jmallen3 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 εγω πως μπορω να το κανω να βρισκει και να μπαινει στα ασυρματα wifi για να εχω internet παιδια?και επισης πως γινεται να μου δειχνει το παραθυρο full screen και οχι σαν μεγιστοποιημενο παραθυρο???
TheELF Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Του δίνεις ιντερνέτ μέσα από της network ρυθμίσεις του διαλέγεις κάποιων αντάπτορα και nat mode και έχεις την ίδια σύνδεση με το κεντρικό σου μηχάνημα. F11=fullscreen πάντα και παντού.
jmallen3 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ωραια λυθηκε και αυτο.τελευταιο προβλημα ειναι οτι με την αναλυση οθονης στο τερμα δεν φενεται η εναρξη και λιγο απο το κατω μερος της οθονης,εαν μικρυνω την αναλυση φενεται μαυρο γυρω γυρω απο το παραθυρο,δεν υπαρχει τρπος να φενεται κανονικα σε ολη την οθονη ολοκληρη η εικονα?
parsifal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Ένα ενδιαφέρον άρθρο στο Computerworld, με σύντομη head-to-head σύγκριση τριών λύσεων για desktop virtualization: VMware, Parallels, VirtualBox.
accipio Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Επιτέλους έχω υποστήριξη usb στο VirtualBox! Τόσον καιρό τώρα δεν μπορούσα να δω καμία usb συσκευή και λύση δεν έβρισκα. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα λύθηκε επειδή εγκατέστησα την τελευταία έκδοση ή επειδή έκανα την εγκατάσταση τρέχοντας το setup "ως διαχειριστής", κάτι που δεν είχα κάνει ως τώρα... πάνω που ήμουν έτοιμος να το εγκαταλείψω και να πάω σε άλλες λύσεις.
sifounas1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 γεια σας παιδια εχω win7 64bit και εφτιαξα virtual box με win 7 32bit για ενα και μονο προγραμμα που θελω το προβλημα ειναι οτι ενω στον κοινοχρηστο φακελο που εχω βαλει βλεπει τις ταινιες που εχω μεσα το προγραμμα δεν μπορει να το βρει μου λεει κατι για τη διαδρομη οτι δεν υπαρχει και μου βγαζει σφαλμα τι πρεπει να κανω?
sifounas1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 γεια σας παιδια εχω win7 64bit και εφτιαξα virtual box με win 7 32bit για ενα και μονο προγραμμα που θελω το προβλημα ειναι οτι ενω στον κοινοχρηστο φακελο που εχω βαλει βλεπει τις ταινιες που εχω μεσα το προγραμμα δεν μπορει να το βρει μου λεει κατι για τη διαδρομη οτι δεν υπαρχει και μου βγαζει σφαλμα τι πρεπει να κανω? μια βοηθεια εδω παιδια?
parsifal Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Υποπτεύομαι ότι δεν είναι πρόβλημα του VirtualBox. Μήπως η πλήρης διαδρομή των αρχείων video που δοκιμάζεις ξεπερνά τους 255 χαρακτήρες ή περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες...;
sifounas1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Υποπτεύομαι ότι δεν είναι πρόβλημα του VirtualBox. Μήπως η πλήρης διαδρομή των αρχείων video που δοκιμάζεις ξεπερνά τους 255 χαρακτήρες ή περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες...; δες λιγο τη φωτο μηπως και καταλαβεις κατι και ενα αλλο που εχω ειναι οτι ενω το cd/dvd drive το βλεπει κανονικα οταν βαζω μια ταινια π.χ οταν θελω να καψω μια εικονα σε ενα dvd μου λεει οτι δεν βρισκει τη συσκευη
parsifal Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Αν κατάλαβα καλά από αυτά που βλέπω στο screenshot, προσπαθείς να τρέξεις το εκτελέσιμο του setup του WinRAR. Το συγκεκριμένο είναι SFX (self-extracting archive) αν θυμάμαι καλά. Ίσως ο συγκεκριμένος installer να μην είναι σχεδιασμένος να τρέχει σωστά από network shares (τέτοιου τύπου είναι ο κοινόχρηστος φάκελος του VirtualBox). Ένα ακόμη ενδεχόμενο είναι να προσπαθεί να αποσυμπιέσει τα περιεχόμενά του στον κοινόχρηστο φάκελο, αλλά εσύ να μην έχεις δώσει δικαιώματα εγγραφής σε αυτόν και να τον έχεις απλώς read-only. Για δοκίμασε να αντιγράψεις τον installer τοπικά στον «κανονικό» δίσκο της εικονικής μηχανής και να τον τρέξεις από εκεί. Έτσι δουλεύει; Για το θέμα με το DVD recorder, πραγματικά δε μπορώ να βοηθήσω, γιατί δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι αντίστοιχο. Συνήθως προσαρτώ κάποιο ISO στο εικονικό CD/DVD drive που δημιουργεί το VirtualBox. Ίσως να έχω χρησιμοποιήσει και τη λειτουργία pass-through για να πάρει η εικονική μηχανή τον έλεγχο του φυσικού DVDRW drive του host συστήματος, αλλά μόνο για να διαβάσω δισκάκια, όχι για να γράψω. Ας πει κάποιος άλλος φίλος που το έχει χρειαστεί αν η λειτουργία pass-through δουλεύει και για εγγραφή!
sotris99 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δεν μπορώ να μπω στο http://www.virtualbox.org/ σήμερα για να κατεβάσω την τελευταία έκδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις