kostas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Καλημερα,θελω να αγορασω,ενα USB Bluetooth,να εχει μεγαλη εμβελεια 100m,συμβατο με τα VISTA,αλλα εχω μπερδευτει,σχετικα με αυτα που γραφουν για κλαση 1,κλαση ΙΙ , USB 1 Η USB 2,εχετε καποιο να προτεινετε?
free-s Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Καλημερα,θελω να αγορασω,ενα USB Bluetooth,να εχει μεγαλη εμβελεια 100m,συμβατο με τα VISTA,αλλα εχω μπερδευτει,σχετικα με αυτα που γραφουν για κλαση 1,κλαση ΙΙ , USB 1 Η USB 2,εχετε καποιο να προτεινετε? 100 Μέτρα λένε μέγιστο! δεν νομίζω ότι θα σε καλύψουν! σε μικρότερες αποστάσεις ναι! Αν είναι για λάπτοπ είδα στο mediamarkt ενα τέτοιο bluetooth που είναι φοβερά μικρό και δεν εξέχει σχεδόν καθόλου απο το usb oπότε το έχεις συνέχεια συνδεδεμένο και δεν ενοχλεί! usb1 η 2 δεν έχει και πολύ σημασία είναι η ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων της θύρας σου!
disqualified Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 το bluetooth δεν ειναι για μεγαλες αποστασεις και ο μονος λογος που χρειαζεσαι στο bluetooth μεγαλη καλυψη αποστασης ειναι η χρηση του για ομλια στο κινητο. διόρθωση οι κλασεις εχουν να κανουν με την αποσταση που μπορουν να καλυψουν εκπεμποντας μεγαλυτερη ισχυ σηματος η class1 φτανει 100m και η 2 μεχρι 10m αλλα μην περιμενεις να το δεις αυτο στην πραγματικοτητα Τo v2 επιτρεπει μεγαλυτερο ρυθμο μεταδοσης απο το v1.2 ή το v1.1 , και νομιζω πως υπαρχει backward compatibility Γνωμη μου ειναι να μην το κουρασεις πολυ και να επιλεξεις καποιο, χρηστικη εμπειρια δεν εχω απο καποιο οποτε θα αποφυγω να σου κανω καποια προταση
suspect Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Εγω θα σου προτεινα της D-Link οπου το ειδα στο Ε-Shop και ειναι συμβατο με VISTA οπου μπορεις να κατεβασεις drivers απο την σελιδα της D-Link το λινκ για Ε-Shop ειναι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613494 και για VISTA Drivers: http://www.dlink.com.sg/products/sup...id=386#drivers
stefanos_79 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Τα Class 1 εχουν ευαισθησια -88 dBm και σε εξωτερικους χωρους μπορουν να φτασουν μεχρι τα 100 μετρα ενω τα Class 2 μεχρι 10 μετρα.
Vatos_locos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 όντως τα class ο disqualified τα είπε ανάποδα το δικό μου είναι ένα Level One υποτίθεται 100m αλλά μέσα στο σπίτι ( 115τm ) πιάνει παντού και το ακουστικό και το ποντικάκι μου οπότε αν το θες για σπίτι και μέσα είναι οκ αν και τις περισσότερες φορές πάνω από 20m δεν θα φύγεις
disqualified Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 παιδια 1000 συγνωμη εκ παραδρομης οντως τα εγραψα αναποδα πριν, ευχαριστω για την υποδειξη το διορθωσα
Vatos_locos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 καλά δεν σε έφαγε κανένας και εγώ στο μυαλό μου το είχα ανάποδα και είχα δει το thread και δεν είχα απαντήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.