Προς το περιεχόμενο

8 πυρήνες για την απόλυτη εμπειρία

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πανάκριβη αλλλα αποτελεσματική από ότι φάίνεται η πλατφόρμα που θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες.. το κόστος όμως ακόμα παραμένι απαγορευτικό..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

intel.gif
Η Intel ανακοίνωσε την διάθεση στο ευρύ κοινό, της νέας πλατφόρμας που υποστηρίζει μέχρι και 8 πυρήνες επεξεργαστών καθώς και πολλαπλές κάρτες γραφικών.

Oh goooood! Damn! Damn! Damn!

Μου εφτιαξες τη μερα!:mrgreen::mrgreen:

Καμια ημερομηνια ξερει κανεις?

Το θερμοσιφωνα μονο!? και την κουζινα μαζι....και με τοση ζεστη που θα βγαινει σαν σομπα αλογονου θα ειναι και μετα θα θες και ενα κλιματιστικο μονο για παρτυ του:lol:

Με ενα vapochill ολα θα μοιαζουν με ανταρκτικη. Ωραια νεα πραγματι!

Και εγώ είμαι ακόμα στον μονοπύρηνο επεξεργαστή; Ντροπή μου:-(:rolleyes:. Το παράξενο είναι πως όλα δουλεύουν μια χαρά και σε Vista κιόλας με 500 εφαρομγές ανοιχτές.

3Ghz Pentium IV

2GB RAM DDR2

512mbyte Graphics card ATi Radeon X1600

830Gbyte total HDD capacity

Ρε παιδια ηρεμηστε δεν ειναι για το μεσο χρηστη ενα συστημα που περνει 2 QX9775 και κανει πολλαπλο SLI/XFire.. Ουτε αποτελει το μελλον αυτη η λυση, γιατι του χρονου θα ειναι ξεπερασμενη με τους Nehalem..Ειναι για τους μανιακους hardcore O/Cers/benchmarkers, αυτους τους λιγους που τα σκανε αδρα για να κανουν το κομματι τους και τους περισστευουν μερικες χιλιαδες ευρω/δολλαρια. Αυτους για τους οποιους πρεπει να υπαρχει το υπερτατο e-pennis για το 3dmock για το PI και για τα συναφη..

Αυτα τα συστηματα δεν φτιαχτηκανε για καθημερινη desktop χρηση,ειναι ενας ευκολος τροπος να κονομησουν οι εταιρειες απο μερικους που τους περισσευουν πολλα..

καλα οταν βγουν εφαρμογες που θα αξιοποιουν απολυτα (οχι λογικα) κ τους 2 πυρηνες του δικου μου σφυριξτε μου.

Υπαρχουν ηδη αμετρητες....)

Απλα δεν τις χρησιμοποιεις εσυ. Ή λογω του οτι δεν τις χρειαζεσαι(πιθανοτερα) ή λογω του οτι δεν γνωριζεις περι της υπαρξης τους....

Και εγώ είμαι ακόμα στον μονοπύρηνο επεξεργαστή; Ντροπή μου:-(:rolleyes:. Το παράξενο είναι πως όλα δουλεύουν μια χαρά και σε Vista κιόλας με 500 εφαρομγές ανοιχτές.

3Ghz Pentium IV

2GB RAM DDR2

512mbyte Graphics card ATi Radeon X1600

830Gbyte total HDD capacity

the same for me

Και εγώ έχω έναν pentium 4 3.2 ghz 2 gb ram ddr2 και μία κάρτα geforce 8600 gt και τα vista τρέχουν μια χαρά.

Μπορεί η είδηση αυτή να μην αφορά την πλειοψηφία αλλά ίσως (λέω ίσως) λόγω της κυκλοφορίας 8πύρηνων επεξεργαστών να πέσουν οι τιμές των υπολοίπων.. ;)

Κι εγώ ακόμη με Pentium 4 @ 3.2Ghz είμαι..

Μπορεί η είδηση αυτή να μην αφορά την πλειοψηφία αλλά ίσως (λέω ίσως) λόγω της κυκλοφορίας 8πύρηνων επεξεργαστών να πέσουν οι τιμές των υπολοίπων[...]

Μα δε μίλησε κανείς για 8πύρηνο cpu. Δύο 4πύρηνοι αναφέρονται στην είδηση.

Συμφωνώ πως απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό, και γι'αυτό μόνο από benchmarks software έχουν τύχη υποστήριξης.

Θα έλεγα πως ίσως να χρησίμευε και σαν server που χρειάζεται μεγάλη επεξεργαστική ικανότητα, αλλά με αυτά περί Sli και Crossfire, έδειξαν που απευθύνονται.

Ούτε καν οι πιο απαιτητικοί gamers με μεγάλη τσέπη αξίζει να ασχοληθούν με το εν λόγω πυροτέχνημα, καθώς και τα παιχνίδια στοεχεύουν σε μεγάλο κοινό και δεν πρόκειται να υποστηρίξουν τέτοιο σύστημα.

(ή οτιδήποτε άλλο δεν ξεφεύγει πολύ από την mainstream γραμμή της κάθε εποχής)...

Υπαρχουν ηδη αμετρητες....)

Απλα δεν τις χρησιμοποιεις εσυ. Ή λογω του οτι δεν τις χρειαζεσαι(πιθανοτερα) ή λογω του οτι δεν γνωριζεις περι της υπαρξης τους....

μπορω να παρω κ τις 2 επιλογες σε πακετο του ενος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...