Sellers Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Άντε ας σας εμπιστευτώ... Θα πάω σήμερα.
pop corn Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μου άρεσε αρκετά. Δεν τρελάθηκα αλλά μου άρεσε. Καλά ο παπάς (ας πούμε) μου την είχε σπάσει πάρα πολύ. Χάρηκα μπορώ να πω με το τέλος. Κακίααα...
Sirina Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 +10000000000 στον porco_rosso21 Ταινιαρα απο τις λιγες, δειτε την ολη, δεν βαρεθηκα ουτε δευτερολεπτο..
JohnDodger Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Yes I doo (enjoy watching this film again!)
vintage's_lover Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Ειδα χθες την ταινια και βασικα με τοοοοοοσα που ειχα ακουσει περιμενα να ηταν πολυ καλητερη.Δεν λεω οτι δεν ηταν καλη ή οτι δεν μου αρεσε.Η ταινια κατα την αποψη μου ηταν καλη.Ωστοσο η ερμηνεια του Daniel ηταν κατι παραπανω απο συγκλονιστικη,δεν εχω ξαναδει ερμηνεια αναλογου επιπεδου,πραγματικα εκεινος κρατησε ολη την ταινια.Επισης μου αρεσε παρα πολυ η ερμηνεια του Paul Dano και ακομα αναρωτιεμαι γτ δν ηταν υποψηφιος για Oscar β' ανδρικου ρολου.Anyway μια καλη ταινια για μενα και τπτ παραπανω,αλλα αξιζει ολοι να την δουν γτ ο Daniel ειναι δινει μαθηματα υποκριτικης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.