ss42ss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ DTS ΚΑΙ DOLBY DIGITAL (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ):shifty ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ?
Commentator Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 η ενσωματομενη καρτα της μητρικης σου δεν εχει;
SeRiaL Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Αγόρασε την X-fi gamer της Creative και είσαι άρχοντας
Tzimmys Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 η ενσωματομενη καρτα της μητρικης σου δεν εχει; Εννοείται πως έχει, αλλά η λέξη "ενσωματωμένη" δεν του κάθεται καλά, και λέει να δώσει λίγα λεφτά για να γλειτώσει.
StavrosD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέχρι πόσα θες να πληρώσεις; Την θες για το PC ή για οικιακό home cinema; Όλες οι κάρτες ήχου, ακόμα και οι on-board πλέον υποστηρίζουν πολυκάναλο ήχο. Αν θες κάτι καλύτερο πάρε ενισχυτή για home cinema. Στο σπίτι μου έχω συνδέσει την on-board κάρτα ήχου με τον Yamaha RX-V657 με ομοαξονική ψηφιακή σύνδεση, ρύθμισα το media player classic και το AC3 filter να στέλνουν το σήμα χωρίς επεξεργασία στο s/pdif και έχω τον καλύτερο δυνατό ήχο (για τον προϋπολογισμό μου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.