Dolkin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Από τον Ιούνιο χρησιμοποιώ το Destinator 6 νόμιμα κ επίσημα. Με τα συνεχή updates των χαρτών και του προγράμματος από NGI έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος εως τώρα. Όμως ένας φίλος με έβαλε σε σκέψεις. Destinator or Garmin ? Χρησιμοποιώ ένα HTC P3300 Artemis, όχι ότι ενδιαφέρομαι να αλλάξω πρόγραμμα gps απλ'ά για το γ@μτο ρωτάω
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Απο οτι εχω διαβασει αλλα και απο δικια μου εμπειρια το destinator απλα ειναι το πρωτο !!!!
gkantons Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά πρίν δύο μέρες αγόρασα το GARMIN 200, πολύ δυνατή πλοήγηση...και εύκολος χειρισμός, νομίζω το καλύτερο απο οσα εχω δεί.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά πρίν δύο μέρες αγόρασα το GARMIN 200, πολύ δυνατή πλοήγηση...και εύκολος χειρισμός, νομίζω το καλύτερο απο οσα εχω δεί. Ποια αλλα εχεις δει ???? Destinator εχεις δει ???
gkantons Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Ποια αλλα εχεις δει ???? Destinator εχεις δει ??? Φίλε γιάννη και βέβαια εχω δεί, συγκεκριμμένα το Destinator 7 το οποιο εχει ο γιός μου συνονόματος σου....το GARMIN το εχεις δουλέψει εσύ; 1) εχει καλύτερα και πιο εύκολα μενού... 2)Δεν χάνει εύκολα τους δορυφόρους... 3)Το πρόγραμμα δέχεται συντεταγμένες... και το αγόρασα σε "τρελλή" τιμή...149 ευρώ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε γιάννη και βέβαια εχω δεί, συγκεκριμμένα το Destinator 7 το οποιο εχει ο γιός μου συνονόματος σου....το GARMIN το εχεις δουλέψει εσύ;1) εχει καλύτερα και πιο εύκολα μενού... 2)Δεν χάνει εύκολα τους δορυφόρους... και το αγόρασα σε "τρελλή" τιμή...149 ευρώ... Ευχαριστω φιλε μου !!!!Οχι δν το εχω δει το Garmin αλλα επειδη λεω να βαλω σημερα μια ..."επενδυση" http://www.kalogeropoulos.gr/ProductList.asp?ITMID=6762&PRICEMAX=10000000&BRANDID=2 στο Jazz ακι μου μου ειπαν οτι το εχει η Kenwood αυτο το προγραμμα αλλα δεν ειναι οτι το καλυτερο. Το destinator το εχω σε pna Tibo και δεν μου φαινεται καθολου δυσχρηστο ουτε δορυφορους χανει.
kostasSTi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 +1στα TiBo από μένα... Πήρα πρόσφατα το Α1200 και είναι πολύ καλό. Και όπως λέει ο Γιάννης, δε χάνει δορυφόρους... Υ.Γ. Όχι και Jazzάκι η Jazzάρα ρε Γιάννη!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Υ.Γ. Όχι και Jazzάκι η Jazzάρα ρε Γιάννη!!! Συμφωνω αλλα μπροστα στο αδηφαγο σε βενζινη τερας που λεγεται CRV μικρουλακι ειναι σε ολα αλλα θαυματουργο !!!!
athanaso77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε γιάννη και βέβαια εχω δεί, συγκεκριμμένα το Destinator 7 το οποιο εχει ο γιός μου συνονόματος σου....το GARMIN το εχεις δουλέψει εσύ;1) εχει καλύτερα και πιο εύκολα μενού... 2)Δεν χάνει εύκολα τους δορυφόρους... 3)Το πρόγραμμα δέχεται συντεταγμένες... και το αγόρασα σε "τρελλή" τιμή...149 ευρώ... Το χάσιμο η όχι των δορυφόρων δεν έχει να κάνει με το πρόγραμμα πλοήγησης αλλα με τι συσκευή. Το Destinator δεν φημίζεται για το menu και τι λειτουργικότητα του αλλα για τους χάρτες του που έχουν πλήρη κάλυψη σε όλη την ελλάδα και το κάνουν μακράν ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τι στιγμή και αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποιείται από την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών. Με το τρελή τιμή τι εννοείς;
gkantons Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Το χάσιμο η όχι των δορυφόρων δεν έχει να κάνει με το πρόγραμμα πλοήγησης αλλα με τι συσκευή. Το Destinator δεν φημίζεται για το menu και τι λειτουργικότητα του αλλα για τους χάρτες του που έχουν πλήρη κάλυψη σε όλη την ελλάδα και το κάνουν μακράν ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τι στιγμή και αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποιείται από την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών. Με το τρελή τιμή τι εννοείς; Συμφωνώ απόλυτα με αυτό..."Το χάσιμο η όχι των δορυφόρων δεν έχει να κάνει με το πρόγραμμα πλοήγησης αλλα με τι συσκευή". Επειδή αγόρασα την συσκευή με το πρόγραμμα, γιάυτό το είπα...(για την συσκευή) Επίσης σου λέω οτι οι χάρτες που διαθέτει είναι της auto drive hellas και ενημερώνονται συνεχώς κάθε τρείς μήνες, απο το αντίστοιχο σάιτ... Δεν υστερούν αντιθέτως νιμίζω οτι είναι πιο λεπτομερείς στην επαρχία... Τώρα για την τιμή το 149 ευρώ είναι τιμή 60 ευρώ κάτω, απο την επίσημη...
zuratharamon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 ένα κακό που έχει το destinator είναι ότι αν είσαι κάτω από γέφυρα η τούνελ απλά σταματάει. Ειδικά εδώ Βρυξέλλες που παίζει πολύ τούνελ και χρειάζεται να αλλάξεις κατευθυνση είναι μανίκι! (Σε σύγκριση με το τομ τομ το οποίο αν χάσει τους δορυφόρους συνεχίζει να παίζει έτσι ώστε να βλέπεις τη διαδρομη)
kostasSTi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Τώρα για την τιμή το 149 ευρώ είναι τιμή 60 ευρώ κάτω, απο την επίσημη... Από τόσο ξεκινάει η τιμή του.... http://www.shop21.gr/product/product.hel.asp?pfid=26717&prid=27352
iero7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 και κατι ακομα παρα πολυ σημαντικο πιστευω για οποιον που ταξιδευη συχνα εξωτερικο το μεγαλο μειον για μενα στο destinator οτι απο χωρα σε χωρα πρεπει να αλαζης χαρτες ενω το τομ τομ κορυφη για μενα στην ευρωπη και με πολυ καλυτερη καληψη δεν χρειαζετε
bbbb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δοκίμασα πρόσφατα το garmin nuvi 300 με το χάρτη της autodrive.Τουλάχιστον για στην περιοχή μου(Κοζάνη και περίχωρα) οι χάρτες είναι πολύ πίσω.Τωρα για το πρόγραμμα,θεωρώ πολύ πιο εύχρηστο το destinator 6.H έλλειψη εισαγωγής συντεταγμένων,καλύπτεται από το os gps converter και το Mypoi cathcher.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.