pappous_soulis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 http://www.guru3d.com/article/mainboard/495/ Kι ένα review απο το guru3d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Πανάκριβη αλλλα αποτελεσματική από ότι φάίνεται η πλατφόρμα που θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες.. το κόστος όμως ακόμα παραμένι απαγορευτικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNISPATRA Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 τι τιμή θα έχουν??? από χιλιάρικο πιστεύω και πάνω τα 2,4ghz εδώ 890 έχει ακόμα ο τετραπύρηνος στα 3 Ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 τετραπυρηνος στα 3 ghz οπως λες στην τιμη που λες ειναι extreme εκδοση(qx)και γιαυτο ειναι τοσο ακριβοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krokodilos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Η Intel ανακοίνωσε την διάθεση στο ευρύ κοινό, της νέας πλατφόρμας που υποστηρίζει μέχρι και 8 πυρήνες επεξεργαστών καθώς και πολλαπλές κάρτες γραφικών. Oh goooood! Damn! Damn! Damn! Μου εφτιαξες τη μερα!:mrgreen: Καμια ημερομηνια ξερει κανεις? Το θερμοσιφωνα μονο!? και την κουζινα μαζι....και με τοση ζεστη που θα βγαινει σαν σομπα αλογονου θα ειναι και μετα θα θες και ενα κλιματιστικο μονο για παρτυ του Με ενα vapochill ολα θα μοιαζουν με ανταρκτικη. Ωραια νεα πραγματι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Και εγώ είμαι ακόμα στον μονοπύρηνο επεξεργαστή; Ντροπή μου. Το παράξενο είναι πως όλα δουλεύουν μια χαρά και σε Vista κιόλας με 500 εφαρομγές ανοιχτές. 3Ghz Pentium IV 2GB RAM DDR2 512mbyte Graphics card ATi Radeon X1600 830Gbyte total HDD capacity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnDodger Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Να βγεί αυτό στην αγορά να πέσουν τα άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδια ηρεμηστε δεν ειναι για το μεσο χρηστη ενα συστημα που περνει 2 QX9775 και κανει πολλαπλο SLI/XFire.. Ουτε αποτελει το μελλον αυτη η λυση, γιατι του χρονου θα ειναι ξεπερασμενη με τους Nehalem..Ειναι για τους μανιακους hardcore O/Cers/benchmarkers, αυτους τους λιγους που τα σκανε αδρα για να κανουν το κομματι τους και τους περισστευουν μερικες χιλιαδες ευρω/δολλαρια. Αυτους για τους οποιους πρεπει να υπαρχει το υπερτατο e-pennis για το 3dmock για το PI και για τα συναφη.. Αυτα τα συστηματα δεν φτιαχτηκανε για καθημερινη desktop χρηση,ειναι ενας ευκολος τροπος να κονομησουν οι εταιρειες απο μερικους που τους περισσευουν πολλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velerephon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 καλα οταν βγουν εφαρμογες που θα αξιοποιουν απολυτα (οχι λογικα) κ τους 2 πυρηνες του δικου μου σφυριξτε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krokodilos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 καλα οταν βγουν εφαρμογες που θα αξιοποιουν απολυτα (οχι λογικα) κ τους 2 πυρηνες του δικου μου σφυριξτε μου. Υπαρχουν ηδη αμετρητες....) Απλα δεν τις χρησιμοποιεις εσυ. Ή λογω του οτι δεν τις χρειαζεσαι(πιθανοτερα) ή λογω του οτι δεν γνωριζεις περι της υπαρξης τους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Και εγώ είμαι ακόμα στον μονοπύρηνο επεξεργαστή; Ντροπή μου. Το παράξενο είναι πως όλα δουλεύουν μια χαρά και σε Vista κιόλας με 500 εφαρομγές ανοιχτές. 3Ghz Pentium IV 2GB RAM DDR2 512mbyte Graphics card ATi Radeon X1600 830Gbyte total HDD capacity the same for me Και εγώ έχω έναν pentium 4 3.2 ghz 2 gb ram ddr2 και μία κάρτα geforce 8600 gt και τα vista τρέχουν μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μπορεί η είδηση αυτή να μην αφορά την πλειοψηφία αλλά ίσως (λέω ίσως) λόγω της κυκλοφορίας 8πύρηνων επεξεργαστών να πέσουν οι τιμές των υπολοίπων.. Κι εγώ ακόμη με Pentium 4 @ 3.2Ghz είμαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μπορεί η είδηση αυτή να μην αφορά την πλειοψηφία αλλά ίσως (λέω ίσως) λόγω της κυκλοφορίας 8πύρηνων επεξεργαστών να πέσουν οι τιμές των υπολοίπων[...] Μα δε μίλησε κανείς για 8πύρηνο cpu. Δύο 4πύρηνοι αναφέρονται στην είδηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Συμφωνώ πως απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό, και γι'αυτό μόνο από benchmarks software έχουν τύχη υποστήριξης. Θα έλεγα πως ίσως να χρησίμευε και σαν server που χρειάζεται μεγάλη επεξεργαστική ικανότητα, αλλά με αυτά περί Sli και Crossfire, έδειξαν που απευθύνονται. Ούτε καν οι πιο απαιτητικοί gamers με μεγάλη τσέπη αξίζει να ασχοληθούν με το εν λόγω πυροτέχνημα, καθώς και τα παιχνίδια στοεχεύουν σε μεγάλο κοινό και δεν πρόκειται να υποστηρίξουν τέτοιο σύστημα. (ή οτιδήποτε άλλο δεν ξεφεύγει πολύ από την mainstream γραμμή της κάθε εποχής)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velerephon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Υπαρχουν ηδη αμετρητες....) Απλα δεν τις χρησιμοποιεις εσυ. Ή λογω του οτι δεν τις χρειαζεσαι(πιθανοτερα) ή λογω του οτι δεν γνωριζεις περι της υπαρξης τους.... μπορω να παρω κ τις 2 επιλογες σε πακετο του ενος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα