jtsc21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 γεια σας παιδια εχω το εξης προβλημα εχω το toshiba satellite a200-1m8 που εχει την ati hd2600 256MB.ηθελα να βαλω το λινουξ(ουμπουντου) στο λαπτοπ.διαβασα οτι ειναι ευκολο με το wubi.το περασα κανονικα εγινς το install παω να τρεξω τα ουμπουντου και βγαζει το εξης μηνυμα failed to start x server (your graphical interface).It is likely that it is not set up correctly βασικα εχω τα σ-βιστα και θελω με dual boot να εχω και ubuntu.Αny help???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Το μήνυμα σου λέει ότι ο X-server (δηλαδή τα γραφικά)δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά.Αφου σου πει αυτό το μήνυμα σε βγάζει κάπου που λέει >-hostname-login: Όπου -hostname- το όνομα του υπολογιστή σου. Εκεί γράφεις root και έπειτα τον κωδικό του. Μετά θα δώσεις,αφού κάνει login >xorgconfig και μετά θα απαντάς σε κάθε ερώτηση που σου λέει. ή αν δεν κάνω λάθος αντί για >xorgconfig μπορείς να δώσεις: >dpkg reconfigure xserver (Νομίζω πως έτσι θα λύσεις το πρόβλημα σου!) suser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.