JohnDodger Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Αλήθεια, ποιός είναι ο ποιό εύκολος τρόπος να μάθει κανένας Dreamweaver; Σκεύτικα να πάω σε μαθήματα αλλά δεν ξέρω πόσο κάνουν(μικρό budget) και που τα κάνουν. Εκεί που κάνουν τα ECDL υπάρχει πιθανότητα να κάνουν και Dreamweaver αν τους το ζητήσεις;
alex2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 O καλύτερος τρόπος κατά την γνώμη μου είναι να πάρεις ένα βιβλίο. Δεν ξέρω κατά πόσον είναι απαραίτητο να πας και να δώσεις τα λεφτάκια σου για να κάνεις μαθήματα.
JohnDodger Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Έχεις να μου προτείνεις κάποιο καλό; (και ε-μπουκ) Αυτό που θα ήθελα είναι ένα βιβλίο που να σου λέει βήμα βήμα τι να κάνεις και να ψιλοανακαλύπτεις το πρόγραμμα εκείνη την στιγμή.
alex2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δεν είμαι ο κατάλληλος για να σου προτείνω βιβλίο,γιατί μου αρέσει περισσότερο να τα ψάχνω μόνος μου και να ψάχνω στο internet. Αλλά κάποιο παιδί εδώ θα ξέρει κάτι να σου προτείνει. Εγώ για αρχή θα σου πρότεινα να διαβάσεις κάποια από τα tutorial της w3c.Ξεκίνα με HTML και css και πιο μετά ξεκίνα να μαθαίνεις javascript. Θα τα βρεις εδώ http://www.w3schools.com/ Όταν αρχίσεις να χρησιμοποιείς dreamweaver ή οτιδήποτε άλλο θα καταλάβεις ότι αυτές οι εφαρμογές είναι μόνο βοηθητικές και με τίποτα δεν είναι πλήρης για να φτιάχνεις ιστοσελίδες.Πάντα χρειάζεται και κάποια γνώση για να καταλαβαίνεις και τον κώδικα.
danaos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Ο Κλειδάριθμος έχει ένα καλό... http://www.klidarithmos.gr/v2details.asp?prod=73207
JohnDodger Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Σας ευχαριστώ και τους δύο. Το βρίσκω πολύ ωραίο και δημιουργικό να φτιάξω ιστιοσελίδες γιαυτό θα ασχοληθώ με το θέμα. Όποιος άλλος θέλει να συμβάλει με κάποιο άλλο δικτιακό χώρο η βιβλίο ας μου πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.