aspasoulina Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Σκέφτομαι να βάλω adsl σύνδεση στο σπίτι και έχω μπερδευτεί με τόσους παροχείς... καμιά καλή δοκιμασμένη πρόταση?
kostasSTi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Όλοι τα ίδια χάλια είναι... Είναι θέμα τύχης πια!!! Εγώ και forthnet δοκίμασα και connex. Και οι δύο (που υποτίθεται οτι είναι οι μεγαλύτεροι) έχουν πολλά χαζά.
disqualified Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 αν εισαι επαρχια σιγουρα πρωτη προτιμηση OTE
aspasoulina Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Όλοι τα ίδια χάλια είναι... Είναι θέμα τύχης πια!!! Εγώ και forthnet δοκίμασα και connex. Και οι δύο (που υποτίθεται οτι είναι οι μεγαλύτεροι) έχουν πολλά χαζά. Τι προβλήματα σου παρουσίασαν?
aspasoulina Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 αν εισαι επαρχια σιγουρα πρωτη προτιμηση OTE Μπα, Αθήνα είμαι..΄για αυτό το σκέφτομαι κιόλας..
aspasoulina Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Βάλε HOL και θα με θυμηθείς...;-) Έχει παροχέα τον ΟΤΕ ή έχει δικό της δίκτυο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.