The_Mentor Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Αγοράζεις το δικαίωμα χρήσης του και όχι το ίδιο το πρόγραμμα. Η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να σε ενημερώση σχετικά με το που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Αν εσύ το πάρεις και το βάλεις οπουδήποτε αλλού ΔΕΝ είναι παράνομο. Αν επέμβεις στο κώδικά του ξεκινούν τα προβλήματα όπως και αν επέμβεις στην licence με τα διάφορα πονηρά (!) προγραμματάκια. Την χρήση του δεν μου την περιορίζει κανείς αφού η EULA λέει που χρησιμοποιείται αλλά δεν απαγορεύει τα άλλα (εκτός αν λέει ρητά win and MACOS και απαγορεύω την χρήση σε LINUX). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Το ξαναγράφω : Δεν κάνει καμία επέμβαση στον κώδικα του photoshop. Η adobe λέει ότι για να τρέξει "requires Win ή MAC OS". Εγώ μπορώ να το τρέξω και από Linux διανομή με virtualization, αν θέλω. Δε νομίζω ότι είμαι παράνομος. Αν είναι με virualization πάω πάσο (δηλαδή και σε linux και με virtualization τι να το κάνουμε τέσπα), αλλά δεν το ξεκαθαρίζει στο θέμα. Εγώ ας πούμε πρώτη φορά ακούω το Project wine, δηλαδή θα πρέπει να αναγκαστώ να ψάξω να δω τι ακριβώς είναι για να ποστάρω σε ένα θέμα; Νομίζω με παρέσυρε όπως το αναφέρει. η Google χρηματοδοτεί προγραμματιστές της Codeweavers για να κάνουν το Photoshop CS και CS2 να τρέχει ακόμα καλύτερα κάτω από το Wine Θα έπρεπε να λέει να ρυθμίσουν το wine να δέχεται καλύτερα τα προγράμματα CS & CS2. Έτσι όπως το αναφέρει φαίνεται ότι θα τροποποιηθούν τα προγράμματα για να δουλεύουν στο wine και όχι το wine για να τα δέχεται σε full-functionallity. Συνεπώς βγαίνουν τελείως διαφορετικά συμπεράσματα, οπότε δεν θεωρώ εμένα που δεν το κατάλαβα φταίχτη αλλά αυτού που έγραψε πρώτος το άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 βασικα να υπενθυμισω το οτι δεν τα γραφω εγω τα θεματα αλλα τα αναδημοσιευω βαζοντας την πηγη της ειδησης. παντως η συγκεκριμενη ειδηση δεν εχει σαν σκοπο να σου πει τι ειναι το wine αλλα το οτι με αυτο θα γινει εφικτη η χρηση του photoshop σε λινουξ. δεν ειναι δυνατον σε καθε ειδηση που δημοσιευουμε να εξηγουμε επιμερους θεματα που σχετιζονται με αυτη καθως τοτε καθε ποστ θα επρεπε να ειναι ολοκληρη εγκυκλοπαιδεια. παρολα αυτα ομως δινεται και ενα λινκ στο τελος για περισσοτερες πληροφοριες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δε βλέπω να σε έκραξε κανένας για την αναπαραγωγή της είδησης. Το περιεχόμενό της σχολιάζουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 οχι απλως ειπωθηκε το φταιξιμο στον τοπικ starter... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 οχι απλως ειπωθηκε το φταιξιμο στον τοπικ starter... sorry about that, φυσικά εννοούσα αυτόν που έγραψε το άρθρο και όχι αυτόν που το δημοσίευσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ωπ, ναι. Το είδα. michael92, αν κάνεις και μία στο μήνυμα, θα είναι ακόμη καλύτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ωπ, ναι. Το είδα. michael92, αν κάνεις και μία στο μήνυμα, θα είναι ακόμη καλύτερα... Κ έκανα... Δεν χρειαζόταν να βάλεις και την εικόνα του κουμπιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 "Playing it safe", το λένε στο χωριό μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsmith6 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Το θέμα είναι να πεισθεί η Adobe για μια native έκδοση. (Και η Corel επίσης) Μια παλιά έκδοση υπάρχει για Linux, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα