captain_ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι κάτοχος του HTC P3300 με Destinator και ενός παλιού GPS της Garmin.Φυσικά και προτιμώ το HTC P3300 με Destinator λόγω χαρτών. Όσων αφορά το πρόβλημα του HTC P3300 που χάνει τους δορυφόρους είναι γνωστό αλλά επίσης γνωστό είναι οτι φτιάχνεται εύκολα. Επίσης έχω δουλέψει από προγράμματα και το Navimate και το iGO αλλά επιμένω στο Destinator. Μέχρι στιγμής κανένα άλλο δεν φτάνει τους χάρτες του. Θα καταλάβεις το πρόβλημα όταν με το Garmin δεν θα βρίσκεις χάρτες ή όταν η Garmin θα κάνει update μια φορά στα 10 χρόνια και θα το πληρώσεις και πανάκριβα βέβαια.
bbbb Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Exoντας δοκιμάσει και igo με τον τελευταίο χάρτη της ci,παρατηρώ το εξής.Υπάρχουν περιοχές(χωριά ως επί το πλείστον),όπου το destinator έχει μόνο το βασικό δρόμο,ενώ τα άλλα 2 έχουν ένα σωρό δρόμους.Πολλοί από αυτούς τους δρόμους,βρίσκονται σε λάθος σημείο με αποτέλεσμα τους συνεχείς επανυπολογισμούς διαδρομής,ενώ ακολουθείς την προκαθορισμένη πορεία.Και επίσης πολλοί δρόμοι σε επαρχιακές κυρίως πόλεις και στο γύρω δίκτυο πρόσβασης προς αυτές,είναι χωρίς όνομα.Είναι σαν έχεις μια βιβλιοθήκη με χιλιάδες βιβλία διαφορετικού περιεχομένου,χωρίς όμως να έχεις μια λίστα για το που βρίσκεται το καθένα.Ετσι όταν θέλεις να βρεις κάτι ενώ ξέρεις ότι υπάρχει, δε θα το βρεις γιατί δεν το έχεις ταξινομήσει σωστά.
nzeppos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Για ελληνικούς χάρτες, Destinator μακράν.
phobos1 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι κάτοχος του HTC P3300 με Destinator και ενός παλιού GPS της Garmin.Φυσικά και προτιμώ το HTC P3300 με Destinator λόγω χαρτών. Όσων αφορά το πρόβλημα του HTC P3300 που χάνει τους δορυφόρους είναι γνωστό αλλά επίσης γνωστό είναι οτι φτιάχνεται εύκολα. Επίσης έχω δουλέψει από προγράμματα και το Navimate και το iGO αλλά επιμένω στο Destinator. Μέχρι στιγμής κανένα άλλο δεν φτάνει τους χάρτες του. Θα καταλάβεις το πρόβλημα όταν με το Garmin δεν θα βρίσκεις χάρτες ή όταν η Garmin θα κάνει update μια φορά στα 10 χρόνια και θα το πληρώσεις και πανάκριβα βέβαια. Για πλοήγηση -ειδικά μέσα στις πόλεις- το καλύτερο πρόγραμμα ειναι το Destinator ,μόνο για 1 (ενα) λόγο. Χρησιμοποποεί τους καλύτερους και πιο ενημερωμένους χάρτες για Ελλάδα (NGI) για όσους δίνουν βαρύτητα στην πλοήγηση μέσα σε πόλεις. Το Garmin απο την άλλη, είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει να χρησιμοποιείσει το gps του και για χρήση, έξω απο τις πόλεις, (βουνα-χωματοδρομους-μονοπάτια-ποτάμια-τοπωνύμια -τριγωνομετρικά-υσοειψεις, κτλ). Οι καλύτεροι χάρτες για Ελλάδα, είναι οι χάρτες της Ανάβασης και τρέχουν μόνο σε Garmin. Αρά χάρτες βρίσκεις , ...τους καλύτερους Η Ανάβαση δε ανανεώνει τους χάρτες της κάθε τρίμηνο περίπου. Αρα η λύση ειναι...
athanaso77 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 pisteuo oi xartes tou eidika gia athina einai oti pio aksiopisto iparxei auti ti stigmi. Για όλη την Ελλάδα πλέον.
konandrio Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Νομιζω για αλλα προγραμματα εκτος του Destinator μιλανε μονο αυτοι που δεν εχουν δοκιμασει το Destinator. Ειναι κορυφη, το εχω απο pn εκδοση και εχω γυρισει σχεδον την μιση Ελλαδα και καμποσα νησια και δεν αντιμετωπησα ποτε προβλημα.
mermigas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Παντως υπάρχει και η εκδοση Garmin Mobile XT που τρεχει και σε PDA και δεν χρειαζετε να εχετε Garmin GPS..Δεχετε και τους χαρτες της Ανάβασης και Autodrive Hellas.
vag7os Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Είμαι κάτοχος του HTC P3300 με Destinator και ενός παλιού GPS της Garmin.Φυσικά και προτιμώ το HTC P3300 με Destinator λόγω χαρτών. Όσων αφορά το πρόβλημα του HTC P3300 που χάνει τους δορυφόρους είναι γνωστό αλλά επίσης γνωστό είναι οτι φτιάχνεται εύκολα. Επίσης έχω δουλέψει από προγράμματα και το Navimate και το iGO αλλά επιμένω στο Destinator. Μέχρι στιγμής κανένα άλλο δεν φτάνει τους χάρτες του. Θα καταλάβεις το πρόβλημα όταν με το Garmin δεν θα βρίσκεις χάρτες ή όταν η Garmin θα κάνει update μια φορά στα 10 χρόνια και θα το πληρώσεις και πανάκριβα βέβαια. φιλε captain πως μπορει να φτιαχτει το οτι χανει συνεχεια την συνδεση με το gps και λεει δεν βρεθηκε gps? εxω το touch cruise
kx5 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Παντως υπάρχει και η εκδοση Garmin Mobile XT που τρεχει και σε PDA και δεν χρειαζετε να εχετε Garmin GPS..Δεχετε και τους χαρτες της Ανάβασης και Autodrive Hellas. Είσαι σίγουρος πως δέχεται της Ανάβασης?
xtassos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Είσαι σίγουρος πως δέχεται της Ανάβασης? ναι. το έχω δικιμάσει σε sym και με τους τρεις χάρτες blue chart, anavasi και autodrive hellas
rvas78 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 φιλε captain πως μπορει να φτιαχτει το οτι χανει συνεχεια την συνδεση με το gps και λεει δεν βρεθηκε gps? εxω το touch cruise Μηπως εχεις παλαια εκδοση του destinator? αν ναι τοτε χρειαζεται να εγκαταστησεις το gpsgate για να ανηγει μια virtual port για το gps η οποια θα συνεργαζεται με το destinator.Αν εχεις το Destinator 7 δες η εκδοση του ειναι η παρακατω Destinator 7.0.0574 η οποια συνεργαζεται αμεσα με το gps με αποτελεσμα να μην χρειαζεσαι extra προγραμμα για την port.
captain_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Στο λινκ αυτό http://www.navimania.gr/showthread.php?t=2638 θα βρείτε τη λύση για το κλείδωμα δορυφόρων σε συσκευές HTC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.