Προς το περιεχόμενο

Το topic του VirtualBox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω πως μπορω να το κανω να βρισκει και να μπαινει στα ασυρματα wifi για να εχω internet παιδια?και επισης πως γινεται να μου δειχνει το παραθυρο full screen και οχι σαν μεγιστοποιημενο παραθυρο???

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Του δίνεις ιντερνέτ μέσα από της network ρυθμίσεις του διαλέγεις κάποιων αντάπτορα και nat mode και έχεις την ίδια σύνδεση με το κεντρικό σου μηχάνημα.

F11=fullscreen πάντα και παντού.

Δημοσ.

ωραια λυθηκε και αυτο.τελευταιο προβλημα ειναι οτι με την αναλυση οθονης στο τερμα δεν φενεται η εναρξη και λιγο απο το κατω μερος της οθονης,εαν μικρυνω την αναλυση φενεται μαυρο γυρω γυρω απο το παραθυρο,δεν υπαρχει τρπος να φενεται κανονικα σε ολη την οθονη ολοκληρη η εικονα?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επιτέλους έχω υποστήριξη usb στο VirtualBox! Τόσον καιρό τώρα δεν μπορούσα να δω καμία usb συσκευή και λύση δεν έβρισκα. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα λύθηκε επειδή εγκατέστησα την τελευταία έκδοση ή επειδή έκανα την εγκατάσταση τρέχοντας το setup "ως διαχειριστής", κάτι που δεν είχα κάνει ως τώρα... πάνω που ήμουν έτοιμος να το εγκαταλείψω και να πάω σε άλλες λύσεις.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω win7 64bit

και εφτιαξα virtual box με win 7 32bit

για ενα και μονο προγραμμα που θελω

το προβλημα ειναι οτι ενω στον κοινοχρηστο φακελο

που εχω βαλει βλεπει τις ταινιες που εχω μεσα το

προγραμμα δεν μπορει να το βρει μου λεει κατι για

τη διαδρομη οτι δεν υπαρχει και μου βγαζει σφαλμα

τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω win7 64bit

και εφτιαξα virtual box με win 7 32bit

για ενα και μονο προγραμμα που θελω

το προβλημα ειναι οτι ενω στον κοινοχρηστο φακελο

που εχω βαλει βλεπει τις ταινιες που εχω μεσα το

προγραμμα δεν μπορει να το βρει μου λεει κατι για

τη διαδρομη οτι δεν υπαρχει και μου βγαζει σφαλμα

τι πρεπει να κανω?

μια βοηθεια εδω παιδια?

Δημοσ.

Υποπτεύομαι ότι δεν είναι πρόβλημα του VirtualBox. Μήπως η πλήρης διαδρομή των αρχείων video που δοκιμάζεις ξεπερνά τους 255 χαρακτήρες ή περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες...;

Δημοσ.

Υποπτεύομαι ότι δεν είναι πρόβλημα του VirtualBox. Μήπως η πλήρης διαδρομή των αρχείων video που δοκιμάζεις ξεπερνά τους 255 χαρακτήρες ή περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες...;

δες λιγο τη φωτο μηπως και καταλαβεις κατι

post-223062-0-69312500-1333894911_thumb.png

και ενα αλλο που εχω ειναι οτι ενω το cd/dvd drive το βλεπει κανονικα οταν βαζω μια ταινια π.χ

οταν θελω να καψω μια εικονα σε ενα dvd μου λεει οτι δεν βρισκει τη συσκευη

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά από αυτά που βλέπω στο screenshot, προσπαθείς να τρέξεις το εκτελέσιμο του setup του WinRAR. Το συγκεκριμένο είναι SFX (self-extracting archive) αν θυμάμαι καλά. Ίσως ο συγκεκριμένος installer να μην είναι σχεδιασμένος να τρέχει σωστά από network shares (τέτοιου τύπου είναι ο κοινόχρηστος φάκελος του VirtualBox). Ένα ακόμη ενδεχόμενο είναι να προσπαθεί να αποσυμπιέσει τα περιεχόμενά του στον κοινόχρηστο φάκελο, αλλά εσύ να μην έχεις δώσει δικαιώματα εγγραφής σε αυτόν και να τον έχεις απλώς read-only.

Για δοκίμασε να αντιγράψεις τον installer τοπικά στον «κανονικό» δίσκο της εικονικής μηχανής και να τον τρέξεις από εκεί. Έτσι δουλεύει;

Για το θέμα με το DVD recorder, πραγματικά δε μπορώ να βοηθήσω, γιατί δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι αντίστοιχο. Συνήθως προσαρτώ κάποιο ISO στο εικονικό CD/DVD drive που δημιουργεί το VirtualBox. Ίσως να έχω χρησιμοποιήσει και τη λειτουργία pass-through για να πάρει η εικονική μηχανή τον έλεγχο του φυσικού DVDRW drive του host συστήματος, αλλά μόνο για να διαβάσω δισκάκια, όχι για να γράψω. Ας πει κάποιος άλλος φίλος που το έχει χρειαστεί αν η λειτουργία pass-through δουλεύει και για εγγραφή!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...