nikpoth Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Γεια χαρα σε ολους! Μηπως ξερει καποιος να μου πει γιατι οταν τρεχει το uTorrent ακομα και οταν δεν κατεβαζει τιποτα εγω δεν μπορω να ανοιξω ουτε μια σελιδα στο ιντερνετ??? Λες και μπουκωνει η γραμμη και δεν αντιδρα καθολου.... ακομα και τον messenger καμια φορα μου πεταει εξω.... Τι κανω λαθος??Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστω πολυ
cosmos000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Έχει χιλιοαπαντηθεί κάντε και κανα search.Νετλίμιτερ και πορτς κοίτα.
nikpoth Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Έχει χιλιοαπαντηθεί κάντε και κανα search.Νετλίμιτερ και πορτς κοίτα. Έκανα.Πάντα κάνω,και δεν είδα κάτι Αν μπορείς να μ δώσεις κάποιο λινκ το εκτιμώ.
cosmos000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Αμέ να σου δώσω και λινκ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=239290 .Εν συντομία ελέγχεις τα πορτς σου στο router και δεύτερον βάζεις και ενα λίμιτερ έτσι ώστε να μην σου τραβάει όλο το bandwitch το utorrent.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.