@_zerocool Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα, μετά από κάποιο καιρό tweaking βρήκα για αρχή μια stable ρυθμισή για το σύστημα μου. Stock Athlon 64 x2 4200+ Brisbane Asus M3A Corsair 2x1gb DDR XMS2 800Mhz H θερμοκρασία με προβληματίζει λίγο αλλά έχω ακόμα επάνο το stock cooler της AMD. Επίσης με προβληματίζει το ΝΒ στο οποίο δεν μπορώ να αλλάζω τα volts μιας και δεν βλέπω να έχει επιλογή. Έβαλα και την τελευταία έκδοση του beta bios 601 αλλά δεν το βλέπω. (Τυφλός Στην μητρική έβγαλα την ψύκτρα από το NB την καθάρισα και έβαλα μια πάστα (της πλάκας). Όταν πάρω ψύκτρα για τον επεξεργαστή θα πάρω και καινούργια πάστα. Πάντως για stock volts καλά φαίνεται ο επεξεργαστής με περιθώρια για 3++Ghz αλλά προς το παρόν με κρατάνε λίγο πίσω η μνήμες και το NB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 4200+ Χ2 @ 2900Mhz με στοκ voltage???? WOOOOOWWW!!!! Απιστευτο!!! Που το πετυχες αυτο το κομματι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 για αυτό δεν μου αρέσουν τα Atlonάκια γιατί θα κάτσεις σε ένα καλό μία στο τόσο και τα υπόλοιπα δεν πάνε βήμα μπράβο πάντως αν δεν βγάλεις άκρη με το NB έλα από εδώ με το board κάτι θα του κάνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 πωπω καλό! Ο δικός μου 3800 δεν ανεβαίνει πάνω από 235MHz με πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες μάλιστα... :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Χεχε, από το πλαίσιο στη Λάρισα τον αγόρασα. Ήταν το τελευταίο κομμάτι . btw έκλεισα το orthos στις 12 ώρες χωρίς error. Βάτος, τι μπορούμε να κάνουμε με την μητρική; Έχω την εντύπωση πως το board θα αποδώσει καλύτερα με καινούργια bios που να μην είναι beta release, οπότε λίγο υπομονή για λίγο boost ακόμα. ΥΓ: Δεν έχω αποφασίσει τι ψύκτρα να βάλω, να πάω σε κανα waterblock η αέρα; Κάτι thermaltake που βλέω δεν θέλω να βάλω λόγου μεγέθους. Όταν βάζω τέτοιες ψύκτρες έχω τον φόβο ότι καμια μέρα θα μου κοπεί το socket και θα κρέμεται ο επεξεργαστής στον αέρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 κάνε ένα update στο board τότε να δεις για το τι μπορούμε να κάνουμε ; με ένα κολλητήρι πολλά για ψύξη αν πας σε νερό μόνο σε custom τα έτοιμα δεν αξίζουν αλλιώς thermalright ultra 120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Είδα τις διαστάσεις της thermalright σε σχέση με το soprano κουτι που έχω και μάλλον δεν θα χωρέσει καλά. Χμμ άραγε υπάρχει μικρότρερη που να αντέχει το ελληνικό καλοκαίρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 scythe infinity ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977805&product=922625 Αυτή δεν λές; Καλή φαίνεται και καλη τίμη, μάλλον θα αγοράσω και κάτι ψύκτρες για τα μοφσετ και ετοιμάζομαι για 3++ ghz. Αλλά ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί τα βολτς στο τελευταίο bios... ΥΓ: Το ξανακοίταξα, έχει ύψος 16cm όσο δηλαδή και η Thermalright. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 scythe ninja mini ? δεν ξέρω άλλες και αυτές από γνωστούς ξέρω πώς πάνε εγώ είμαι με νερό αρκετό καιρό τώρα και έχω χάσει επαφή με τον αέρα χμ τρελό lag το site σόρρυ για τα πολλά πόστ :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μια χαρα χωραει η thermalright στο soprano! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μια χαρα χωραει η thermalright στο soprano! Πως θα χωρέσει; 21εκ πλάτος έχει το σοπράνο και 16,5 η ψυκτρα. Έχω και το πλαινο φαν εκεί. Έχεις βάλει και είναι οκ; Έμενα μου φαίνετε λίγο ίσα ίσα και θα ακουμπάει επάνο στο κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Την εχω βαλει στο Armor Jr μου που έχει ακριβως τις ιδιες διαστάσεις με το soprano και χώρεσε μια χαρα απλα έβγαλα το πλαινο ανεμιστηρι! Για την αποδοση που θα κερδισεις με την thermaright το να βγάλεις το πλαινο ανεμιστηρι δεν ειναι δα και καμια τρελη θυσια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δεν θέλω να βγάλω το πλαινο γτ το northbridge της Μ3Α ζεσταίνεται πολύ και θα βάλω και ψύκρτα στα mofset και χρειάζομαι τον άερα από το πλαϊνο φαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoUCLAs Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Αν δεν θες Thermalright φίλε δες και για την Zalman 9700.. στους 25 βαθμους idle και χαμηλές στροφες κραταει εναν κλοκαρισμενο στα 2.9Ghz 6420.. πολύ καλός πάντως.. εγώ τον 4400+ (939 ομως) τον εχω σταθερά στα 2.75Ghz με νερό.. παραπάνω δεν βλέπω να πηγαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.