Προς το περιεχόμενο

αυξηση του noise margin

lambroukos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ξερεται αν μπορει να γινει κατι για να ανεβει το downstream noise margin??εχω

8mbit και εχω 7db !!!αλλα τα απογευματα παει στο 1-2db και κανει reset η adsl μου και με κλειδωνει πολυ χαμηλοτερα απο πριν(ενδεικτικα με noise margin 7db κλειδωνω 8187 και μολις και κανει reset 5900!!!!δεν υπαρχει τροπος τουλαχιστον να σταθεροποιηθει στα 7db???

Δημοσ.
παιδια ξερεται αν μπορει να γινει κατι για να ανεβει το downstream noise margin??εχω

8mbit και εχω 7db !!!αλλα τα απογευματα παει στο 1-2db και κανει reset η adsl μου και με κλειδωνει πολυ χαμηλοτερα απο πριν(ενδεικτικα με noise margin 7db κλειδωνω 8187 και μολις και κανει reset 5900!!!!δεν υπαρχει τροπος τουλαχιστον να σταθεροποιηθει στα 7db???

για να λες οτι πεφτει το margin σημενει οτι κατι παει στραβα με την γραμμη απο υγρασια μεχρι ποιος ξερει τι.τωρα αν εχεισ forthnet μπορεις να σου αλλαξουν προφιλ αλλα εννοειτε οτι η ταχυτητα 8α πεσει.αν τωρα δεν εχεισ forthnet επειδη δεν ξερω τι κανουν οι αλλες ετερειες σε αυτο το 8εμα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το βαλεις το ρουτερ με adsl2 η με g.dmt και να δεις αν ειναι πιο στα8ερο ετσι η οχι.κατι αλλο για να το ανεβασεις δεν υπαρχει.ανεβενει margin πεφτει η ταχυτητα .that's the rule

Δημοσ.

οχι ondsl kit στα 8mbit εχω....τωρα αλλαξα mode g.dmt και παλι εχω downstream noise margin 7db,το download επεσε ελαχιστα 8128 και ανεβηκε το upload απο 381 σε 384...θελω να δω ομως αν θα συνεχιστουν οι διακυμανσεις του noise margin....στις 6 θα ξερω!!!

Δημοσ.
οχι ondsl kit στα 8mbit εχω....τωρα αλλαξα mode g.dmt και παλι εχω downstream noise margin 7db,το download επεσε ελαχιστα 8128 και ανεβηκε το upload απο 381 σε 384...θελω να δω ομως αν θα συνεχιστουν οι διακυμανσεις του noise margin....στις 6 θα ξερω!!!

dιακυμανσεις 8α κανει απλα ισως να ειναι λιγο πιο στα8ερο ετσι.θα το δεις.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος, ανάλογα και με τον εξοπλισμό που έχεις. Εγώ με ένα Speedtouch 530v6 και το DMT Tool, ανέβασα το target SNR από 6 (που είναι το default της Forthnet στο ιδιόκτητο) σε 10. Συγχρονίζω 2 και κάτι Mbps χαμηλότερα, αλλά έχουν μειωθεί δραματικά τα κάθε είδους errors (HEC, FEC κλπ)...

Δημοσ.
Υπάρχει τρόπος, ανάλογα και με τον εξοπλισμό που έχεις. Εγώ με ένα Speedtouch 530v6 και το DMT Tool, ανέβασα το target SNR από 6 (που είναι το default της Forthnet στο ιδιόκτητο) σε 10. Συγχρονίζω 2 και κάτι Mbps χαμηλότερα, αλλά έχουν μειωθεί δραματικά τα κάθε είδους errors (HEC, FEC κλπ)...

και το netgear το κανει με hacked firmware. η forthnet που εχεις το κανει και με προφιλ.

Δημοσ.

Yep, I know. Αν μπορεί να γίνει από τον router όμως, είσαι πιο ευέλικτος. Όποτε θέλεις το πειράζεις, χωρίς να πρέπει να επικοινωνείς κάθε φορά με Τ.Υ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποιά έκδοση του προγράμματος χρησιμοποίησες;

Είχα την εντύπωση ότι δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο. Εγώ εχώ το Speedtouch 530v4.

Δημοσ.

Την 7.35. Μερικά πράγματα δε δουλεύουν, κάτι που δεν είναι περίεργο αφού στο παραπάνω link φαίνεται ότι τα 530 δεν υποστηρίζονται. Το δικό μου έκανε αυτό που ήθελα πάντως!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση αν και δεν περίμενα να είναι τόσο γρήγορη. :-)

Στο δικό μου μάλλον δεν γίνεται γιατί η επιλογή "unlock experimental area Panel/Last Tab" είναι ανενεργή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...