόβλημα κατάφερε να ανακτήσει τα δεδομένα από το Mirror hard disk. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση πάντως είμαστε σε σωστό δρόμο να βρούμε το δράστη καθώς πληροφορίες από τα logs είναι ένας και έλληνας. Αλήθεια ξέρει κανείς διαδικασία που μπορείς να εντοπίσεις μια Ip? Πάντως Δευτέρα θα πάω σε δικηγόρο δεν το αφήνω έτσι.

Δημοσ.

Η εταιρεία σου ειναι υποχρεωμένη να σου δώσει όλα τα logs και να κινηθείς δικαστικά.

Πάντως απο εδώ και πέρα οφείλεις να κάνεις backup στο δίσκο σου όσα gb και να είναι...

Δημοσ.

Όλοι χαιρόμαστε.

Απο κει και πέρα θα πρέπει να πάρεις εισαγγελική παραγγελία για να δώσει ο ISP του δράστη τα στοιχεία του. (εφόσον δεν καλυπτόταν και απο τίποτα anonymous proxies κλπ)

Ακόμα κι έτσι όμως δεν ξέρω αν θα συναίνεσει ο εισαγγελέας γιατί φαντάζομαι ασχολούνται με ποινικά κολάσιμες ενέργειες (όπως παιδεραστία, και άλλα κακουργήματα)

Αμα πας τώρα εσύ και του πεις ότι κάποιος μου έσβησε τα αρχεία μου πολύ που θα ασχοληθεί...

Δε χάνεις τίποτα πάντως να κάνεις μια γραπτή καταγγελία.

Δημοσ.

Δεν θα το πιστέψετε αλλά το θράσος του τύπου είναι τεράστιο αργά το βράδυ επιχείρησε για δεύτερη φορά να κάνει το ίδιο. Είχε εγκαταστήσει ένα Trojan που δεν το πείρε κανείς χαμπάρι και αργά το βράδυ έκανε επίθεση με αποτέλεσμα να βγάλει off την php.

We had to upgrade php to php 4.4.8 version because earlier php (4.4.7) was not able to allocate sufficient memory to program as shown in error below.

=========

FATAL: emalloc(): Unable to allocate 41 bytes.

=========

To εκπληκτικό είναι ότι είναι η ίδια ip είναι host adsl otenet Athens και δεν φτάνει αυτό δεν σταματά με τίποτα μέχρι που μπλοκάραμε την Ip αλλά φοβόμαστε ότι θα εμφανιστεί με νέα ip. Από την Αμερική μου είπαν αν Δευτέρα με αγνοήσει η εισαγγελία θα αναλάβει η ίδια η Hostdime να βρει το Hacker από Αμερική και θα του κάνει μήνυση η ίδια η εταιρία + εγώ.

Δημοσ.

Για τόσο βλάκα τον έχεις να μην κρύβει την IP του?

Σίγουρα κάποια άλλη λαμογιά έχει κάνει για να μπαίνει με αλλου άσχετου ατόμου την IP.

Εδώ έβαλε trojan στο δικό σου site που είσαι και προγραμματιστής.

Όσο για την εταιρεία σου, αν μπορούσαν να κάνουν μηνύσεις έτσι εύκολα απο Αμερική θα είχαν πέσει μέχρι τώρα βροχή οι μηνύσεις απ' το Xόλυγουντ για copyright infridgments...

Δημοσ.

Αν πραγματικά ένιωθε θα είχε καλύτερα πράγματα να ασχοληθεί.

Μάλλον δεν βρήκε έτοιμο οδηγό για να κάνει κάτι καλύτερο όμως.. Οπότε μπορεί και να έχει κάνει κάποια βλακεία και να τον βρουν.

Δημοσ.

To εκπληκτικό είναι ότι είναι η ίδια ip είναι host adsl otenet Athens και δεν φτάνει αυτό δεν σταματά με τίποτα μέχρι που μπλοκάραμε την Ip αλλά φοβόμαστε ότι θα εμφανιστεί με νέα ip. Από την Αμερική μου είπαν αν Δευτέρα με αγνοήσει η εισαγγελία θα αναλάβει η ίδια η Hostdime να βρει το Hacker από Αμερική και θα του κάνει μήνυση η ίδια η εταιρία + εγώ.

Αυτός είναο ο σωστός δρόμος

Δημοσ.

εχει κατι κολοπαιδα που νομιζουν οτι κανουν μεγαλο κατορθομα με αφτο , τορα αυτος μπορι να εχει βρει προγραμματα hacking και να τα τεσταρι , και με τα κολοπεριοδικα που κυκλοφορουν και σου λενε πος να γινεις hacker και που θα βρεις τα προγραμματα κανουν μεγαλη ζημια , το να εχεις site χωρις ασφαλια ειναι επικινδυνο

και θελει προσοχη στα trojan παντα να προσεχεις τι εγκαθιστας στο pc , και εγω με trojan την πατησα πριν 4 χρονια

ολα τα αρχεια ειναι επικινδυνα μεχρι και σε φοτογραφιες jpg εχουν βαλει trojan

Δημοσ.

υπάρχει και σε jpg και σε pdf trojans .. ;)

Πάντως εγώ θέλω να εκφράσω μία άλλη άποψη .. Το θέμα δεν είναι να εντοπίσεις ποιος στο κατάστρεψε αλλά να το ασφαλίσεις περισσότερο .. γιατί σίγουρα έχουν χρησιμοποιήσει κάποια μέθοδο που θα την ξέρουν πάρα πολλοί ..

Τώρα να τρέχεις σε εισαγγελείς κλπ για να βρεις ποιος σου διέγραψε τα αρχεία, μου ακούγεται γελείο . (Κατ'εμέ). Το φταίξιμο είναι αποκλειστικά δικό σου . γιατί εφόσον είχες στην κατοχή σου σημαντικά αρχεία έπρεπε να τα κάνεις με κάποιον τρόπο backup και έπειτα να τα βάλεις σε σκληρό δίσκο που να μην έχει καμία σύνδεση με το διαδίκτυο ώστε να μην μπορεί υποστεί επίθεση.

Στη συνέχεια βεβαίως πρέπει να τον τσακώσουν το ηλίθιο που στο έκανε (δεν είχε τίποτα σημαντικό να κάνει)

<.φιλικά.>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...