Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για i-pod

loukas77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έβαλα στο σωστό σημείο αλλά βιάζομαι συγγνώμη :-) Θέλω να μου πείτε αν πάρω ένα i-pod από αμερική θα δουλεύθη στην ελλάδα? (από θέμα φόρτισης και αν τα προγράμματα θα είναι συμβατά, ή αν θα έχω πρόβλημα με το pc). Η συμφέρει να το πάρω από ελλάδα κατευθείαν? Αν μπορείτε να μου απαντήσετε γρήγορα γιατι αύριο γυρίζει ένας φίλος μου από αμερική και αν είναι να του πω να μου φέρει 1 (έχω δει ότι είναι πολύ φτηνότερο :P ) (θέλω ένα i-pod nano 8GB). Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Aπό πλευράς λειτουργίας δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα - εκτός από την πρίζα του φορτιστή, η οποία είναι αμερικάνικου τύπου αλλά αν πας σε ένα ηλεκτρολογείο, με 2 ευρώ παίρνεις αντάπτορα που την μετατρέπει σε ευρωπαϊκού τύπου.

Κατά τα άλλα, κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Το δίνουν με φορτιστη εξω; Ενα καλωδιο usb δινουν εδω, οποτε παιρνεις ενα φορτιστη απο ελλαδα και θα εισαι μια χαρα..

Προγραμμα το ιδιο (itunes) και απο λειτουργιες μια χαρα, λογικα θα σου εχει και επιλογη για ελληνικα..!

Δημοσ.

ναι αλήθεια ποιο ipod πήρες και πόσο; πρόσεξες να μην σου βάλουν όλη την τιμή και το πληρώσεις με το παραπάνω στο τελωνείο;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...