loukas77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξέρω αν το έβαλα στο σωστό σημείο αλλά βιάζομαι συγγνώμη Θέλω να μου πείτε αν πάρω ένα i-pod από αμερική θα δουλεύθη στην ελλάδα? (από θέμα φόρτισης και αν τα προγράμματα θα είναι συμβατά, ή αν θα έχω πρόβλημα με το pc). Η συμφέρει να το πάρω από ελλάδα κατευθείαν? Αν μπορείτε να μου απαντήσετε γρήγορα γιατι αύριο γυρίζει ένας φίλος μου από αμερική και αν είναι να του πω να μου φέρει 1 (έχω δει ότι είναι πολύ φτηνότερο ) (θέλω ένα i-pod nano 8GB). Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Aπό πλευράς λειτουργίας δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα - εκτός από την πρίζα του φορτιστή, η οποία είναι αμερικάνικου τύπου αλλά αν πας σε ένα ηλεκτρολογείο, με 2 ευρώ παίρνεις αντάπτορα που την μετατρέπει σε ευρωπαϊκού τύπου. Κατά τα άλλα, κανένα πρόβλημα.
Freakster Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Το δίνουν με φορτιστη εξω; Ενα καλωδιο usb δινουν εδω, οποτε παιρνεις ενα φορτιστη απο ελλαδα και θα εισαι μια χαρα.. Προγραμμα το ιδιο (itunes) και απο λειτουργιες μια χαρα, λογικα θα σου εχει και επιλογη για ελληνικα..!
loukas77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ πάρα πολύ (και για τις γρήγορες απαντήσεις σας) με σώσατε. Μεγειά το καινούριο μου i-pod λοιπόν
micar98 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 ναι αλήθεια ποιο ipod πήρες και πόσο; πρόσεξες να μην σου βάλουν όλη την τιμή και το πληρώσεις με το παραπάνω στο τελωνείο;;;
loukas77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά δεν ξέρω... όταν μου το φέρει θα σασ πω αν είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.