jijiboukos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Καλιμέρα σε όλους Η ιδέα ειναι η εξής. Στο σπίτι έχω 3 υπολογιστές με openSUSE 10.3 σε ασύρματο δύκτιο. Αυτό που θέλω ειναι να έχω στην οθόνη του βασικού μου υπολογιστή παράθυρο οπου να φαίνεται ότι γίνεται στον άλλο Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 ίσως μία λύση είναι κάποιο VNC με το οποίο θα βλέπεις (αλλά και θα ελέγχεις εάν θες) ότι γίνεται στους άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jijiboukos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Για... Για να καταλαβω... Τρεχω local ενα vnc προγραμμα.... Τρεχω και remote? το VNC ? Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 ριξε μια ματια εδω κι εδω γενικα πρεπει να τρεχει ενας VNC server κι ενας VNC client Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 εγω ειχα προσπαθησει με vnc και tinyvnc και δεν ειχα καταφερει τιποτα ομως με το krdc client και krfb server εκανα ηταν παχνιδακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.