Προς το περιεχόμενο

Υποστηρίζει PCI-E 2.0????

manolito_pao_13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Έχω μια απορία σχετικά με το πισάκι μου.Είναι μάρκας HP και πολλά πράγματα επάνω του είναι της μάρκας αυτής.Η μητρική είναι ένα από αυτά.Το ερώτημα είναι:Υποστηρίζει η μητρική μου PCI-Ε 2.0??Πως μπορώ να μάθω? στο site της ΗΡ δεν λένε, μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το λέει?Ίσως από το BIOS?:rolleyes:

Δημοσ.

Φίλε το ερώτημά σου είναι τόσο γενικό και φιλοσοφικό όπως αν να σε ρωτησω εγώ αν το Audi μου βγάζει 160άλογα ή αν το Futjitsu κλιματιστικό μου βγάζει 13.000btu.

Αν μας έλεγες το chipset της μητρικής σου θα σου λέγαμε.

Το πιθανότερο πάντως είναι ΟΧΙ και δεν καταλαβαίνω και το λόγο της ερώτησής σου αφου έτσι κι αλλιώς καμία κάρτα γραφικών δεν εκμεταλλεύεται σήμερα το bandwidth του PCI-e 2.0.

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε φίλε και εγώ τόσα ξερω....Νομίζω ότι το chipset,αν είχα δει κάπου καλα,πρέπει να είναι P35.Μπορώ με κάποιο τρόπο να το δω και να σιγουρευτώ?

• Super Moderators
Δημοσ.

το Ρ35 δεν υποστηρίζει PCI-E 2.0...

παρόλα αυτά pci-e 2.0 κάρτες γραφικών παίζουν μια χαρά σε pci-e 16x (1.1) mobos

Δημοσ.

Λοιπόν, με βάση το cpu-z,η μητρική είναι ΗΡ, μοντέλο 0AAch, ενώ το chipset είναι Q35.Στο δε graphics interface λέει ότι:VERSION:PCI Express,Link. Width: 16x και Max. supported:16x.Απο εδώ μπορώ να συμπεράνω σχετικά με το pci-e 2.0?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...