Προς το περιεχόμενο

PSU μεχρι 110eyro με ενδιαφερει ΑΘΟΡΥΒΟ

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καμια γνωμη για psu μεχρι 110ευρω αλλα με ενδιαφερει να ειναι αθόρυβο.

στα watt μεχρι 650 ειμαι ενταξη,απο 550-650w ψαχνω.ειχα το coolermaster 500w καλο αλλα πολυ φασαριοζικο και σκέφτομε να το αλαξω.

εχω ακουσει καλα λογια για tagan600w, etasis 650w, (heroichi 550w για αυτο δεν εχω δει σχολια εδω μεσα),enermax600w+,ocz600w+,corsair kai zalman.

αντε τωρα να αποφασισεις με ενδιαφερει να ειναι αθορυβο

μια βοηθεια

Δημοσ.
Με 115 παίρνεις το 750άρι Thermaltake Toughpower.

καλησπερα κακη εμπειρεια απο ΤΗermaltake,ειχα το 650w Toughpower,γι αυτο και δεν το ανεφερα στις προτιμησεις μου.

Δημοσ.
Corsair & Seasonic...αθόρυβα όσο δεν πάει άλλο

και ποιοτικα φανταζομαι φιλε?

αα για το etasis gamer το 650w τι εχεις να πεις?

ειναι ανωτερο απο το corsair?

και φυσικα ειναι και σχετικα αθορυβο?

Δημοσ.

δεν ξερω αν ειναι ανωτρο απο το corsair παντως ειναι αθορυβο

• Super Moderators
Δημοσ.
Όταν λες όσο δεν πάει άλλο; 0db ;

όσο πάει χωρίς να είναι fanless...

το Etasis (έχω το 850αρι) έχει 80αρι fan σε αντίθεση με τα Seasonic & τα Corsair που έχουν 120αρι...άρα περισσότερος θόρυβος

ασφαλώς και οι 3 μάρκες είναι ποιοτικές

Δημοσ.

Δηλαδή να υποθέσω ότι έχεις εντελώς αθόρυβο σύστημα (με παθητική ψύξη στην κάρτα γραφικών, παθητική ψύξη στη mboard, υδροψύξη στον επεξεργαστή, αθόρυβο δίσκο και 1ανεμιστηράκι κουτιού σε χαμηλές στροφές) και σε ενοχλεί το τροφοδοτικό?

Εγώ φίλε έχω το Seasonic 550 και πραγματικά δεν ακούω τίποτα αν το λειτουργήσω αποσυνδέοντας ακόμα και το fan του επεξεργαστή.

Σε normal συνθήκες όμως τα υπόλοιπα ανεμιστηράκια του κουτιού (και κυρίως του επεξεργαστή) πιστεύω ότι υπερκαλύπτουν σε θόρυβο ακόμα και ένα σχετικά πιο θορυβώδες τροφοδοτικό.

Εγώ δε θα σου προτείνω ποιό αθόρυβο PSU να πάρεις.

Θα αφήσω να το κάνει το πλέον ειδικό site:

http://www.silentpcreview.com/article699-page1.html

Δημοσ.
όσο πάει χωρίς να είναι fanless...

Δυστυχώς για το θέμα του τροφοδοτικού έχω οξύτατη ακοή και ακούω μια χαρά τους χαμηλούς θορύβους. Αλλά είναι οι σκληροί που κάνουν όλη τη φασαρία και καλύπτουν το μικρό θόρυβο του τροφοδοτικού με τον ανεμιστήρα των δώδεκα εκατοστών.

Δείτε τί βρήκα.

Δημοσ.
Δηλαδή να υποθέσω ότι έχεις εντελώς αθόρυβο σύστημα (με παθητική ψύξη στην κάρτα γραφικών, παθητική ψύξη στη mboard, υδροψύξη στον επεξεργαστή, αθόρυβο δίσκο και 1ανεμιστηράκι κουτιού σε χαμηλές στροφές) και σε ενοχλεί το τροφοδοτικό?

Εγώ φίλε έχω το Seasonic 550 και πραγματικά δεν ακούω τίποτα αν το λειτουργήσω αποσυνδέοντας ακόμα και το fan του επεξεργαστή.

Σε normal συνθήκες όμως τα υπόλοιπα ανεμιστηράκια του κουτιού (και κυρίως του επεξεργαστή) πιστεύω ότι υπερκαλύπτουν σε θόρυβο ακόμα και ένα σχετικά πιο θορυβώδες τροφοδοτικό.

Εγώ δε θα σου προτείνω ποιό αθόρυβο PSU να πάρεις.

Θα αφήσω να το κάνει το πλέον ειδικό site:

http://www.silentpcreview.com/article699-page1.html

κοιτα φιλε και εγω ειχα το heroichi 385w και αν δεν ηταν το φωτακι του pc νομιζα οτι ηταν κλειστο το pc το οποιο πουλησα,αλλα ενα μεγαλο αλλα το coolermaster το 500αρι που ειχα παρει δεν ξερω αν το συγκεκριμενο κοματι μου βγηκε ελατωματικο ή ηταν προβλημα αυτου του μοντελου ο θορυβος που εκανε ηταν σα να δουλευουν 5 12αριδες ανεμιστηρες.να πω οτι ειχα και την 2900gt που τραβαει ρευμα και 3 σκληρους και 3 dvd kai 6000am2 cpu που τραβαει και αυτος το ρευμα του.τεσ πα δεν ξερω αν ζοριζοτανε με αυτα και εκανε θορυβο ή μηπως ζοριζετε με το UPS Μustec to 390w οπου δεν του δεινει την απαιτουμενη ισχη και ζοριζετε ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου? αα και το heroichi που ειχα δεν ειχα αυτα που περιεγραψα ποιο πανω στο pc

Δημοσ.
κοιτα φιλε και εγω ειχα το heroichi 385w και αν δεν ηταν το φωτακι του pc νομιζα οτι ηταν κλειστο το pc το οποιο πουλησα,αλλα ενα μεγαλο αλλα το coolermaster το 500αρι που ειχα παρει δεν ξερω αν το συγκεκριμενο κοματι μου βγηκε ελατωματικο ή ηταν προβλημα αυτου του μοντελου ο θορυβος που εκανε ηταν σα να δουλευουν 5 12αριδες ανεμιστηρες.να πω οτι ειχα και την 2900gt που τραβαει ρευμα και 3 σκληρους και 3 dvd kai 6000am2 cpu που τραβαει και αυτος το ρευμα του.τεσ πα δεν ξερω αν ζοριζοτανε με αυτα και εκανε θορυβο ή μηπως ζοριζετε με το UPS Μustec to 390w οπου δεν του δεινει την απαιτουμενη ισχη και ζοριζετε ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου? αα και το heroichi που ειχα δεν ειχα αυτα που περιεγραψα ποιο πανω στο pc

δεν καταλαβα χριστό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...