Προς το περιεχόμενο

Sata Hdd-Sos Με την λυση του προβληματος ενα μπουκαλι ρακι!

Paulous kriti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρεα εβαλα 2-3 προγραμματα Recovery αλλα δεν γινετε δουλεια μιας και δεν φαινετε ο δισκος.Αρα η μονη λυση ειναι διαμορφωση και αν φανερωθει ο ατιμος κανω ενα recovery και αν βγαλω τπτ.Σωστα;Εμενα με ενδιαφερει να σωσω αυτα που εχω μεσα

Δημοσ.

Πως θα κανω quick format.O δισκος ειναι sata και δεν ειχα λειτουργικο μεσα.Θα φανει χαζη ερωτηση,αλλα καλυτερα να ρωτησω μην κανω καμια ****κια

Δημοσ.

αν φίλε μου ΔΕΝ τον βέπουν τα recovery (ποιά χρησιμοποίησες ;)τότε ειναι που σου έλεγα κλαφ' τον...Η δουλειά των (καλών) recovery είναι να τον ΒΛΕΠΟΥΝ τον δίσκο-Ο,ΤΙ κι αν έχει γίνει...Εννοώ,να βλέπουν τα περιεχόμενά του,άσχετα τι έχει γίνει με τη διαμόρφωσή του...Το quick format δε θα σου "προσφέρει" κάτι δυστυχώς..(και άσε που φαίνεται στο bios ο δίσκος..Να σου φέρω εγώ δίσκους που φαίνονται στο bios,αλλά από κει και πέρα....)(έχω και δίσκο που ενώ φαίνεται,δεν "αφήνει" το μηχάνημα να προχωρήσει πέρα από το P.O.S.T. ....)

To ξαναλέω:Σε μηχάνημα που έχει περαστεί ο sata controller,και φαίνεται ο δίσκος σαν συσκευή έστω στο device manager,πες ποιά recovery apps χρησιμοποίησες

Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν φαινεται Στον υπολογιστη μου δεν τον βλεπουν τα παρακατω που εβαλα.. Recover Files 2.1- Stellar Phoenix Recovery Suite - EasyRecovery.Αν κανω διαμορφωση και πες οτι θα φανερωθει μετα,υπαρχει περιπτωση να δουμε ασπρη μερα;

Δημοσ.
Απο την στιγμη που δεν φαινεται Στον υπολογιστη μου δεν τον βλεπουν τα παρακατω που εβαλα.. Recover Files 2.1- Stellar Phoenix Recovery Suite - EasyRecovery.Αν κανω διαμορφωση και πες οτι θα φανερωθει μετα,υπαρχει περιπτωση να δουμε ασπρη μερα;

Σε μηχάνημα που έχει περαστεί ο sata controller,και φαίνεται ο δίσκος σαν συσκευή έστω στο device manager,

<--ΑΣΕ το "ο υπολογιστής μου"...ΞΕΧΝΑ το αυτό.Για τον device manager μιλάμε,όπου θα φαίνεται ΕΣΤΩ ως συσκευή(πράγμα που θα σημαίνει ότι ΕΧΕΙ περαστεί driver για τον sata controller της μητρικής..).Στο δικό σου pc είπες ΔΕΝ φαίνεται στο device manager(νομίζω).Στο "άλλο",είπες ΦΑΙΝΕΤΑΙ:
Εβαλα τον sata και σε αλλο pc αλλα και εκει φαινεται μονο στο bios αλλα και στην διαχειριση υλικων και λεει οτι λειτουργει σωστα!!
...ΑΝ μπορείς,ξαναβάλτον σ' αυτό το "άλλο pc",βάλε ΚΑΙ εκεί το recovery app(προτείνω το Easy Recovery,αν είναι το professional-που νομίζω ΔΕΝ έχουν free έκδοση ούτως ή άλλως,κι αν έχουν θα είναι limited),και ΑΝ δεν τον δει εκεί το recovery,τότε...ασ' τα....

Όσο για το να κάνεις φορμάτ μέσω του app της Nvidia,AN είσαι σίγουρος ότι θα κάνει QUICK format,κάντο...Aν όμως είναι full,τότε βράσ' τα.Αν και φοβάμαι ότι ΔΕΝ θα μπορέσει καν να γίνει το φορμάτ...Πάντως,στο ξαναλέω,τα recovery apps ΔΕΝ χρειάζονται να τον βλέπουν τον δίσκο,με τον τρόπο που το χρειάζονται τα Windows...Δεν είναι το θέμα σου το φορμάτ...ΠΙΟ πολύ είναι το να κάνεις 1 disk scan(σου μίλησα γι' αυτό πιο πριν),αλλά γι αυτό βάλε επιτέλους 1 floppy,5 ευρώ έχει,για να μην τρέχεις και αλλού τον δίσκο για να βάλεις τον sata driver,και να μπεις από recovery console να κάνεις το disk scan....

δοκιμασε να τον βαλησ σε εναν αλλο υπολογιστη να δουμε θα τον δει?

Εβαλα τον sata και σε αλλο pc αλλα και εκει φαινεται μονο στο bios αλλα και στην διαχειριση υλικων και λεει οτι λειτουργει σωστα!!
Δημοσ.

Παιδια εκανα το επομενο βημα με το MediaShield που εβλεπε τον δισκο,και μετα τον ειδε και ο Υπολογιστης μου.Εβαλα recovery και μολις περνω τα αρχεια μου!120gb...Αρα οσοι μου απαντησατε θα ηθελα να μου στειλετε pm για να σας στειλω Το μπουκαλι και extra bonus 1 μπουκαλι Κουτελιτη.Θα περιμενω,αν και θα σας στειλω pm διοτι μπορει να μην δειτε το post.Σας ευχαριστω και παλι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...