Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου υπολογιστη εως 1000 ευρο

lelos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας θα ηθελα να αγορασω εναν υπολογιστη για gaming,ταινιες περισοτερο

οποτε αν εχετε να μου προτινετε μια συνθεση θα με βωηθουσε πολυ.Περισοτερο

θα ηθελα να εχει πολυ καλο επεξεργαστη και μια καλη καρτα γραφικων για τα λεφτα που

διαθετο τα αλλα ολα μετρια.Αξιοπιστες μαρκες,μοντελα

ευχαριστω λελος.

Δημοσ.

Μνήμη 4gb εάν έχεις 64bit λειτουργικό λέει. Αλλά εξαρταται και τη χρήση και τα λεφτά. Εγώ θα πρότεινα 2 τώρα, και 2 πιο μετά. Για τη κάρτα πάντως δεν έχω πολλά να πω.

Δώσε πάντως λιγες πληροφορίες ακόμα, για καλύτερες προτάσεις. Κι εγώ ακριβώς το ίδιο budget με σένα είχα και παρήγγειλα.

Δημοσ.
Σκεφτομαι για καρτα γραφικων geforce 8800 gt 512ram

τι λετε?Και καπιοι φιλοι , μου προτιναν να βαλο 4gb ram αξιζει?

Με τα χρηματα που διαθετεις δεν ξερω αν σε παιρνει να βαλει και GT και 4GB RAM.

Πρεπει να κοψεις απο αλλα για να βαλεις αυτα. Αν και πιστευω οτι τα 2gb θα σου ειναι αρκετα. Ασε και βαζεις παραπισω αν θελεις που θα εχουν πεσει οι τιμες.

Αν πχ δεν αγοραζες οθονη και εκτυπωτη, με 1000? θα εφτιαχνες ενα παρα πολυ δυνατο μηχανημα. Αλλα τωρα ειναι σαν να διαθετεις 700-750.

Δημοσ.

Το Ξανασκεφτικα η οθονη και ο εκτυπωτης μπορει να περιμενουν λιγο θελω να προσεξω περισσοτερο για το κουτι μονο οποτε μπορω να διαθεσο λιγα χρηματα παραπανο για μια καλυτερη καρτα γραφικων η και κατι ακομη αλλο, δηλαδη τωρα για να καταλαβω αμα βαλω 4gb ραμ την χρειαζομαι για τα vista περισσοτερο ? Αξιζει να βαλω vista η να κρατησω τα xp για τωρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...