Προς το περιεχόμενο

Asus P7131 Dual Hybrid Tuner PCI

GIOMIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα μια καρτα τηλεορασης την GIGABYTE GT-PTV-AF-RH ANALOG TV CARD

η οποια ηταν απο τις χειροτερες που εχω δει παρολο που στη βαθμολογια του eshop ειχε 9 και τωρα σκεφτομαι να την επιστρεψω και να παρω την asus.Μηπως υπαρχει καποιος με προσωπικη εμπειρια με την καρτα??

Δημοσ.

Κι εγώ την έχω και αν εξαιρέσεις οτι δε λειτουργεί το remote (δε φορτώνει το συγκεκριμένο .exe) είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Ψηφιακή, αναλογική τηλεόραση, ψηφιακό ραδιόφωνο, εγγραφή κλπ.

Δημοσ.

δε λειτουργει το remote και στους δυο σας??

με την κεραια που εχει για τα ψηφιακα πιανει τιποτα απο ερτ digital η πρεπει να βαλεις καμια δικη σου....

Παντως παιδια η gigabyte δεν τραβαει καθολου δεν εχει καλο σημα...σε σχεση με μια wintv pro που ειχα,και εχει προβληματα συγχρονισμου ηχου-εικονας....Λετε να εχω προβλημα να την αλλαξω με την asus??Ειναι 3 ημερων α και κατι τελευταιο μηπως εχει επιλογη να κλεινει τον υπολογιστη απο το χειρηστηριο??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που βοηθατε!!

Δημοσ.

Απ' ότι είδα ψάχνοντας στο νετ πριν κανα 2μηνο που την αγόρασα, μάλλον δεν είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα...

Δεν ξέρω για τον StormRid3r, αλλά πιστεύω πως οι οδηγοί δεν την παλεύουν και πολύ...

Όσον αφορά την κεραία για τα ψηφιακά, όταν ανοιγοκλείνεις φώτα ή περνάς από μπροστά, τρώει κολλήματα. αλλά με το που συνέδεσα την κάρτα με την εξωτερική κεραία όλα οκ.

Από κανάλια, κανονικά... (ΣΙΝΕ+, ΣΠΟΡ+, ΠΡΙΣΜΑ+ και ΡΙΚSAT)

Όσον αφορά το software, το Power Cinema που συνοδεύει την κάρτα είναι μια χαρά (σε σχέση με dscaler και wintv). Το ένα δεν έιχε ήχο, το άλλο δεν έδειχνε εικόνα...

Επίσης σύμφωνα με το νόμο έχεις δικαίωμα εντός 10 ημερών (από την ημερομηνία παραλαβής-και όχι παραγγελίας που νομίζουν μερικοί) να την πας πίσω και να πάρεις πίσω τα λεφτά σου, οπότε δεν πρέπει να αντιμετωπίσεις πρόβλημα με αυτό...

Δημοσ.

Δυστυχως τα λεφτα δεν μου τα εδωσαν πισω απλα μου εκοψαν πιστωτικο....

Σε ποια περιοχη εισαι phanispal εγω ζωγραφου διαβαζα οτι εχει προβλημα με τα ψηφιακα...δεν τα πιανει καλα..

Και αν ξερετε να μου πειτε για κατι αλλο...μειωνει την ποιοτητα εικονας το γεγονος πως το καλωδιο της εξωτερικης κεραιας ειναι παλιο??το χειρηστηριο δεν λειτουργει καθολου διαβασα καπου οτι πρεπει να το εγκαταστησεις με το setup cd για να φορτωσει..

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια εχω την εχω βαλει στο ματι γιατι και η τιμη ειναι καλη...

Υπαρχει κατι αλλο στα ιδια χρηματα ή η ASUS τα αξιζει?

Το REMOTE τελικα δουλευει????

επισεις αυτο το .. SPLENDID τι ειναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...