JASONJAM Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 γεια σας. προσφατα αγορασα το gears of war και το εγκατεστησα στα vista μου. αντιμετωπιζω ομως ενα προβλημα. καθε φορα που το ανοιγω, μετα απο λιγα λεπτα μου βγαζει προβλημα λεγοντας οτι το αρχειο WarGame-G4WLive σταματησε να λειτουργει. ξερετε τι μπορει να φταιει? ευχαριστω πολυ
Coma_Black Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Περαστικά φίλε είσαι ένας απο τους πολλούς που την πάτησαν με αυτο το παιχνίδι.. Είναι bug αν πας στο Topic για το παιχνιδι που έχει στο forum ίσως βρείς μια λύση για το πρόβλημα σου..
polonos1313 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δοκίμασε αφού το έχεις και original να κατεβάσεις τα καινούργια Update!!! Μου φαινεται οτι το παιχνίδι έχει Live Update Επίσης βρήκα και αυτό το patch http://www.fileshack.com/file.x/11503/Gears+of+War+Patch
Galis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 βαλε το patchaki.Αν συνεχιζει να στο κανει,μολις βγει στα windows πατα alt-tab και ξαναμπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.